Interviews

Αποστολάκης Δημήτριος MSc

« Η υπολογιστική τομογραφία κωνικής δέσμης μπορεί σε ορισμένους να φαντάζει σαν μια καινούρια τεχνική και ίσως σαν κάτι εξωτικό, αλλά στην πραγματικότητα έχει πια μπει σε μια φάση ωριμότητας. »

Η Ελληνική Εταιρεία Οδοντικής και Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας (ΕΕΟΓΑ ) μετά από μια μικρή παύση  δραστηριοτήτων, ξεκινά δυναμικά την πορεία της με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δηλώνει παρούσα στο χώρο της  Οδοντιατρικής επιστήμης.

Η  ημερίδα που διοργανώνει την 01η Δεκεμβρίου , πρόκειται να διευκρινίσει πολλά θέματα καθώς θα καλυφθούν όλοι οι τομείς κλινικού ενδιαφέροντος από ανατομία και παθολογία μέχρι ενδοδοντία, περιοδοντολογία αλλά και 3d surgery planning και 3d εκτύπωση.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παναγιώτης Νικολόπουλος

« Στη δουλειά μου ο καλύτερος κριτής είναι πρώτον ο πατέρας μου και φυσικά ο κόσμος που ερχόμαστε σε επαφή »

Ενώ έχει περάσει λίγος καιρός από εκείνη τη συνάντηση με τον κο Παναγιώτη Νικολόπουλο, μέσα μου ζωντανή είναι ακόμη η προσωποποίηση αυτής της απλότητας. Επιχειρηματίας με γνώση και εμπειρία πολυετή δηλώνει ότι ο πατέρας το, είναι ο μεγάλος εμπνευστής της πορείας του.

Το χαμογελαστό παιδί του οδοντιατρικού – οδοντοτεχνικού χώρου, ο Πάνος όπως τον αποκαλούν συνάδελφοι και πελάτες, μετρά μόνο φιλίες και δίνει μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Διαβάστε την συνέντευξη

Dr. Shelly Akazany

« MIS started as a small family business of 2 brothers with a dream… and evolved throughout the years to one of the world’s leaders in the implant dentistry field »

Just a few days before her arrival to Athens for MIS Day, Dr. Shelly Akazany talks to the toothnews about MIS, the company whose motto Make It Simple, conquered one of the top places in the implant dentistry world.

Διαβάστε την συνέντευξη

Bjorn-Owe Aronsson

« B+ surface is a unique opportunity to provide patients who need it the most, with a significantly improved clinical outcome »

Mr Bjorn-Owe Aronsson is a brilliant researcher and well-known scientist who is constantly looking to provide simple and safe solutions to oral health. You will enjoy him at the 1st MIS DAY in Athens and be sure to be excited.

Διαβάστε την συνέντευξη

Yong-Han Koo, DDS

« It is a great time to approach dentistry with emotional intelligence, harmonizing technology and humanity »

Mr Yong-Han Koo, DDS (Diplomate, American Board of Oral and Maxillofacial Surgery, Lecturer, Harvard School of Dental Medicine, Boston, MA, Founder, Academy of 3D Connection in Osseo-Integration Private Practice, Wayland Oral Surgery, Wayland, MA) will be in Athens and specifically at the 1st MIS DAY.Everyone is excited to hear and see the distinguished scientist.

Διαβάστε την συνέντευξη

Stephen J. Chu, DMD

« The lectures presented will identify the specific needs and treatment solutions offered by Southern Implants, Pty »

Toothnews.gr contacted Dr. Chu and made an interesting interview to find out who you will meet on 22 September at the Niarchos Foundation where the seminar will take place.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παναγιώτης Ανδριτσάκης

« Ο πρόεδρος δεν απορρίπτει αλλά τροποποιεί. Μπορεί να συμπτύξει, να αλλάξει την ομάδα των ομιλητών αλλά πάντοτε με λύσεις που θα βοηθήσουν την εταιρεία να εξελιχθεί »

Το Δεκέμβριο του 1996 η Ακαδημία Αθηνών στα πλαίσια της Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων σε προσωπικότητες, φορείς και οργανώσεις που έχουν παρουσιάσει σημαντικό επιστημονικό, κοινωνικό ή φιλανθρωπικό έργο, βράβευσε την Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης για την υπερπεντηκονταετή συνεχή παρουσία της στον ελληνικό οδοντιατρικό χώρο.

