Interviews

Δρ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος

« Έχει  αλλάξει λίγο ο τρόπος που δουλεύουμε. Προσοχή όμως: Δεν σε κάνει καλύτερο γιατρό το μηχάνημα, θα πρέπει να συνεχίσεις να υπακούς στους κανόνες της Οδοντιατρικής »

Ένας εξαιρετικά δημιουργικός άνθρωπος με σπουδαίο όραμα και πάθος για την Ψηφιακή Οδοντιατρική φιλοξενείται σήμερα στο toothnews.gr.

Πρόκειται για τον Δρ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, ο οποίος επανειλημμένως έχει αποδείξει πως η δια βίου μάθηση και η σκληρή δουλειά κάνουν μεγάλα πράγματα! Αποτυπώνει τη σύγχρονη εποχή της επιστήμης που λατρεύει και προσπαθεί να κάνει το μοίρασμα της γνώσης απαραίτητο και ενδιαφέρον.

Κουβαλά τον αναλογικό και τον ψηφιακό κόσμο και  οι δύο τον  συγκινούν και τον εκπλήσσουν δημιουργώντας του αυτοπεποίθηση ως προς τη δουλειά του, κάτι που ανακαλύπτεις  πάρα πολύ γρήγορα αν τον συναναστραφείς.

Ο κύριος Λαμπρόπουλος μας μίλησε για το παρόν και το μέλλον, την 4D Οδοντιατρική, την πραγματικότητα, τους στόχους την εξέλιξη της Οδοντιατρικής και πολλά άλλα.

Διαβάστε την συνέντευξη

Γεώργιος Αβραάμ

« Η πλειάδα των εξαίρετων επιστημόνων του Συνεδρίου μας από όλα τα μέρη της γης, προσφέρει στον σύνεδρο την ευκαιρία να μάθει διαφορετικές τεχνικές προσέγγισης βάση κουλτούρας και νοοτροπίας του κάθε λαού. »

Γράφει η Ελευθερία Γεωργοπούλου

Συνέντευξη με τον Δρ. Γεώργιο Ε. Αβραάμ, Χειρουργό Οδοντίατρο, Ειδικό Ορθοδοντικό, πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου εν όψει του 1oυ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Σε κάποιους από εσάς ίσως είναι απλά γνωστός. Στους περισσότερους όμως είναι γνωστός ως ένα αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό στην υπηρεσία όχι μόνο της οδοντιατρικής κοινότητας της Κύπρου αλλά διεθνώς. Η προσπάθεια του για την πρόοδο και ανάπτυξη της Οδοντιατρικής είναι αδιάκοπη. Θα λέγαμε πως είναι από τους επιστήμονες που πιστεύουν πως η Οδοντιατρική δεν έχει τόσο ανάγκη από νόμους και μεταρρυθμίσεις όσο από «γιατρούς που να αγαπούν αυτό που κάνουν». Και ο κύριος Γεώργιος Αβραάμ είναι ένας από αυτούς.

Είναι δύσκολο τελικά να προλογίζεις μια συνέντευξη όμως η αφορμή γι’ αυτή είναι πολύ δελεαστική. Πρόκειται για το γεγονός που θα απασχολήσει το διεθνές Οδοντιατρικό στερέωμα σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου 2023, θα διεξαχθεί στην πόλη της Λεμεσού και είναι το: 1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Διαβάστε την συνέντευξη

Μιχάλης Αγρανιώτης

« Είμαστε εδώ για κάθε συνάδελφο, συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο με τα λάθη μας, με τις παραλήψεις μας, αλλά είμαστε εδώ »

Ο κύριος Μιχάλης Αγρανιώτης έχει αποδειχθεί μία από τις πιο εμβληματικές και καθοριστικές μορφές στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά και όχι μόνο. Αντιπρόεδρος στο ΕΚΑΒ, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πειραιά, οδοντίατρος που δεν φοβάται να ταράξει τα νερά, να πάρει ρίσκα για το γενικό συμφέρον. Αγωνίζεται και  διεκδικεί με κάθε μέσο τη νίκη!

Το toothnews συνάντησε τον κύριο Αγρανιώτη στα Γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά ένα μεσημέρι του καυτού Ιούλη. Με πολύ διάθεση μοιράστηκε μαζί μας σημαντικά θέματα, σχέδια, δραστηριότητες του Συλλόγου με προσήλωση στον συνάδελφο, την επιστήμη και φυσικά τον εθελοντισμό. Φαίνεται ότι είναι μεγάλο στοίχημα γι’ αυτόν η ψηφιακή ανανέωση του Συλλόγου και οι αγώνες για την ίση αντιμετώπιση του επαγγέλματος του οδοντίατρου στο σκηνικό της υγείας.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παναγιώτης Τσιρογιάννης & Νικήτας Συκαράς

« Σκοπός μας είναι να μοιράσουμε γνώση , να βελτιώσουμε τις συνθήκες τοποθέτησης εμφυτευμάτων και να αποκτήσουν εμπειρία ψηφιακή οι συνάδελφοί μας »

Η ύπαρξη της πλατφόρμας Guided Surgery, έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το toothnews.gr αλλά και για εμένα προσωπικά. Αυτό ήταν το πρωταρχικό κριτήριο να συναντήσω τον δημιουργό του και ένα μέλος της ομάδας πριν λίγες ημέρες.

Κανένας δεν ξέρει εκ των προτέρων αν θα ενδιαφέρουν το κοινό οι επιλογές σου. Έτσι δεν είναι; Εμείς κάναμε συνειδητή επιλογή να σας παρουσιάσουμε την προσπάθεια των συγκεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη συστάσεων. Η πολυετής επιτυχημένη πορεία τους στην Οδοντιατρική το επιβεβαιώνει!

Πρόκειται για τον κύριο Παναγιώτη Τσιρογιάννη, Επιστημονικό συνεργάτη του Πανεπιστήμιου Αθηνών και εμπνευστή της πλατφόρμας Guided Surgery και τον κύριο Νικήτα Συκαρά, Επίκουρο Καθηγητή στον τομέα Προσθετολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Prosthetic Solution Section Manager της πλατφόρμας.

Διαβάστε την συνέντευξη

Δρ. Ευσταθία Κ. Σινανιώτη

« Δεν φοβήθηκα ποτέ τον ανταγωνισμό γιατί η γνώση είναι για να μεταλαμπαδεύεται σ’ όλη της την έκταση, χωρίς όρια »

Η Δρ. Ευσταθία Κ. Σινανιώτη, είναι επιστήμονας ψυχής, σταρ της Οδοντιατρικής από τη πρώτη στιγμή που ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της και γύρισε στην Ελλάδα.  Η αγάπη της για την εξέλιξη της περιο-εμφυτευματολογίας την οδηγεί σε συνεχή επιμόρφωση.

Η Δρ. Ευσταθία Κ. Σινανιώτη, είναι μια προσωπικότητα από εκείνες που ήθελα πολύ, όχι απλώς να συναντήσω, αλλά να συνομιλήσω μαζί της. Πού θα μπορούσα όμως να την βρω και με ποια αφορμή; Μας την έδωσε την αφορμή όταν ανέλαβε εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της υπεύθυνη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας του WAGRO UNIVERCITY που γίνεται με επιτυχία στην Αθήνα.

Σίγουρη για τον προσωπικό της δρόμο, τον οποίο χαράζει εδώ και πολλά χρόνια, με σκληρή δουλειά και πάθος, πλήρης ονείρων για το μέλλον, η πρόεδρος του ΙΤΙ Ψυχικού κυρία Σινανιώτη, μιλά στο toothnews.gr για να γοητεύσει με τη λογική και το συναίσθημα των σκέψεών της!

Διαβάστε την συνέντευξη

Δρ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

« Το όραμα του κ. Τολίδη και εμού, σε συνδυασμό με την αμέριστη συμπαράσταση από την ηγετική ομάδα του Style Italiano Endodontics είναι το συνέδριο αυτό να γίνει θεσμός »

Η προεδρεία του Δρ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου στην οργάνωση του 1st Style Italiano Endodontics International Congress in Greece, ήταν η αφορμή να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Ήταν βέβαιο πως θα συναντούσαμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της Οδοντιατρικής.

Από τα πρώτα λεπτά συνομιλίας διαπιστώσαμε, ότι η ενδοδοντία και η προώθηση της γεννήθηκε μαζί του!

Ο ενθουσιασμός για την οργάνωση ενός Διεθνούς Συνεδρίου, η αγωνία να γίνουν όλα τέλεια, το όραμα , η σιγουριά της επιτυχίας, το μοίρασμα της γνώσης, η πληθώρα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων,  η επιλογή των συνεργατών, η επικοινωνία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την προδιαγεγραμμένη επιτυχία του Συνεδρίου.

Ο Δρ .Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένα υπέροχο μυαλό, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουβέντα στο toothnews.gr για το 1st Style Italiano Endodontics International Congress in Greece.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου

« Στο 23ο Συμπόσιο θα παρουσιαστεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο επίκαιρο και διαρκώς εξελισσόμενο πεδίο της ανάπλασης μαλακών και σκληρών ιστών της στοματικής κοιλότητας »

Ο κύριος  Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, είναι ένας άνθρωπος που μεταδίδει θετική ενέργεια από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίζεις, μια δραστήρια προσωπικότητα,  που ταιριάζει απόλυτα να βρίσκεται στο τιμόνι – προφίλ της Εταιρείας Οδοντοστοματικής  Ερεύνης.

