Jan Schunemann: Εξατομικευμένη οδοντοστοιχία σε ασθενή

3ημερο Course training με ασθενή από τον Jan SchuenemannΕξατομικευμένη οδοντοστοιχία“. Όλα τα στάδια ”φυσικότητα ούλων” 1 ημέρα. Σύγκλειση στις οδοντοστοιχίες 2 ημέρες.

Στις 07, 08 και 09 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Medicross , Σεμινάριο ολικών οδοντοστοιχιών σε περιστατικό με ασθενή από τον διακεκριμένο οδοντοτεχνίτη ZTM κ. Jan Schuenemann. Λήφθησαν αρχικά και τελικά αποτυπώματα, καταγραφές, πραγματοποιήθηκαν ανάρτηση στον αρθρωτήρα, μετρήσεις στα εκμαγεία, σύνταξη, πρόβα στο  στόμα, κατασκευή των οδοντοστοιχιών με την τεχνική έγχυσης υπό πίεση, εκλεκτικός τροχισμός, χρωματική εξατομίκευση των ακρυλικών δοντιών και τοποθέτηση των οδοντοστοιχιών στην ασθενή.

‘Ολοι οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό συμμετοχής και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο απο τις γνώσεις που αποκόμισαν από τον κύριο Jan Schuenemann, αλλά και από τη διοργάνωση την οποία επιμελήθηκε η κυρία Όλγα Χαντζή, στο χώρο του Dental e Lab που προσέφερε ο κύριος Σπύρος Χατζηγεωργίου και από την μετάφραση που πραγματοποίησε η κυρία Μαρία Γιαννακίδου.

Ο κύριος Jan Schuenemann, σε συνεργασία πάντα με την εταιρεία Medicross, θα επιστρέψει το φθινόπωρο για ένα νέο σεμινάριο το οποίο θα αφορά τη φωτογράφιση.

Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνονται οι οδοντοτεχνίτες που συμμετείχαν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, ο κος Schuenemann με την κα Χαντζή και την  κα Γιαννακίδου, ο κος Χατζηγεωργίου (ήταν οικοδεσπότης, παρατηρητής και φωτορεπόρτερ), ο κος Ρούσης, ο κος Κωστάκης από το Ρέθυμνο, ο κος Ταρακτσόγλου από την Ρόδο, ο κος Τζούρας από την Θεσσαλονίκη.

Το παρόν έδωσε και ο Dr Τασόπουλος, ο οποίος θα είναι και ο εισηγητής στο επόμενο σεμινάριο της Medicross (15/6/2013) με θέμα: Eξατομικευμένοι Αθλητικοί νάρθηκες – ορισμός χρησιμότητα, αναγκαιότητα και κατασκευή.