Έπειτα από 22 χρόνια και διανύοντας το 72 χρόνο παρουσίας της, η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης συνεχίζει την  δημιουργική της πορεία της έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης.

Διαβάστε την συνέντευξη

Tucker Simon

« The dentist needs to learn that having a fantastic dental technician is an essential part of their practice success. Without good technical work, the dentist is lost »

Simon is a salesman – please don’t be put off! – an experienced business builder and a people developer. He has operated nationally and internationally with some of the leading dental companies.

Within this climate, we have decided to introduce you an another “man”, a “myth” of dental marketing, a great man who has set his mind at the service of answers to long and eternal questions.

Διαβάστε την συνέντευξη

Σπανοπούλου Μαρία

« Για μένα δεν λέει τίποτα να είναι κάποιος το μεγαλύτερο ταλέντο ή ο καλύτερος επιστήμονας, αν δεν είναι πρώτα απ’ όλα σωστός και καλός στον εαυτό του και στους άλλους »

Από τα λαμπερά και ταλαντούχα πρόσωπα της γενιάς της, η κα Μαρία Σπανοπούλου, η εκφραστική οδοντοτεχνίτρια στην οδοντική τέχνη αλλά και στη ζωή, είναι μια προσεκτική επαγγελματίας, αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευγενική συνομιλήτρια, μας ξεδιπλώνει την υπόθεση του έργου της παρουσία της στον οδοντοτεχνικό χώρο, το κίνητρο της δημιουργίας στην ωριμότητα, καθώς και την αισιοδοξία της για το μέλλον της οδοντικής επιστήμης.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπάζογλου Λία

« Η 20η έκθεση Dental 2018, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της τελευταίας διετίας στον οδοντιατρικό – οδοντοτεχνικό κλάδο στην Ελλάδα »

Η DENTAL EXPO 2018 ολοκληρώθηκε και ένα είναι το γεγονός που αποκόμισε το toothnews.gr από τις τρεις ημέρες που βρέθηκε εκεί, δίπλα στους επαγγελματίες που συμμετείχαν. Όλοι μα όλοι όσους συναντήσαμε είχαν να το λένε για την επιτυχία που σημείωσε αυτή την χρονιά η DENTAL 2018. ” Ήταν η μεγαλύτερη, η πληρέστερη, η πιο εντυπωσιακή έκθεση των τελευταίων ετών κι ο κόσμος που πέρασε από τα περιπτερά μας ήταν πολύς, οι δουλειές που βγήκαν, ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες και γενικά η ψυχολογία της αγοράς φαίνεται να βρήκε το ρυθμό της έστω και για λίγο. 

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαβασιλείου Γιώργος

« Πιστεύω ότι στο Συμπόσιο θα συζητήσουμε τρόπους και θα βρούμε λύσεις. Και ναι, θα υπάρξουν νέοι γρίφοι »

H Ελληνική Προσθετική Εταιρεία (ΕΛΛ.Π.Ε) επανέρχεται δριμύτερη για να μονοπωλήσει και πάλι τη σκηνή της Οδοντιατρικής κοινότητας. Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 & 13 Μαΐου θα λάβει μέρος το μεγάλο Επιστημονικό Συμπόσιο της ” Λύνοντας τους γρίφους  της Προσθετικής “, στην αίθουσα Δημόκριτος με εξαιρετικούς ξένους και Έλληνες ομιλητές.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κούρνια Ελένη

« Πιστεύω ότι γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη του επαγγελματία για ψηφιοποίηση »

Είναι σχεδόν απίθανο να μη σε κερδίσει όταν τη γνωρίζεις. Μάλλον επειδή δεν αγωνιά να είναι αρεστή. Άλλωστε, η Ελένη Κούρνια έχει τον δικό της αέρα. Απ’ όταν ανέλαβε τη διεύθυνση της εταιρείας DENTICA με τον σύζυγό της κο Νίκο Ορφανό, ένα διακριτικό φίνο άρωμα έχει κατακλύσει τον χώρο της Οδοντιατρικής.