Η διοργάνωση του 23ου Συμποσίου, είναι  μια πρόκληση για εκείνον αλλά όπως θα διαπιστώσετε όσοι θα παραβρεθείτε, ήταν μια συλλογική δουλειά με έναν «αυστηρό» πρόεδρο.

Ο κύριος Παπαϊωάννου, Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, μίλησε στο toothnews για την προετοιμασία, τους στόχους, το πρόγραμμα και τους ομιλητές του 23ου Συμποσίου.

Το Συμπόσιο θα γίνει στην Αθήνα 23-24 Σεπτεμβρίου 2022 στο  Ξενοδοχείο Royal Olympic με θέμα «Πρόοδος στην Ανάπλαση»

Διαβάστε την συνέντευξη

Θανάσης & Γιώργος Βιτσαρόπουλος

« Σήμερα παραμένουμε μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς η οποία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της προκειμένου να εξελιχθεί και να προσαρμοσθεί στις απαιτήσεις »

Το τελευταίο “ανοιχτό” ραντεβού μου με τους Θανάση & Γιώργο Βιτσαρόπουλο, ήταν πολύ πριν το Πάσχα! Αρκετός χρόνος πέρασε … Άξιζε όμως τον κόπο η αναμονή !

Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τους χαρισματικούς και έμπειρους επιχειρηματίες, οι οποίοι μου  επιβεβαίωσαν ότι επιχειρηματίας δεν είναι δουλειά, είναι τρόπος ζωής!

Οι βασικές έννοιες και οι στρατηγικοί στόχοι της σημερινής οικογενειακής επιχείρησης, έχουν τις ρίζες τους στο κύριο Μιλτιάδη Βιτσαρόπουλο, τον ιδρυτή της εταιρίας πριν μισό αιώνα, τον πατέρα του Θανάση και Γιώργου Βιτσαρόπουλου.

Διαβάστε την συνέντευξη

Φοίβος Μαδιανός

« Το EuroPerio είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των Οδοντιατρικών Συνεδρίων. Πραγματικά είναι κορυφαίο γεγονός και είναι το μόνο που γίνεται κάθε 3 χρόνια, φέτος μάλιστα θα γίνει στην τετραετία λόγω αναβολής, όπως ακριβώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες »

Το toothnews.gr είχε την ευκαιρία να ” πάρει ” για δεύτερη φορά συνέντευξη από τον καθηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, κύριο Φοίβο Μαδιανό. Ο λόγος δεν είναι για τη θέση του προέδρου της Οδοντιατρικής Σχολής αλλά για μια άλλη θέση κι αυτή προεδρική … που θα κάνει τον Ελληνικό Επιστημονικό κόσμο να νιώσει υπερηφάνεια!

Ο καθηγητής κύριος Φοίβος Μαδιανός, είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της EFP για τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων. Το γνωστό παγκοσμίως EUROPERIO 10, που θα γίνει στην Κοπεγχάγη στις 15 έως 18 Ιουνίου 2022! Έχει την ευθύνη της διοργάνωσης ενός Συνεδρίου που θα απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα όχι μόνο της Ευρώπης αλλά σχεδόν όλης της υφηλίου!

Με καινοτόμες ιδέες, σοβαρούς χειρισμούς, αυστηρό και ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα γιατί έχει την εμπειρία, τη γνώση, την ικανότητα να φέρει εις πέρας τους “Ολυμπιακούς αγώνες των Οδοντιατρικών Συνεδρίων”, όπως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στην European Federation of Periodontology, χαρακτηρίζουν το EURO PERIO 10!

Ο κύριος Φοίβος Μαδιανός, αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του και με τη μεγάλη βοήθεια των συναδέλφων του στην οργανωτική επιτροπή, θα εκπλήξει σίγουρα τους συνέδρους, τους εκθέτες και θα ανεβάσει υψηλότερα τον πήχη για το επόμενο EUROPERIO 11!

Διαβάστε την συνέντευξη

Ιωάννης Φακίτσας

« Εύχομαι, τελειώνοντας την καριέρα μου να έχω βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό και ανάλογα με τις δυνατότητες που μου δόθηκαν τους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη μου, και  να έχω εμπνεύσει πνευματικά, ηθικά και επιστημονικά τους εκπαιδευόμενους που βρέθηκαν στο περιβάλλον μου »

Τρία πράγματα με έκαναν να επιλέξω τον επόμενο φιλοξενούμενο του toothnews. Ο χρόνος – τον γνωρίζουμε όλοι πολλά χρόνια –, η αγάπη του για τη γναθοπροσωπική χειρουργική και το κυριότερο, ότι στις συνεντεύξεις του δεν χαρίστηκε ποτέ. Ξέρετε, δεν συμπαθεί τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες, δεν του αρέσουν οι κολακείες. Κι εγώ ομολογώ πως δεν έκανα ποτέ συνέντευξη με άνθρωπο που δεν εκτιμώ. Αυτό είναι το πρωταρχικό κριτήριο μου μας στο toothnews.

Κυρίες και κύριοι, ο Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Δρ. Ιωάννης Φακίτσας μας κάνει σήμερα την τιμή να είναι συνομιλητής μας.

Διαβάστε την συνέντευξη

Γιάννης Σιακαβάρας

«Τώρα πλέον παραδίδω την σκυτάλη στην επόμενη γενιά, η οποία προσεταιριζομένη τους παλαιούς και νέους συνεργάτες, πορεύεται με γνώμονα τις ηθικές αξίες από τις οποίες εμφορείται  και φιλοδοξεί να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητες της εταιρείας »

Ο κάθε άνθρωπος χαράσσει το δρόμο του. Δεν πιστεύω πως ο δρόμος είναι κάτι που τον βρίσκει κανείς έτοιμο, υπάρχει όμως, αρκεί να τον βρούμε.  Δεν υπάρχουν συνταγές στη ζωή υπάρχουν όμως άνθρωποι που ξεπερνούν τους φόβους τους, δοκιμάζουν το “άλλο” και ξέρουν πολύ καλά πως η ευτυχία κρύβεται στην ισορροπία.

Όλες αυτές τις σκέψεις μας τις δημιούργησε η κουβέντα που κάναμε με τον κύριο Γιάννη Σιακαβάρα πριν λίγες ημέρες,  με αφορμή  την έδρα της GREEN DENTAL στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε την συνέντευξη

Δρ. Γιώργος Μιχελινάκης

«H ενασχόληση μου με την ψηφιακή Οδοντιατρική έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της αγάπης και πλησιάζει το πάθος. H επόμενη ερευνητική μου εργασία θα είναι προς την κατεύθυνση της διερεύνησης της ακρίβειας σάρωσης των ενδοστοματικών και εξωστοματικών ιστών »

Οι “συναντήσεις” μας στις ηλεκτρονικές σελίδες του toothnews, με προσωπικότητες της Οδοντιατρικής επιστήμης – Οδοντικής Τεχνολογίας κι όχι μόνο, απέκτησαν φανατικό αναγνωστικό κοινό, που τις περιμένει με αδημονία. Επιστημονικά ερωτήματα και άλλα θέματα αναζητούν τον άνθρωπο πίσω από τον τίτλο και την εικόνα που παρουσιάζουμε.

Ήταν λοιπόν πριν από τρία χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, όταν έμαθα για τη διάκριση- την πρωτιά – του κου Γιώργου Μιχελινάκη και της ομάδας του στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ 2018.

Διαβάστε την συνέντευξη

Thomas Backscheider

« Μάθετε όσα μπορείτε περισσότερα για την ψηφιακή τεχνολογία και χρησιμοποιήστε τη, αλλά μην ξεχάσετε τις κλασσικές τεχνικές… τότε μόνο θα είστε ασφαλείς »

Μέσα σ’ αυτή την ατμόσφαιρα της αγωνίας του covid-19 και των επαναλαμβανόμενων lockdown, που σκιάζει τη χώρα μας αλλά κι όλη την υφήλιο ένα χρόνο τώρα, θα ήταν δύσκολο να βρει κανείς ένα πρόσωπο που να αποσπάσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του toothnews από τα τελευταία γεγονότα.

Με μεγάλη ευκολία το όνομα ενός καταξιωμένου Οδοντικού Τεχνολόγου που ζει και εργάζεται στη Γερμανία, αλλά πιστεύω πως πολύ θα ήθελε να ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα, μου μαγνήτισε το νου Πρόκειται για τον κύριο Thomas BackscheiderInternational Trainer για κεραμικά υλικά , Key Opinion Leader & Official Trainer της εταιρείας Kulzer. Έχοντας στο βιογραφικό του δημοσιεύσεις σε διεθνούς φήμης περιοδικά και πολλές ώρες σεμιναρίων, δε σταματά να εκπαιδεύεται ο ίδιος και να προσδοκά συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε την συνέντευξη

Mr. Olivier Schaeren

« There are no failures, there are only experiences. In a sense this is true, and once you admit it, you are likely to be less quickly discouraged by these … experiences. So they can be the opportunity to restart in a different way… or the sign that you are wasting your time »

Αποκλειστική συνέντευξη του ιδρυτή της εταιρείας Smile Line στο διεθνές περιοδικό Labline. Γνωρίστε μέσα από την συνέντευξη τον Mr. Olivier Schaeren, την ιστορία της Smile Line και τα σχέδια της.

