«Προσεδαφίστηκε» στο σεμινάριο του Μιχάλη Καστελλάνου, G.D.t., για 1η φορά ο «αναλογικότερος» ενδοστοματικός σαρωτής νέας γενιάς της UP3D ACADEMY – Y.Koutavas-J.Aiginitis

Με απρόσμενη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η ever ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ του 3ήμερου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ υπό τον Ανδρέα Τσαγκαράκη, D.D.S. και τον Μιχάλη Καστελλάνο, G.D.T., στα Χανιά της Κρήτης. Ολοκληρώθηκαν όλοι οι στόχοι της ψηφιακής «αυταπόδειξης» του θεωρητικού και πρακτικού πλούτου που παρατέθηκαν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου χρησιμοποιώντας τον «αναλογικότερο» ενδοστοματικό σαρωτή της OVO νέας γενιάς και τον εργαστηριακό σαρωτή της-«μαύρη αμαρτία» UP560 καθώς και τα σχεδιαστικά λογισμικά της, EXOCAD και UPCAD.

Το εκπαιδευτικό αυτό event της σεζόν, δεν αποτελεί παρά μόνο την απαρχή της υλοποίησης μιας σειράς ιδεών εκπαιδευτικών και ψηφιακών που καταξιώνουν για άλλη μια φορά τα ψηφιακά προϊόντα και τον χαρακτήρα της εταιρίας EUROPE Digital Dental μαζί με το εκπαιδευτικό θεσμικό της ρόλο ως UP3D Academy.

Στην σειρά των επιτυχιών της προστέθηκαν το 3ήμερο, οι πρώτοι χρήστες του νέου της ενδοστοματικού σαρωτή OVO, και ο 43ος εργαστηριούχος υπέρμαχος του UP560 σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα σε 2 μόλις χρόνια.

Με πολλή όρεξη και με ανανεωμένη την δίψα της για προσφορά και κατάρτιση, μετά την επιστροφή της από το 3ήμερο του Μιχάλη Καστελλάνου, η UP3D Acadeny διοργανώνει το 9ο σεμινάριο της ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ + EXOCAD το 2ήμερο ΣΚ 4-5 Νοεμβρίου, όπου όπως πάντα όλα τα μέλη της UP3D Academy που έχουν παρακολουθήσει παλαιότερα το σεμινάριο αυτό , μπορούν να το παρακολουθήσουν εκ νέου ΔΩΡΕΑΝ, παραλαμβάνοντας εκπαιδευτικά προϊόντα αξίας 350€.