Διαβάστε την συνέντευξη

Βέττος Γεώργιος

« Η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την προσπάθεια για την κατάκτηση της αριστείας στην εργασία ήταν το μέσον για να φέρω εις πέρας αυτό το βαρύ φορτίο όλα αυτά τα χρόνια »

Φημίζεται για την καλαισθησία του και την δημιουργικότητα του, διακρίνεται για την ευθύτητα των απόψεων του και είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο για τις προβλέψεις του ως προς το μέλλον του οδοντοτεχνικού  επαγγέλματος.

Ο λόγος για τον κύριο Γεώργιο Βέττο , παλιά …. καραβάνα του Οδοντοτεχνικού επαγγέλματος με τον οποίον είχα την χαρά και την τιμή για μια εκ βαθέως συνέντευξη, συζήτηση.

Διαβάστε την συνέντευξη

Λιόλιος Δημήτρης

« Δε θέλω στο τέλος της καριέρας μου να πω ότι μπορούσα να γίνω καλύτερος και δεν έγινα »

Δημήτρης Λιόλιος. Αναμφίβολα εάν συνεχίσει με αυτή την ορμή που έχει πάρει σε λίγα χρόνια το όνομά του θα είναι συνώνυμο της επιτυχίας στην οδοντοτεχνική επιστήμη. Αλλά ξέρετε το σημαντικότερο δεν είναι αυτό. Είναι το γεγονός που πηγάζει από την επιτυχία του Δημήτρη Λιόλιου. Μιλάμε για την έμπνευση που θα δώσει, με την επιτυχημένη πορεία του, στους νέους οδοντοτεχνίτες εκείνους που εναγωνίως ψάχνουν μια ευκαιρία για εξέλιξη.

Διαβάστε την συνέντευξη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ

« Ο στόχος μου πλέον είναι να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις των νέων μου ρόλων αλλά και να προωθήσω αποτελεσματικά τα νέα μας προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας για τους οδοντοτεχνίτες, τον σαρωτή Cara Scan 4.0 και τον 3D εκτυπωτή Cara Print 4.0 »

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη είδηση: Η Μαίρη Κωνσταντινίδου έκλεισε αυτόν τον μήνα 25 χρόνια πορείας στον Οδοντιατρικό χώρο. Είναι όντως πολλά τα χρόνια αγαπητή μου Μαίρη και γνωρίζω ότι τα περισσότερα από αυτά είσαι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ελπίζω λοιπόν να βρεις τον χρόνο να το γιορτάσεις όπως σου αξίζει.

Και ας περάσουμε τώρα στην δεύτερη είδηση: H KULZER μετακόμισε στα νέα της γραφεία της στην Αργυρούπολη. Το toothnews.gr δεν έχασε τη ευκαιρία και μόλις ο χρόνος και οι δουλειές της το επέτρεψαν με πολύ χαρά συνάντησε την κα Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Διαβάστε την συνέντευξη

ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ

«Πιστεύω ότι στο διαδίκτυο υπάρχει ένα ποσοστό 15% με άριστες φωτογραφίες, ένα 30% με καλές, και το υπόλοιπο 55% από μέτριες έως και «δεν βλέπονται»

Πέντε σεμινάρια Οδοντοτεχνικής Φωτογραφίας μέσα στο 2017,  εκ των οποίων τα τρία (3) εξ αυτών σε επίπεδο Advanced και μόλις ανακοινώνονταν και τα (5) πέντε να κλείνουν αυτομάτως οι θέσεις; Ε, δεν είναι να αναρωτιέσαι τι στο καλό συμβαίνει και οι Οδοντοτεχνίτες «τρέχουν να προλάβουν να τα παρακολουθήσουν»;