Διαβάστε την συνέντευξη

Μαρίνα Παπαχρόνη

« Θέλω το στίγμα μου να είναι η αγάπη και η φροντίδα, η προσφορά που γεμίζει μέχρι το χείλος τις ζωές των ανθρώπων μου και μέσα σε αυτούς βάζω σίγουρα τους ασθενείς μου »

Εν αναμονή της οριστικής επανεκκίνησης τόσο της δικής της, όσο και της δικής μας ζωής και μετά τη λήξη του  υγειονομικού συναγερμού για τον κορωνοϊό, η Παιδοδοντίατρος κυρία Μαρίνα Παπαχρόνη είναι η πρώτη φιλοξενούμενη του toothnews.gr.

Την συναντήσαμε πριν από την καραντίνα σε ένα σεμινάριο της ΑΚΟ και κανονίσαμε μια συνέντευξη, η οποία με μεγάλη μου χαρά σήμερα δημοσιεύεται. Η Μαρίνα Παπαχρόνη είναι μια ταλαντούχα γυναίκα, μια επιστήμων που σε αιχμαλωτίζει με την πρώτη ματιά, συνδυάζει τέλεια την κομψότητα και το στυλ.

Διαβάστε την συνέντευξη

The Cervico Treatment Concept by Dr Ioannis Vergoullis & Maria Spanopouloy

« Δημιουργήσαμε το εν λόγω σύστημα όταν αντιληφθήκαμε την μεγάλη βιολογική σημασία του ανατομικού αυχενικού προφίλ των περιεμφυτευματικών ιστών »

Ο κύριος Γιάννης Βεργούλλης είναι CEO στην εταιρεία VP Innovato Holdings και Owner – operator στην εταιρεία Vergoullis Dental Clinic. Σπούδασε Periodontics and Implant Surgery στο Lousiana State University. Εκείνο όμως που έκανε τον κο Βεργούλλη γνωστό στους οδοντιατρικούς κύκλους στην Ελλάδα και διεθνώς είναι το σύστημα Cervico. Να το πούμε πιο σωστά: The Cervico Treatment Concept by Dr Ioannis Vergoullis.

Στη συζήτησή μας συμμετείχε και ένα από τα ανήσυχα πνεύματα της οδοντοτεχνικής που αγαπά τις καινοτομίες και αναζητά τις νέες τεχνολογίες. Πρόκειται για την κυρία Μαρία Σπανοπούλου – Opinion Leader της Ivoclar Vivadent , η οποία μας πληροφόρησε για την «συμπεριφορά» του συστήματος στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ανδρέας Τσαγκαράκης

« Η ψηφιακή τεχνολογία είναι πανταχού παρούσα »

Αναρωτήθηκα πολλές φορές γιατί οι άνθρωποι με αξία παραμένουν πάντα σεμνοί. Η απάντηση μου ήρθε όταν συνομίλησα με τον κο Ανδρέα Τσαγκαράκη. Γιατί αυτό που κάνουν και που σε εμάς όχι μόνο φαίνεται, αλλά είναι και σπουδαίο, για τους ίδιους … είναι φυσικό. Είναι απλώς αυτό που κάνουν και αυτό που ήρθαν να κάνουν.

Ο κος Ανδρέας Τσαγκαράκης είναι η συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Η εργατικότητα, η αγάπη και η αφοσίωση στην οδοντιατρική, τον οδηγούν στην ανελλιπή δια βίου μάθηση νέων τεχνικών νέων τεχνολογιών. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του μονοπωλεί η ψηφιακή οδοντιατρική, το 3D printing, κ.α.

Διαβάστε την συνέντευξη

Χρήστος Κρασαδάκης

« Το πάντρεμα ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων μέσα σε ένα γναθοπροσωπικό συνέδριο είναι ο κατεξοχήν στόχος μας »

Τώρα που στο βάθος του ορίζοντα μοιάζει να διαφαίνεται η “σιλουέτα” του συνεδρίου της HAOMS 2020, όλοι στην Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής λαμβάνουν θέσεις εκκίνησης στον αγώνα για την παρουσίαση μιας ακόμη άψογης διοργάνωσης.

Ένας μόλις μήνας, 17- 18 Ιανουαρίου έμεινε από τη μεγάλη στιγμή, το μεγάλο γεγονός, που θα μονοπωλήσει ακόμα μια φορά το επιστημονικό ενδιαφέρον της γναθοπροσωπικής – της οδοντιατρικής κοινότητας και όχι μόνο.

Το δεδικασμένο της απόλυτης επιτυχίας, που έχει αποκομίσει αυτή η διοργάνωση τα τελευταία χρόνια, και ο νέος στόχος που έχει θέσει η οργανωτική επιτροπή είναι σίγουρα αντικείμενο δημοσιογραφικής συζήτησης. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, το toothnews.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κύριο Χρήστο Κρασαδάκη MD,DDS,MSc,OMFS.

Διαβάστε την συνέντευξη

Μιχάλης Διοματάρης

« Όσο περισσότερο η τεχνολογία θωρακίζει την καλή διάγνωση, τόσο θα οδηγούμαστε σε αρτιότερα πρωτόκολλα »

Σύμφωνα με ένα γνωμικό « Τίποτα δεν φυτρώνει στην σκιά ενός μεγάλου δέντρου ».

Ο κος Μιχάλης Διοματάρης παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας άνδρας παθιασμένος με την δουλειά του, φαίνεται να εξελίσσεται και να ωριμάζει με τους δικούς του όρους στο δύσβατο πλέον και απαιτητικό χώρο της Οδοντιατρικής. Επιδεικνύει μια σπάνια ικανότητα να μαθαίνει και να παρέχει τις γνώσεις του, να καθοδηγεί και να εμπνέει με σεβασμό και ήθος.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κοσμάς Τολίδης

« Η συνεχής επιμόρφωση αποτελεί αδήριτη ανάγκη σήμερα που η επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη της Οδοντιατρικής αλλάζει συνεχώς το τοπίο της άσκησης της »

Ο  κος Κοσμάς Τολίδης,  καθηγητής Οδοντικής Χειρουργικής του Α.Π.Θ. έχει διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» στα Πανεπιστημιακά έδρανα και το μεγάλο ενδιαφέρον του για καθετί που αφορά την οδοντιατρική, διαφαίνεται στο έργο του!

Πριν λίγους μήνες, είχε βάλει ένα μεγάλο στοίχημα – επιτρέψτε μας να πούμε όραμα – τη λειτουργία του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, με θέμα: “Απόκτηση κλινικών δεξιοτήτων στην Αποκαταστατική / Αισθητική Οδοντιατρική“. Αυτό ακριβώς ήταν και η αφορμή για να επικοινωνήσουμε και να φιλοξενήσουμε σήμερα στο toothnews.gr τον δημοφιλή και επιστημονικά ανήσυχο καθηγητή του Α.Π.Θ., κο Κοσμά Τολίδη.

Διαβάστε την συνέντευξη

Γιώργος Ιωάννου

« Αν θα μπορούσα να πω μια γνώμη θα έλεγα Διαφάνεια »

Μια διαφορετική συνάντηση στο χώρο των ΤΕΙ Αθήνας, το οποίο πλέον πρέπει να συνηθίσουμε να λέμε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, είχαμε πριν λίγες εβδομάδες.

Το toothnews.gr, “συναντήθηκε” με τον κο Γιώργο Ιωάννου, ο οποίος ήταν εισηγητής σε ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας.

Αφού είπαμε τα δικά μας, της καθημερινότητας, βρήκαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τα πώς και τα γιατί αυτής της πολύτιμης δημιουργικής δουλειάς που λέγεται Οδοντοτεχνική. Ο κος Ιωάννου, είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο δεκαετίες τώρα. Η καινοτομία είναι χαρακτηριστικό του και του έχει προσφέρει πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ζωή Γριμανέλη

« Θεωρώ πως το ΝΠΔΔ θα πρέπει να έχει άποψη και κυρίαρχο λόγο στον καθορισμό της ύλης που διδάσκονται στις διάφορες βαθμίδες εκπαίδευσης »

Νιώθω πραγματικά τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία καθημερινά να μεταδίδω τις γνώσεις μου για την επιστήμη της Οδοντοτεχνικής την οποία και αγαπώ, μέσα από το επάγγελμα του εκπαιδευτικού το οποίο θεωρώ ευλογία “.

Τάδε έφη η κυρία Ζωή Γριμανέλη, η γνωστή από τις δραστηριότητές της,  εκπαιδευτικός στο 1ο  ΕΠΑΛ και στο ΙΕΚ Σιβιτανιδείου. Η έντονη παρουσία της στο χώρο της εκπαίδευσης, τα πρακτικά – θεωρητικά  σεμινάρια που διοργανώνει δωρεάν και απευθύνονται σε μαθητές της Σιβιτανιδείου Σχολής, φοιτητές και οδοντοτεχνίτες, με Εισηγητές επαγγελματίες του χώρου αλλά και αυτή η ακόρεστη διάθεση να βάλει ένα λιθαράκι στην εξέλιξη του επαγγέλματος της οδοντικής τεχνολογίας είναι η αιτία που η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ομοσπονδίας Οδοντοτεχνιτών, την ανέδειξε υποψήφια στην Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων αλλά και στο Κεντρικό διοικητικό συμβούλιο με το Συνδυασμό της Πανελλήνιας Συνεργασίας Οδοντοτεχνιτών, στις εκλογές του Σαββάτου 11 Μαϊου 2019. 

Διαβάστε την συνέντευξη

Ιωάννης Μελακόπουλος

« Η ΣΕΕ είναι ανοικτή σε νέα μέλη, τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στις επιστημονικές της εκδηλώσεις και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση του προγράμματος των σεμιναρίων »

Το «ξεκλείδωμα» της προσωπικότητας του γναθοχειρουργού κου Ιωάννη Μελακόπουλου δεν ήταν εύκολο γιατί είναι άνθρωπος που δεν θέλει να μιλά για τον εαυτό του αλλά για την συνύπαρξή του με ισχυρές προσωπικότητες και συναδέλφους που αγαπούν την επιστήμη τους, είναι προσεκτικοί επαγγελματίες με το βλέμμα προσηλωμένο στην κατεύθυνση της επιστημονικής εξέλιξης. Μια έντονη προσωπικότητα που αποφασίζει να μιλά με έργα και αποφεύγει τους επαίνους.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κωστής Χούπης

« Εφέτος οι σύνεδροι του HAOMS 2019 έφυγαν με πολλές γνώσεις, λύσαμε απορίες κι αυτά που τους προτείναμε δεν είχαν κάποια εμπορική παράμετρο »

Στατιστικά ο αριθμός των οδοντιάτρων που παρακολουθούν κάθε χρόνο το Συμπόσιο Εμφυτευμάτων και Χειρουργικής Στόματος (ΗΑΟΜS Implants), της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής είναι μεγαλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένα συνέδριο που γοητεύει τους διοργανωτές, τους συνέδρους, τους χορηγούς. Έχει εδραιωθεί και η αποτελεσματικότητά του όσον αφορά την γνώση, την εμπειρία και την παρουσία διακεκριμένων διεθνώς ομιλητών, του δίνει τη σφραγίδα της επιτυχίας αξίως.

Διαβάστε την συνέντευξη

Φοίβος Μαδιανός

« H πρόοδος στην περιοδοντολογική έρευνα είναι διαρκής και πολλά από τα επιτεύγματα της έχουν βρει εφαρμογή και σε άλλες ιατρικές ειδικότητες »

Οι κοινοτοπίες και τα «τυφλά» σχήματα λόγου που παρατηρούνται συχνά σε άλλες συνεντεύξεις δυστυχώς σήμερα θα απουσιάσουν παντελώς.

Άλλωστε ο φιλοξενούμενός μας, κος Φοίβος Μαδιανός, με το ειδικό επιστημονικό βάρος, την προσωπικότητα και την σιγουριά που αποπνέει όταν μιλά για την επιστήμη του, σε καθηλώνει και δεν σου αφήνει περιθώρια για σχόλια και παρερμηνείες. Το μεγάλο ενδιαφέρον του για την οδοντιατρική και ιδιαιτέρως για την περιοδοντολογία όπως προαναφέρθηκε διαφαίνεται περίτρανα από το έργο του.

Διαβάστε την συνέντευξη

Αγαμέμνων Ξενουδάκης

« MEMODENT και ORAL VISION μπαίνουν δυναμικά στην ψηφιακή τεχνολογία του ιατρείου και του εργαστηρίου και όχι μόνον »

Ωραία θα ήταν μια συνέντευξη χωρίς λόγια. Γιατί δύσκολα καταγράφεται η ατμόσφαιρα μιας συζήτησης. Σήμερα θα παρουσιάσουμε το «ξεκλείδωμα» μιας προσωπικότητας του οδοντιατρικού – οδοντοτεχνικού χώρου που φρόντισε στην προσωπική και επαγγελματική πορεία του να μη σβήσει από το λεξικό της τις λέξεις τιμιότητα και η αλήθεια.

Διαβάστε την συνέντευξη

Γεώργιος Σιαβίκης

« Θεωρώ πως σε μερικά χρόνια και με τις εξελίξεις να τρέχουν ραγδαία η είσοδος όλων των συναδέλφων στον ψηφιακό κόσμο της οδοντιατρικής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οπότε όσο πιο σύντομα προχωρήσει κανείς σε αυτό το βήμα τόσο το καλύτερο »

Το σεμινάριο της Oral Vision, στις 23 – 24 Φεβρουαρίου με εισηγητή τον Δρ. Γεώργιο Σιαβίκη και θέμα ” Oral Vision meets G.Siavikis” , “Ο Ψηφιακός κόσμος στο οδοντιατρείο του σήμερα, ήταν μια λαμπρή ευκαιρία – την οποία αποκλείεται να αφήναμε να πάει χαμένη – για να συνομιλήσουμε με τον κο Σιαβίκη.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαβασιλείου Γιώργος

« Ως Πιστοποιημένοι Πάροχοι συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ψάχνουμε πάντα τρόπους να φέρουμε σε επαφή τα μέλη και τους φίλους της ΕΛΛΠΕ με διακεκριμένους ομιλητές και ενδιαφέροντα κλινικά θέματα »

H Ελληνική Προσθετική Εταιρεία (ΕΛΛ.Π.Ε) ξεκινάει το 2019 με ένα πολύ ενδιαφέρον και διαδραστικό πρόγραμμα Webinars.  Πρωτοπόρα πάντα στις επιλογές των ομιλητών και της θεματογραφίας έχει να επιδείξει κι αυτή τη χρονιά σημαντικό επιστημονικό έργο. Με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση των μελών της και της οδοντιατρικής κοινότητας κάνει ποδαρικό με το πρώτο Webinar, το οποίο έχει θέμα: Implant systems and connections-myths vs. Clinical reality και ομιλητή τον κύριο Λάμπη Πετρίδη, DDS, Cert. Prosthodont, MS, PhD, FHEA, Specialist in Prosthodontics.

Διαβάστε την συνέντευξη

Σπύρος Καρατζάς

« Η Ακαδημία διοργανώνοντας μεγάλα συνέδρια με διακεκριμένους opinion leaders φέρνει τον οδοντίατρο σε επαφή με τις εξελίξεις υπεύθυνα και με επιστημονικό τρόπο »

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής, κος Σπύρος Καρατζάς σε λίγες ημέρες οδηγεί την Ακαδημία στο τελευταίο Συνέδριο για το 2018 στη πόλη που την «γέννησε», την Θεσσαλονίκη. Πόλη που χαρακτηρίζεται από την αισθητική της σε όλα τα επίπεδα!

Ο κος Καρατζάς έχει υπερβεί εαυτόν με τη βοήθεια της οργανωτικής επιτροπής, στοχεύοντας να κόψει νικητής το νήμα για το 2018 προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα Συνέδριο με αξιόλογα επιστημονικά θέματα και ποιοτικά πρακτικά σεμινάρια.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ιωάννης Φουρμούζης

« Είναι σίγουρο  ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας η διαδικασία της θεραπείας γίνεται ευκολότερη και πιο ανώδυνη. Βεβαίως για να ακολουθήσεις την τεχνολογία χρειάζονται επενδύσεις »

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 21ου Συμποσίου της Εταιρείας Οδοστοματολογικής Ερεύνης, το toothnews επικοινώνησε με τον γνωστό περιοδοντολόγο, κο Ιωάννη Φουρμούζη, Επίκουρο καθηγητή Περιοδοντολογίας του ΕΚΠΑ. Αφορμή αποτέλεσε το Κλινικό Φροντιστήριο και η Πρακτική Άσκηση που θα παρουσιάσει στο Συμπόσιο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Dr. Dina Dedi

« Οι στόχοι μου είναι να οργανώσω ένα δυνατό πρόγραμμα επιμορφωτικών εκδηλώσεων και να κάνω την οργάνωση και το έργο της πιο γνωστό διεθνώς »

Η Dr. Dina Dedi, είναι η Ελληνίδα πρόεδρος του The American Dental Society of London. Βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και το toothnews.gr δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την δημοφιλή, αξιαγάπητη αλλά τόσο προσγειωμένη και αφοσιωμένη στο έργο της επιστήμονα.

Από τα λαμπερά και ταλαντούχα πρόσωπα της γενιάς της, η Dr. Dina Dedi, με πάθος για την οδοντιατρική, μας ξεδιπλώνει το δρόμο της καταξίωσης και της σταθερής προσφοράς στους συναδέλφους της αλλά και στους ασθενείς.

Διαβάστε την συνέντευξη

Συκαράς Νικήτας

« Το θέμα της εισήγησής μου θα διαπραγματευθεί τις τελευταίες οδηγίες για τη σχεδίαση επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων »

To 21o Συμπόσιο της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης που θα πραγματοποιηθεί στις 07 & 08 Δεκεμβρίου 2018, εκτός από μια επιστημονική εμπειρία για τους συμμετέχοντες, έχει να επιδείξει μια νέα συνεργασία. Είναι η συνδιοργάνωση του Συμποσίου με το Τμήμα Διεθνούς Εμφυτευματολογίας (ΙΤΙ) Ελλάδας & Κύπρου.

Διαβάστε την συνέντευξη

Αποστολάκης Δημήτριος MSc

« Η υπολογιστική τομογραφία κωνικής δέσμης μπορεί σε ορισμένους να φαντάζει σαν μια καινούρια τεχνική και ίσως σαν κάτι εξωτικό, αλλά στην πραγματικότητα έχει πια μπει σε μια φάση ωριμότητας. »

Η Ελληνική Εταιρεία Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας (ΕΕΟΓΑ ) μετά από μια μικρή παύση  δραστηριοτήτων, ξεκινά δυναμικά την πορεία της με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δηλώνει παρούσα στο χώρο της  Οδοντιατρικής επιστήμης.