Διαβάστε την συνέντευξη

Παντελιά Ηρώ

« Πιστεύω ακράδαντα ότι η δύναμη μίας καλής επαγγελματία έγκειται στο να δείχνει ήρεμη και συνετή συμπεριφορά στον επαγγελματικό στίβο »

Η Southern Implants είναι μια εταιρεία που στηρίζει καθημερινά και αξιόπιστα τις ανάγκες Οδοντιάτρων με καινοτόμα προϊόντα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Πρόκειται για μια απολύτως επιτυχημένη επιχείρηση που κατά γενική ομολογία καλπάζει στην Οδοντιατρική αγορά .

Στο τιμόνι της τόσο επιτυχημένης επιχείρησης ζει και κινείται μια κυρία με μια πολυσύνθετη και ηγετική προσωπικότητα, είναι η κυρία Ηρώ Παντελιά.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παγκράτης Παναγιώτης

« Αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός θα ήμασταν μικρότεροι, χειρότεροι. Να είναι καλά ο Άγιος Ανταγωνισμός – τον ευχαριστώ! »

Ο άνθρωπος με το καθαρό βλέμμα και την αβίαστη κομψότητα που σε «καταδικάζει» να τον συμπαθήσεις από την πρώτη στιγμή που θα έρθεις σε επαφή μαζί του. Θυμίζει αριστοκράτη παλιάς κοπής που συνδυάζει ανθρωπιά και πάθος για την δουλειά του. Μιλώντας μαζί του πραγματικά το απολαμβάνεις.

Γοητεύτηκα από την ποιότητα των απαντήσεών του αξίζει να τον ακούς να σου αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο, τις σκέψεις του, τα σχέδιά του.Είναι αλήθεια ότι δεν είναι όπως τον περιμένεις.  Είναι ακόμη καλύτερος! Είναι ανθρώπινος, άμεσος, γεμάτος εσωτερική ένταση και πάθος.

Διαβάστε την συνέντευξη

Σαμαράς Θεόδωρος

« Θεωρούσαμε πάντα ότι το οδοντοτεχνικό επάγγελμα για να αναβαθμιστεί δεν αρκεί αυτό που ζει ο καθένας μας στο εργαστήριο του δουλεύοντας πίσω από τον πάγκο. Εκείνο που χρειάζεται και είναι απαραίτητο είναι οι θεσμικές αλλαγές »

Έχουν περάσει ακριβώς 7 χρόνια από τότε που συνάντησα για πρώτη φορά τον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Ο κύριο Θεόδωρο Σαμαρά στα γραφεία του Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών της Αθήνας.

Τότε, θυμάμαι τον εαυτό μου να προσπαθεί να τον πείσει για μια συνέντευξη. Καινούριο site βλέπετε στο χώρο της Οδοντιατρικής, τι πιο φυσιολογικό από μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών;

Διαβάστε την συνέντευξη

Μαυραειδόπουλος Δημήτρης

« Αρχή μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη οτιδήποτε είναι δυνατό από την πλευρά μας και αφήνουμε στον ίδιο την επιλογή να συνεργαστεί ή όχι με εμάς »

Ο κος Δημήτρης Μαυραειδόπουλος αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα για τον Οδοντιατρικό χώρο.

Είναι αυτό που λέμε μία κατηγορία μόνος του !!! Κατάφερε παρά τις αντιξοότητες που έχει να ξεπεράσει κάθε Ελληνική επιχείρηση – την τελευταία δεκαετία – να διατηρηθεί και όχι απλά να βρίσκεται στον χώρο αλλά να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί .

Διαβάστε την συνέντευξη

Φουρμούζης Ιωάννης

« Η αρχή που εξακολουθώ να υποστηρίζω ακόμη και σήμερα είναι ότι ποτέ ένα αναμμένο κερί δεν θα πάθει το παραμικρό αν ανάψει δίπλα του κι ένα άλλο »

Απλός. Σαφής. Ευαίσθητος. Άνθρωπος. Δεν υπάρχουν άλλες λέξεις για να δώσεις μια γρήγορη αλλά πλήρη εικόνα του κου Ιωάννη Φουρμούζη. Κουβαλώντας τη γοητεία ενός υπέροχου μυαλού, ο 54χρονος Οδοντίατρος, είναι από τις λίγες περιπτώσεις επιστημόνων που αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι το παν στη ζωή είναι «να συμβάλουμε κι όχι να ξεχωρίζουμε».

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαδόπουλος Μόσχος

« Στόχος της ημερίδας μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συναδέλφους για θέματα που αφορούν τη σωστή διάγνωση των ασθενών »

Ο κος Μόσχος Παπαδόπουλος είναι ειδικός ορθοδοντικός, καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, διακεκριμένος επιστήμονας και ένας ανήσυχος ιατρός που οραματίζεται μία άλλη ορθοδοντική, η οποία δεν σταματά στην θεραπεία, αλλά γίνεται λειτούργημα.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπακώστα Βερόνικα

« Είναι επιβεβλημένο οι Στοματικοί & Γναθοπροσωπικοί Χειρουργοί και οι Οδοντίατροι να διαθέτουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση και να λειτουργούν μέσα σε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο συνεργασίας » 

Αρχίζει σε λίγες ημέρες, στις 27 ως τις 28 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα στο Πολεμικό Μουσείο η 2η Διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ) με αντικείμενο την Εμφυτευματολογία.

Διαβάστε την συνέντευξη

Νικολούδιας Νίκος

« Για μένα εταιρεία χωρίς εργαστήριο, δεν νοείται. Όσα παρέχουμε στην αγορά δοκιμάζονται στο εργαστήριο »

Είναι απλός, ήρεμος μα και ταυτόχρονα υπερκινητικός. Όταν μιλήσεις μαζί του σε εντυπωσιάζει με τη λογική και το συναίσθημα των σκέψεών του. Με τη μοναδική ευαισθησία και τη γλυκύτητα που τον διακρίνει μοιράζεται μαζί μας το όνειρό του! Την ανάγκη να δημιουργήσει ένα εργαστήριο σύγχρονης οδοντικής προσθετικής με βασικό άξονα την αποφυγή των μη βιοσυμβατών υλικών (metal-free εργαστήριο).

Διαβάστε την συνέντευξη

Στεφανοπούλου Παναγιώτα

« Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός πληρέστερου Ινστιτούτου Επιμόρφωσης των Οδοντιάτρων που θα προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Οδοντιατρική εκπαίδευση »

Οι συνεντεύξεις στο toothnews.gr εκτός από το όποιο ενδιαφέρον έχει η καθεμία από μόνη της, είναι -ή προσπαθούμε να είναι- μέρος μιας πραγματικότητας που μεταμορφώνεται σε μια εικόνα, σ’ ένα πρόσωπο…που έχει να πει σημαντικά πράγματα. Είναι δύσκολο να προλογίζεις μια συνέντευξη, όμως με την κυρία Παναγιώτα Στεφανοπούλου- Κρόμπα αυτό έγινε εύκολα.

Διαβάστε την συνέντευξη

Μέκιας Νίκος

« Ο οδοντοτεχνίτης με τον οδοντίατρο αποτελούν ομάδα και δεν είναι απλά συνεργάτες »

Με τον Νίκο Μέκια συμβαίνει το εξής ανατρεπτικό: Πρόκειται για έναν από τους ραγδαία ανερχόμενους οδοντοτεχνίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και όμως η αύρα που τον περιβάλλει είναι καθησυχαστική σαν να θέλει να επιβάλει με την παρουσία του την ηρεμία, σαν να υπάρχει μια συστολή, που αντιδρά στον έπαινο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Νικολόπουλος Κώστας

« Πιστεύω στο αρχαίο ρητό, συν Αθηνά και χείρα κίνει »

Η αρτιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασθενείς του, το πλήθος των εμφυτευμάτων που έχει τοποθετήσει σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχει αποκτήσει, δίκαια τον τοποθετούν στους πιο σημαντικούς και ενδιαφέροντες εμφυτεματολόγους που έχουμε όχι μόνον της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.