Η  ημερίδα που διοργανώνει την 01η Δεκεμβρίου , πρόκειται να διευκρινίσει πολλά θέματα καθώς θα καλυφθούν όλοι οι τομείς κλινικού ενδιαφέροντος από ανατομία και παθολογία μέχρι ενδοδοντία, περιοδοντολογία αλλά και 3d surgery planning και 3d εκτύπωση.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παναγιώτης Νικολόπουλος

« Στη δουλειά μου ο καλύτερος κριτής είναι πρώτον ο πατέρας μου και φυσικά ο κόσμος που ερχόμαστε σε επαφή »

Ενώ έχει περάσει λίγος καιρός από εκείνη τη συνάντηση με τον κο Παναγιώτη Νικολόπουλο, μέσα μου ζωντανή είναι ακόμη η προσωποποίηση αυτής της απλότητας. Επιχειρηματίας με γνώση και εμπειρία πολυετή δηλώνει ότι ο πατέρας το, είναι ο μεγάλος εμπνευστής της πορείας του.

Το χαμογελαστό παιδί του οδοντιατρικού – οδοντοτεχνικού χώρου, ο Πάνος όπως τον αποκαλούν συνάδελφοι και πελάτες, μετρά μόνο φιλίες και δίνει μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Διαβάστε την συνέντευξη

Dr. Shelly Akazany

« MIS started as a small family business of 2 brothers with a dream… and evolved throughout the years to one of the world’s leaders in the implant dentistry field »

Just a few days before her arrival to Athens for MIS Day, Dr. Shelly Akazany talks to the toothnews about MIS, the company whose motto Make It Simple, conquered one of the top places in the implant dentistry world.

Διαβάστε την συνέντευξη

Bjorn-Owe Aronsson

« B+ surface is a unique opportunity to provide patients who need it the most, with a significantly improved clinical outcome »

Mr Bjorn-Owe Aronsson is a brilliant researcher and well-known scientist who is constantly looking to provide simple and safe solutions to oral health. You will enjoy him at the 1st MIS DAY in Athens and be sure to be excited.

Διαβάστε την συνέντευξη

Yong-Han Koo, DDS

« It is a great time to approach dentistry with emotional intelligence, harmonizing technology and humanity »

Mr Yong-Han Koo, DDS (Diplomate, American Board of Oral and Maxillofacial Surgery, Lecturer, Harvard School of Dental Medicine, Boston, MA, Founder, Academy of 3D Connection in Osseo-Integration Private Practice, Wayland Oral Surgery, Wayland, MA) will be in Athens and specifically at the 1st MIS DAY.Everyone is excited to hear and see the distinguished scientist.

Διαβάστε την συνέντευξη

Stephen J. Chu, DMD

« The lectures presented will identify the specific needs and treatment solutions offered by Southern Implants, Pty »

Toothnews.gr contacted Dr. Chu and made an interesting interview to find out who you will meet on 22 September at the Niarchos Foundation where the seminar will take place.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παναγιώτης Ανδριτσάκης

« Ο πρόεδρος δεν απορρίπτει αλλά τροποποιεί. Μπορεί να συμπτύξει, να αλλάξει την ομάδα των ομιλητών αλλά πάντοτε με λύσεις που θα βοηθήσουν την εταιρεία να εξελιχθεί »

Το Δεκέμβριο του 1996 η Ακαδημία Αθηνών στα πλαίσια της Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων σε προσωπικότητες, φορείς και οργανώσεις που έχουν παρουσιάσει σημαντικό επιστημονικό, κοινωνικό ή φιλανθρωπικό έργο, βράβευσε την Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης για την υπερπεντηκονταετή συνεχή παρουσία της στον ελληνικό οδοντιατρικό χώρο.

Έπειτα από 22 χρόνια και διανύοντας το 72 χρόνο παρουσίας της, η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης συνεχίζει την  δημιουργική της πορεία της έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης.

Διαβάστε την συνέντευξη

Tucker Simon

« The dentist needs to learn that having a fantastic dental technician is an essential part of their practice success. Without good technical work, the dentist is lost »

Simon is a salesman – please don’t be put off! – an experienced business builder and a people developer. He has operated nationally and internationally with some of the leading dental companies.

Within this climate, we have decided to introduce you an another “man”, a “myth” of dental marketing, a great man who has set his mind at the service of answers to long and eternal questions.

Διαβάστε την συνέντευξη

Σπανοπούλου Μαρία

« Για μένα δεν λέει τίποτα να είναι κάποιος το μεγαλύτερο ταλέντο ή ο καλύτερος επιστήμονας, αν δεν είναι πρώτα απ’ όλα σωστός και καλός στον εαυτό του και στους άλλους »

Από τα λαμπερά και ταλαντούχα πρόσωπα της γενιάς της, η κα Μαρία Σπανοπούλου, η εκφραστική οδοντοτεχνίτρια στην οδοντική τέχνη αλλά και στη ζωή, είναι μια προσεκτική επαγγελματίας, αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευγενική συνομιλήτρια, μας ξεδιπλώνει την υπόθεση του έργου της παρουσία της στον οδοντοτεχνικό χώρο, το κίνητρο της δημιουργίας στην ωριμότητα, καθώς και την αισιοδοξία της για το μέλλον της οδοντικής επιστήμης.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπάζογλου Λία

« Η 20η έκθεση Dental 2018, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της τελευταίας διετίας στον οδοντιατρικό – οδοντοτεχνικό κλάδο στην Ελλάδα »

Η DENTAL EXPO 2018 ολοκληρώθηκε και ένα είναι το γεγονός που αποκόμισε το toothnews.gr από τις τρεις ημέρες που βρέθηκε εκεί, δίπλα στους επαγγελματίες που συμμετείχαν. Όλοι μα όλοι όσους συναντήσαμε είχαν να το λένε για την επιτυχία που σημείωσε αυτή την χρονιά η DENTAL 2018. ” Ήταν η μεγαλύτερη, η πληρέστερη, η πιο εντυπωσιακή έκθεση των τελευταίων ετών κι ο κόσμος που πέρασε από τα περιπτερά μας ήταν πολύς, οι δουλειές που βγήκαν, ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες και γενικά η ψυχολογία της αγοράς φαίνεται να βρήκε το ρυθμό της έστω και για λίγο. 

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαβασιλείου Γιώργος

« Πιστεύω ότι στο Συμπόσιο θα συζητήσουμε τρόπους και θα βρούμε λύσεις. Και ναι, θα υπάρξουν νέοι γρίφοι »

H Ελληνική Προσθετική Εταιρεία (ΕΛΛ.Π.Ε) επανέρχεται δριμύτερη για να μονοπωλήσει και πάλι τη σκηνή της Οδοντιατρικής κοινότητας. Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 & 13 Μαΐου θα λάβει μέρος το μεγάλο Επιστημονικό Συμπόσιο της ” Λύνοντας τους γρίφους  της Προσθετικής “, στην αίθουσα Δημόκριτος με εξαιρετικούς ξένους και Έλληνες ομιλητές.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κούρνια Ελένη

« Πιστεύω ότι γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη του επαγγελματία για ψηφιοποίηση »

Είναι σχεδόν απίθανο να μη σε κερδίσει όταν τη γνωρίζεις. Μάλλον επειδή δεν αγωνιά να είναι αρεστή. Άλλωστε, η Ελένη Κούρνια έχει τον δικό της αέρα. Απ’ όταν ανέλαβε τη διεύθυνση της εταιρείας DENTICA με τον σύζυγό της κο Νίκο Ορφανό, ένα διακριτικό φίνο άρωμα έχει κατακλύσει τον χώρο της Οδοντιατρικής.

Διαβάστε την συνέντευξη

Βέττος Γεώργιος

« Η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την προσπάθεια για την κατάκτηση της αριστείας στην εργασία ήταν το μέσον για να φέρω εις πέρας αυτό το βαρύ φορτίο όλα αυτά τα χρόνια »

Φημίζεται για την καλαισθησία του και την δημιουργικότητα του, διακρίνεται για την ευθύτητα των απόψεων του και είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο για τις προβλέψεις του ως προς το μέλλον του οδοντοτεχνικού  επαγγέλματος.

Ο λόγος για τον κύριο Γεώργιο Βέττο , παλιά …. καραβάνα του Οδοντοτεχνικού επαγγέλματος με τον οποίον είχα την χαρά και την τιμή για μια εκ βαθέως συνέντευξη, συζήτηση.

Διαβάστε την συνέντευξη

Λιόλιος Δημήτρης

« Δε θέλω στο τέλος της καριέρας μου να πω ότι μπορούσα να γίνω καλύτερος και δεν έγινα »

Δημήτρης Λιόλιος. Αναμφίβολα εάν συνεχίσει με αυτή την ορμή που έχει πάρει σε λίγα χρόνια το όνομά του θα είναι συνώνυμο της επιτυχίας στην οδοντοτεχνική επιστήμη. Αλλά ξέρετε το σημαντικότερο δεν είναι αυτό. Είναι το γεγονός που πηγάζει από την επιτυχία του Δημήτρη Λιόλιου. Μιλάμε για την έμπνευση που θα δώσει, με την επιτυχημένη πορεία του, στους νέους οδοντοτεχνίτες εκείνους που εναγωνίως ψάχνουν μια ευκαιρία για εξέλιξη.

Διαβάστε την συνέντευξη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

« Ο στόχος μου πλέον είναι να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις των νέων μου ρόλων αλλά και να προωθήσω αποτελεσματικά τα νέα μας προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας για τους οδοντοτεχνίτες, τον σαρωτή Cara Scan 4.0 και τον 3D εκτυπωτή Cara Print 4.0 »

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη είδηση: Η Μαίρη Κωνσταντινίδου έκλεισε αυτόν τον μήνα 25 χρόνια πορείας στον Οδοντιατρικό χώρο. Είναι όντως πολλά τα χρόνια αγαπητή μου Μαίρη και γνωρίζω ότι τα περισσότερα από αυτά είσαι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ελπίζω λοιπόν να βρεις τον χρόνο να το γιορτάσεις όπως σου αξίζει.

Και ας περάσουμε τώρα στην δεύτερη είδηση: H KULZER μετακόμισε στα νέα της γραφεία της στην Αργυρούπολη. Το toothnews.gr δεν έχασε τη ευκαιρία και μόλις ο χρόνος και οι δουλειές της το επέτρεψαν με πολύ χαρά συνάντησε την κα Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Διαβάστε την συνέντευξη

ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ

«Πιστεύω ότι στο διαδίκτυο υπάρχει ένα ποσοστό 15% με άριστες φωτογραφίες, ένα 30% με καλές, και το υπόλοιπο 55% από μέτριες έως και «δεν βλέπονται»

Πέντε σεμινάρια Οδοντοτεχνικής Φωτογραφίας μέσα στο 2017,  εκ των οποίων τα τρία (3) εξ αυτών σε επίπεδο Advanced και μόλις ανακοινώνονταν και τα (5) πέντε να κλείνουν αυτομάτως οι θέσεις; Ε, δεν είναι να αναρωτιέσαι τι στο καλό συμβαίνει και οι Οδοντοτεχνίτες «τρέχουν να προλάβουν να τα παρακολουθήσουν»;

Διαβάστε την συνέντευξη

Παντελιά Ηρώ

« Πιστεύω ακράδαντα ότι η δύναμη μίας καλής επαγγελματία έγκειται στο να δείχνει ήρεμη και συνετή συμπεριφορά στον επαγγελματικό στίβο »

Η Southern Implants είναι μια εταιρεία που στηρίζει καθημερινά και αξιόπιστα τις ανάγκες Οδοντιάτρων με καινοτόμα προϊόντα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Πρόκειται για μια απολύτως επιτυχημένη επιχείρηση που κατά γενική ομολογία καλπάζει στην Οδοντιατρική αγορά .

Στο τιμόνι της τόσο επιτυχημένης επιχείρησης ζει και κινείται μια κυρία με μια πολυσύνθετη και ηγετική προσωπικότητα, είναι η κυρία Ηρώ Παντελιά.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παγκράτης Παναγιώτης

« Αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός θα ήμασταν μικρότεροι, χειρότεροι. Να είναι καλά ο Άγιος Ανταγωνισμός – τον ευχαριστώ! »

Ο άνθρωπος με το καθαρό βλέμμα και την αβίαστη κομψότητα που σε «καταδικάζει» να τον συμπαθήσεις από την πρώτη στιγμή που θα έρθεις σε επαφή μαζί του. Θυμίζει αριστοκράτη παλιάς κοπής που συνδυάζει ανθρωπιά και πάθος για την δουλειά του. Μιλώντας μαζί του πραγματικά το απολαμβάνεις.

Γοητεύτηκα από την ποιότητα των απαντήσεών του αξίζει να τον ακούς να σου αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο, τις σκέψεις του, τα σχέδιά του.Είναι αλήθεια ότι δεν είναι όπως τον περιμένεις.  Είναι ακόμη καλύτερος! Είναι ανθρώπινος, άμεσος, γεμάτος εσωτερική ένταση και πάθος.

Διαβάστε την συνέντευξη

Σαμαράς Θεόδωρος

« Θεωρούσαμε πάντα ότι το οδοντοτεχνικό επάγγελμα για να αναβαθμιστεί δεν αρκεί αυτό που ζει ο καθένας μας στο εργαστήριο του δουλεύοντας πίσω από τον πάγκο. Εκείνο που χρειάζεται και είναι απαραίτητο είναι οι θεσμικές αλλαγές »

Έχουν περάσει ακριβώς 7 χρόνια από τότε που συνάντησα για πρώτη φορά τον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Ο κύριο Θεόδωρο Σαμαρά στα γραφεία του Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών της Αθήνας.

Τότε, θυμάμαι τον εαυτό μου να προσπαθεί να τον πείσει για μια συνέντευξη. Καινούριο site βλέπετε στο χώρο της Οδοντιατρικής, τι πιο φυσιολογικό από μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών;

Διαβάστε την συνέντευξη

Μαυραειδόπουλος Δημήτρης

« Αρχή μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη οτιδήποτε είναι δυνατό από την πλευρά μας και αφήνουμε στον ίδιο την επιλογή να συνεργαστεί ή όχι με εμάς »

Ο κος Δημήτρης Μαυραειδόπουλος αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα για τον Οδοντιατρικό χώρο.

Είναι αυτό που λέμε μία κατηγορία μόνος του !!! Κατάφερε παρά τις αντιξοότητες που έχει να ξεπεράσει κάθε Ελληνική επιχείρηση – την τελευταία δεκαετία – να διατηρηθεί και όχι απλά να βρίσκεται στον χώρο αλλά να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί .

Διαβάστε την συνέντευξη

Φουρμούζης Ιωάννης

« Η αρχή που εξακολουθώ να υποστηρίζω ακόμη και σήμερα είναι ότι ποτέ ένα αναμμένο κερί δεν θα πάθει το παραμικρό αν ανάψει δίπλα του κι ένα άλλο »

Απλός. Σαφής. Ευαίσθητος. Άνθρωπος. Δεν υπάρχουν άλλες λέξεις για να δώσεις μια γρήγορη αλλά πλήρη εικόνα του κου Ιωάννη Φουρμούζη. Κουβαλώντας τη γοητεία ενός υπέροχου μυαλού, ο 54χρονος Οδοντίατρος, είναι από τις λίγες περιπτώσεις επιστημόνων που αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι το παν στη ζωή είναι «να συμβάλουμε κι όχι να ξεχωρίζουμε».

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαδόπουλος Μόσχος

« Στόχος της ημερίδας μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συναδέλφους για θέματα που αφορούν τη σωστή διάγνωση των ασθενών »

Ο κος Μόσχος Παπαδόπουλος είναι ειδικός ορθοδοντικός, καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, διακεκριμένος επιστήμονας και ένας ανήσυχος ιατρός που οραματίζεται μία άλλη ορθοδοντική, η οποία δεν σταματά στην θεραπεία, αλλά γίνεται λειτούργημα.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπακώστα Βερόνικα

« Είναι επιβεβλημένο οι Στοματικοί & Γναθοπροσωπικοί Χειρουργοί και οι Οδοντίατροι να διαθέτουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση και να λειτουργούν μέσα σε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο συνεργασίας » 

Αρχίζει σε λίγες ημέρες, στις 27 ως τις 28 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα στο Πολεμικό Μουσείο η 2η Διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ) με αντικείμενο την Εμφυτευματολογία.

Διαβάστε την συνέντευξη

Νικολούδιας Νίκος

« Για μένα εταιρεία χωρίς εργαστήριο, δεν νοείται. Όσα παρέχουμε στην αγορά δοκιμάζονται στο εργαστήριο »

Είναι απλός, ήρεμος μα και ταυτόχρονα υπερκινητικός. Όταν μιλήσεις μαζί του σε εντυπωσιάζει με τη λογική και το συναίσθημα των σκέψεών του. Με τη μοναδική ευαισθησία και τη γλυκύτητα που τον διακρίνει μοιράζεται μαζί μας το όνειρό του! Την ανάγκη να δημιουργήσει ένα εργαστήριο σύγχρονης οδοντικής προσθετικής με βασικό άξονα την αποφυγή των μη βιοσυμβατών υλικών (metal-free εργαστήριο).

Διαβάστε την συνέντευξη

Στεφανοπούλου Παναγιώτα

« Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός πληρέστερου Ινστιτούτου Επιμόρφωσης των Οδοντιάτρων που θα προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Οδοντιατρική εκπαίδευση »

Οι συνεντεύξεις στο toothnews.gr εκτός από το όποιο ενδιαφέρον έχει η καθεμία από μόνη της, είναι -ή προσπαθούμε να είναι- μέρος μιας πραγματικότητας που μεταμορφώνεται σε μια εικόνα, σ’ ένα πρόσωπο…που έχει να πει σημαντικά πράγματα. Είναι δύσκολο να προλογίζεις μια συνέντευξη, όμως με την κυρία Παναγιώτα Στεφανοπούλου- Κρόμπα αυτό έγινε εύκολα.

Διαβάστε την συνέντευξη

Μέκιας Νίκος

« Ο οδοντοτεχνίτης με τον οδοντίατρο αποτελούν ομάδα και δεν είναι απλά συνεργάτες »

Με τον Νίκο Μέκια συμβαίνει το εξής ανατρεπτικό: Πρόκειται για έναν από τους ραγδαία ανερχόμενους οδοντοτεχνίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και όμως η αύρα που τον περιβάλλει είναι καθησυχαστική σαν να θέλει να επιβάλει με την παρουσία του την ηρεμία, σαν να υπάρχει μια συστολή, που αντιδρά στον έπαινο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Νικολόπουλος Κώστας

« Πιστεύω στο αρχαίο ρητό, συν Αθηνά και χείρα κίνει »

Η αρτιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασθενείς του, το πλήθος των εμφυτευμάτων που έχει τοποθετήσει σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχει αποκτήσει, δίκαια τον τοποθετούν στους πιο σημαντικούς και ενδιαφέροντες εμφυτεματολόγους που έχουμε όχι μόνον της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Διαβάστε την συνέντευξη

Miladinov Milos

« In the modern dental practice, photography can help a lot »

I thought a lot what the next interview would be better to put in the Dentist Portal toothnews.gr. I met before two months in Athens a person which maybe in many of you is stranger. In others is known as the Rumanian who conquers the space of dentistry worldwide. Ladies and gentlemen Mr. Miladinov Milos DTG.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαφλωράτος Δημήτρης

« Ένας άνθρωπος αξίζει να αγωνίζεται με γνώμονα το χθες, για το αύριο! »

To εργαστήριο ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στις επάλξεις της οδοντικής τεχνολογίας από το 1980. Κάποιος θα φανταζόταν επειδή το εργαστήριο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θα δραστηριοποιούταν μόνο εκεί, όμως το ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ και οι άνθρωποι που το διοικούν έχουν άλλη άποψη κι άλλα μυαλά.

Διαβάστε την συνέντευξη

Χατζηγεωργίου Σπύρος

« Δεν έχω πολιτική στην επαφή μου με τους ανθρώπους,  δεν νιώθω ανταγωνισμό »

Αυθόρμητος, ειλικρινής, πρόθυμος για συζήτηση, διακριτικός, ευγενικός, γεμάτος ενθουσιασμό, ο CDT Σπύρος Χατζηγεωργίου είναι ένας άνθρωπος που αγαπά όλους τους συνανθρώπους του και θέλει μέσα από την επαφή μαζί τους να βγάζει πάντα τα καλά τους στοιχεία.

Διαβάστε την συνέντευξη

Στρούμπος Χάρης

« Τον ανταγωνισμό δεν τον φοβάμαι, τον σέβομαι »

Η εντύπωση που δίνει είναι ενός ήρεμου, συγκροτημένου ανθρώπου. Είναι καταξιωμένος στην Οδοντιατρική – Οδοντοτεχνική αγορά, και δεν θέλει με τίποτε να αλλάξει την παιδική του ψυχή. Κυρίες και κύριοι, ο Χάρης Στρούμπος “μιλά” στο toothnews.gr.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ψαρρής Ηλίας

« Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν »

Ο άνθρωπος που κέρδισε τον σεβασμό και θαυμασμό των συναδέλφων του, κυριαρχεί για δεκατίες στην οδοντική τεχνολογία. Μια έντονη προσωπικότητα αλλά ταυτόχρονα ήρεμη και ευαίσθητη. Εκφράζεται λυτρωτικά μέσα από την δουλειά του. Αυτός είναι με δυο λόγια ο Ηλίας Ψαρρής, ο Ηλίας για τους περισσότερους.

Διαβάστε την συνέντευξη

Αποστολίδης Μάνος

 « Νιώθω ότι βρίσκομαι στην αρχή της πορείας μου…  θα συνεχίσω να υπηρετώ την οδοντιατρική με ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό »

Ο Μάνος Αποστολίδης αντιπροσωπεύει την τρίτη γενιά στην εταιρεία ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, η οποία συνεχίζει να γράφει ιστορία με την πολύχρονη παρουσία της στον οδοντιατρικό χώρο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Δουβίτσας Γεράσιμος

« Ο Όμιλος Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών θα σηματοδοτήσει την προσπάθεια μας να ασχοληθούμε και στο μέτρο του δυνατού, να φωτίσουμε πλήθος θεμάτων που μας απασχολούν και αγγίζουν τη ψυχή μας »

Είναι ίσως από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις επιστημόνων ο Γεράσιμος Δουβίτσας. H μακρόχρονη πανεπιστημιακή του καριέρα, σε κλινικό και διδακτικό επίπεδο στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών, τα συγγραφικά του ενδιαφέροντα και η δράση του στο Όμιλο Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών αυξάνει τη βεβαιότητα όσων τον γνωρίζουν, οτι είναι ένας ολοκληρωμένος πνευματικά άνθρωπος, πιστός στη φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής.

Διαβάστε την συνέντευξη

Τσανακτσίδης Δημήτρης

« Μια συνάντηση μαζί του, μια συνέντευξη, μια άλλη μορφή καταγραφής της στάσης ζωής του ιατρού και ανθρώπου που ονειρεύεται μια οδοντιατρική σε “μεγέθυνση” »

Κανένας δεν ξέρει εκ των προτέρων, αν θα ενδιαφέρουν το κοινό οι επιλογές των προσώπων που θα παρουσιαστούν με συνέντευξη στο toothnews.gr. Προσωπικά δικαιώθηκα με την επιλογή και τη γνωριμία μου με τον Οδοντίατρο κο Δημήτρη Τσανακτσίδη.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κεσμετζής Δημήτρης

« Η έρευνα, η γνώση και η δημιουργία είναι έννοιες που είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την πορεία μου στο χώρο »

Ο Δημήτρης Κεσμετζής είναι ένας καθημερινός άνθρωπος που τον κάνεις φίλο σου γρήγορα. Είναι ο χαρακτήρας που δείχνει πως μέσα από τη δυσκολία συνάντησε τον εαυτό του, ένας άνθρωπος υπερήφανος που επιβίωσε μέσα από ανυπέρβλητα προβλήματα, δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του. Aρχίσαμε την κουβέντα μας με τη κλασική ερώτηση.

Διαβάστε την συνέντευξη

Βλαχόπουλος Νώντας

« Δεν θα ήθελα να είχα γεννηθεί έτοιμος. Μ’ αρέσει να διορθώνομαι και να γίνομαι καλύτερος μέσα από τη γνώση και τη σκληρή δουλειά »

Ποιοτικός ή απλώς άριστος γνώστης της οδοντικής τεχνικής; Ο Νώντας Βλαχόπουλος είναι ένας Οδοντοτεχνίτης ιδιαιτέρως αγαπητός στην οδοντοτεχνική οικογένεια. Κανένας δεν θα βρεθεί να αμφισβητήσει την προσφορά του στην προώθηση της ελληνικής οδοντικής τεχνολογίας στο εξωτερικό.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κωνσταντινίδου Μαίρη

« Ο τρόπος πώλησης προϊόντων έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, πλέον η εκπαίδευση έχει πάρει πρωταρχικό ρόλο »

Θα μπορούσα να προγραμματίσω μια συνέντευξη με την κα Μαίρη Κωνσταντινίδου μόνο και μόνο επειδή η φήμη της στην Οδοντιατρική & Οδοντοτεχνική αγορά προηγείται της επιτυχημένης εργασίας της στην Heraeus Kulzer Dental στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κουϊμτζής Θεόδωρος

« Κάλλιο το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν. Το 30% των τραυματισμών στην περιοχή της κεφαλής συμβαίνει κατά την αθλητική δραστηριότητα »

Το toothnews.gr ανέθεσε στον πρόεδρο της ΕΕΑΘΛΟ, κ. Θεόδωρο Κουϊμτζή D.D.S, C.E.S,Msc, καταξιωμένο παιδοδοντίατρο και πολύ ευαισθητοποιημένο άνθρωπο, να μας συστήσει την ΕΕΑΘΛΟ και να μας εξηγήσει την αιτία και το σκοπό της ύπαρξης στο χώρο των Επιστημονικών Εταιριών, της Οδοντιατρικής και του Αθλητισμού.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαστάμος Μιχάλης

« Εύχομαι τη μέρα που θα σταματήσω να είμαι δημιουργικός και να έχω μεταφέρει στους νέους οδοντοτεχνίτες αυτό τον ιό της καλής οδοντοτεχνικής »

Ο κος Μιχάλης Παπαστάμος δε χρειάζεται συστάσεις στον οδοντοτεχνικό χώρο. Προσπάθησε και προσπαθεί με σκληρή δουλειά, εξειδικευμένες γνώσεις, πολλές ώρες απομόνωσης πάνω από ένα εκμαγείο ή έναν υπολογιστή για να φθάσει σε αξιόλογα επίπεδα, όπως λέει για τον εαυτό του.

Διαβάστε την συνέντευξη

Χριστίνα Τζιώτη

« Συνέντευξη με την πρωταθλήτρια Ελλάδας στο καράτε και στο Wado Ryu για το πόσο απαραίτητοι είναι στον αθλητή οι εξατομικευμένοι αθλητικοί νάρθηκες »

Ονομάζομαι Χριστίνα Τζιώτη και γεννήθηκα στην Καλλιθέα το Μάϊο του ’87. Αθλούμαι από 4 ετών. Ξεκίνησα με μπαλέτο και κολύμβηση σε αθλητικούς συλλόγους του Παλαιού Φαλήρου, ασχολήθηκα με ενόργανη και ρυθμική γυμναστική στον Δήμο Αργυρούπολης αλλά και ιππασία στο Δήμο Ελληνικού, όλα αυτά στα χρόνια του δημοτικού.

Διαβάστε την συνέντευξη

Προμπονάς Αντώνης

« Είναι ο προϊστάμενος του Τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας Τ.Ε.Ι Αθηνών. Καθηγητής στο Τμήμα, τελειόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και της Σχολής Οδοντοτεχνιτών ΚΑΤΕΕ »

Το toothnews.gr υποστηρικτής και συνοδοιπόρος, προβάλει την πορεία, τα προγράμματα σπουδών, τις ανησυχίες, το όραμα, τις ιδέες, τους προβληματισμούς και τα επόμενα βήματα του ανθρώπου που βρίσκεται στο προαύλιο των ΤΕΙ, τα έδρανα, τα εργαστήρια , την έδρα από το 1978 έως σήμερα. Ταπεινός εργάτης στην υπηρεσία της προόδου του Τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας.

Διαβάστε την συνέντευξη

Σουρμελής Αχιλλέας

« Μη μεταλλικά ισοελαστικά εμφυτεύματα. Είναι αξιόπιστα όσο τα μεταλλικά; »

Ο κος Αχιλλέας Σουρμελής είναι γναθοπροσωπικός χειρουργός με εκπαίδευση στα οδοντικά εμφυτεύματα από τις αρχές του ’90.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ψαρίδης Βασίλης

« Είμαστε «ταγμένοι» στην ψηφιακή τεχνολογία »

Ο κος Βασίλης Ψαρίδης, διευθύνων σύμβουλος της ATLAS DIGITAL, μιλάει για τις ψηφιακές δράσεις της εταιρίας στον οδοντοτεχνικό χώρο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Μαγκριώτη Μυρτώ & Λεωνίδας

« Ποιοί είναι η Μυρτώ & ο Λεωνίδας Μαγκριώτη; Μια συνέχεια ή καταλύτες και leaders στην αγορά; »

Η Mυρτώ και ο Λεωνίδας Μαγκριώτη δύο καταξιωμένοι πλέον επιχειρηματίες, με υπόβαθρο το επιχειρηματικό πνεύμα της οικογένειας, δεν επιδιώκουν την ενηλικίωση της επιχείρησής τους, όσο την βελτίωση και την επέκτασή της. Διάλεξαν το μακρύ, αλλά σίγουρο δρόμο της εδραίωσης στον οδοντιατρικό – οδοντοτεχνικό χώρο με την επωνυμία Dental Vision.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ιωάννου Γιώργος

« Πολλούς χαρακτηρισμούς θα μπορούσαμε να αποδώσουμε στον Γιώργο Ιωάννου, μιας και γενικότερα δεν είναι και από τις πιο «ήσυχες» παρουσίες στον οδοντοτεχνικό χώρο »

Με σπουδές στα οικονομικά, λάτρης της φωτογραφίας, «δάσκαλος» , ανήσυχο πνεύμα στην αναζήτηση της γνώσης (πρωτοπόρος στη χώρα μας των συστημάτων CAD – CAM), άνθρωπος της προσφοράς, ειλικρινής και αυθόρμητος μιλά στο toothnews.gr για το νέο αίμα, τις δραστηριότητές του και το ρόλο της οικογένειας .

Διαβάστε την συνέντευξη

Μαυραειδόπουλος Δημήτρης

« Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που κάνεις πρέπει να το κάνεις με μεράκι και με μακροχρόνιους στόχους. Να βάζεις πρώτα τον άνθρωπο και μετά το συμφέρον, δηλαδή την τσέπη του »

Περισσότερα από 40 χρόνια στην «οδοντιατρική δράση» συμπληρώνει ο Δημήτρης Μαυραειδόπουλος . Αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στη εμφυτευματική πορεία της ελληνικής οδοντιατρικής αγοράς. Μια πορεία απροσποίητη με κοινό παρονομαστή τον άνθρωπο κι όχι το κέρδος. Αυθόρμητος στη συμπεριφορά και το λόγο με αφοπλιστική ειλικρίνεια μου διηγείται πως «έμπλεξε» αλλά αγάπησε το χώρο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Γεωργακόπουλος Ιωάννης

« Η Ελλάδα έχει πολλούς και καλούς επιστήμονες. Πρέπει να αλλάξουμε μόνο στο πως βλέπουμε ο ένας τον άλλον »

Ο Dr Ιωάννης Γεωργακόπουλος παρ’ όλο που ανήκει στην ελίτ της Παγκόσμιας Οδοντιατρικής και έχει το σεβασμό και την αναγνώριση των συναδέλφων του είναι ο απλός άνθρωπος που ανησυχεί και αγωνιά για τον διπλανό του, τις εξελίξεις στην χώρα μας, το μέλλον της Οδοντιατρικής Επιστήμης. Ενημερώνεται, ενημερώνει αδιαλείπτως…ανήσυχο δημιουργικό πνεύμα!

Διαβάστε την συνέντευξη

Τασόπουλος Θεόδωρος

« Οι “οδοντιατρικοί αθλητικοί νάρθηκες”, αποτελούν μονόδρομο για την μέγιστη δυνατή προστασία των δοντιών, των ενδοστοματικών αλλά και περιστοματικών ιστών του αθλούμενου »

Ο Dr Θοδωρής Τασόπουλος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις λοιπόν. Είναι καταξιωμένος προσθετολόγος με δυνατή ιατρική σκέψη και πρακτική, ακολουθεί πιστά τις εξελίξεις στον οδοντιατρικό χώρο και προηγείται πολλές φορές έναντι άλλων, προσφέροντας γνώση και εμπειρία.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κρόμπας Νικόλαος

« Ο γενικός Οδοντίατρος που διδάσκει επιστήμονες , εμπνέει μικρούς & μεγάλους με πολύ διάθεση για προσφορά γνώσης και εμπειρίας! »

Λειτουργεί ένα από τα 9 “Branemark Osseointegration Center” στο κόσμο ! Yπάρχει μια άλλη οδοντιατρική! Απολάυστε την, παλέψτε γι’ αυτήν”. O Δρ Nικόλαος Κρόμπας είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους και αγαπημένους της οδοντιατρικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε την συνέντευξη

Σαρηγιάννης Σπύρος

« Εμπνέει εμπιστοσύνη και διαθέτει ακεραιότητα και σεβασμό στον οδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό χώρο. Η δυναμική παρουσία του Σπύρου Σαρηγιάννη ενισχύει το όραμα της SADENT για ανάπτυξη »

O πατέρας μου λέει ότι η επιτυχία είναι μεταμφιεσμένη πάντα σε σκληρή εργασία. Σίγουρα βέβαια απαιτείται ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων και στην κορυφή θα έβαζα και την επιχειρηματική ηθική και τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Διαβάστε την συνέντευξη

Χαντζή Όλγα

«Το αχαλίνωτο επιχειρηματικό πνεύμα που κερδίζει το σεβασμό των συναδέλφων και συνεργατών της καθημερινά! Χαρακτηρίζεται και είναι επιχειρηματίας πρότυπο επαγγελματικής συμπεριφοράς αλλά και “εξωστρέφειας” σε περιόδους έντονης κρίσης »

Η απόφασή μου να δραστηριοποιηθώ στις επιχειρήσεις είναι απόφαση Ζωής. Η επιθυμία μου να κάνω τις δικές μου προτάσεις με την επιλογή των αξιόπιστων οίκων του εξωτερικού από την αρχή της διαδρομής μου σε συνάρτηση με το επικοινωνιακό κομμάτι με τους ενδιαφερόμενους ενισχύει τη διάθεσή μου για προσφορά στον κλάδο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Αποστολίδης Μάνος

« Η συνέπεια και η σοβαρότητα ανταμείβονται. Τώρα που όλοι αναζητούν και πάλι την ουσία των πραγμάτων, το toothnews παρουσιάζει μια εταιρεία, την ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ »

Την εταιρεία που στην 85χρονη πορεία  της στηρίχθηκε στην “ουσία”, στις αξίες, την ποιότητα, την δουλειά, τον σεβασμό και την βαθειά γνώση, επιδιώκοντας την προσφορά και την φροντίδα στον οδοντιατρικό κόσμο. Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε μετά την συνάντηση που είχαμε με τον κο Μάνο Αποστολίδη.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ρωμανού Κάτια

« ΑΜΕΑ: Άτομα με ειδική…αγάπη. Πρόκειται για εκείνα τα άτομα που δυστυχώς όλοι λίγο ή πολύ αγνοούμε είτε διότι υπερισχύει η άγνοια είτε γιατί δεν έχουμε το χρόνο και τη διάθεση να γνωρίσουμε καλύτερα τα «αγγελούδια» της γης, όπως τα αποκαλούν πολλοί γιατροί »

Θα χαρακτηρίζαμε την ακόλουθη συνέντευξη που μας παραχώρησε η Οδοντίατρος Dr Κάτια Ρωμανού ως μια ηχηρή αφύπνιση για το δικαίωμα των ατόμων με ειδικές ανάγκες να λαβαίνουν σωστές υπηρεσίες υγείας και να αντιμετωπίζονται από τον ιατρικό κόσμο χωρίς προκατάληψη. Παρουσιάζουμε την κυρία Ρωμανού αναγνωρίζοντας το πολύτιμο κι αθόρυβο έργο της στο χώρο της Οδοντικής Υγείας των ΑMΕΑ.

Διαβάστε την συνέντευξη

Τσιγκρής Ευστάθιος

« Με ευαισθησία και τεχνογνωσία μπορεί να διαχειριστεί σύμφωνα με τους κανόνες της υγιεινής και τον σεβασμό στο περιβάλλον τα απόβλητα του οδοντιατρείου »

Ο κος Ευστάθιος Τσιγκρής μας παραχώρησε την ακόλουθη συνέντευξη δίδοντάς την κατάλληλη ενημέρωση ώστε οι οδοντίατροι να μπορούν να κάνουν υγιείς τους ασθενείς τους αλλά και.. τον πλανήτη μας!

Διαβάστε την συνέντευξη