Διαβάστε την συνέντευξη

Miladinov Milos

« In the modern dental practice, photography can help a lot »

I thought a lot what the next interview would be better to put in the Dentist Portal toothnews.gr. I met before two months in Athens a person which maybe in many of you is stranger. In others is known as the Rumanian who conquers the space of dentistry worldwide. Ladies and gentlemen Mr. Miladinov Milos DTG.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαφλωράτος Δημήτρης

« Ένας άνθρωπος αξίζει να αγωνίζεται με γνώμονα το χθες, για το αύριο! »

To εργαστήριο ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στις επάλξεις της οδοντικής τεχνολογίας από το 1980. Κάποιος θα φανταζόταν επειδή το εργαστήριο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θα δραστηριοποιούταν μόνο εκεί, όμως το ΤΕΧΝΗ & ΧΡΩΜΑ και οι άνθρωποι που το διοικούν έχουν άλλη άποψη κι άλλα μυαλά.

Διαβάστε την συνέντευξη

Χατζηγεωργίου Σπύρος

« Δεν έχω πολιτική στην επαφή μου με τους ανθρώπους,  δεν νιώθω ανταγωνισμό »

Αυθόρμητος, ειλικρινής, πρόθυμος για συζήτηση, διακριτικός, ευγενικός, γεμάτος ενθουσιασμό, ο CDT Σπύρος Χατζηγεωργίου είναι ένας άνθρωπος που αγαπά όλους τους συνανθρώπους του και θέλει μέσα από την επαφή μαζί τους να βγάζει πάντα τα καλά τους στοιχεία.

Διαβάστε την συνέντευξη

Στρούμπος Χάρης

« Τον ανταγωνισμό δεν τον φοβάμαι, τον σέβομαι »

Η εντύπωση που δίνει είναι ενός ήρεμου, συγκροτημένου ανθρώπου. Είναι καταξιωμένος στην Οδοντιατρική – Οδοντοτεχνική αγορά, και δεν θέλει με τίποτε να αλλάξει την παιδική του ψυχή. Κυρίες και κύριοι, ο Χάρης Στρούμπος “μιλά” στο toothnews.gr.

Διαβάστε την συνέντευξη

Ψαρρής Ηλίας

« Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν »

Ο άνθρωπος που κέρδισε τον σεβασμό και θαυμασμό των συναδέλφων του, κυριαρχεί για δεκατίες στην οδοντική τεχνολογία. Μια έντονη προσωπικότητα αλλά ταυτόχρονα ήρεμη και ευαίσθητη. Εκφράζεται λυτρωτικά μέσα από την δουλειά του. Αυτός είναι με δυο λόγια ο Ηλίας Ψαρρής, ο Ηλίας για τους περισσότερους.

Διαβάστε την συνέντευξη

Αποστολίδης Μάνος

 « Νιώθω ότι βρίσκομαι στην αρχή της πορείας μου…  θα συνεχίσω να υπηρετώ την οδοντιατρική με ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό »

Ο Μάνος Αποστολίδης αντιπροσωπεύει την τρίτη γενιά στην εταιρεία ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, η οποία συνεχίζει να γράφει ιστορία με την πολύχρονη παρουσία της στον οδοντιατρικό χώρο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Δουβίτσας Γεράσιμος

« Ο Όμιλος Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών θα σηματοδοτήσει την προσπάθεια μας να ασχοληθούμε και στο μέτρο του δυνατού, να φωτίσουμε πλήθος θεμάτων που μας απασχολούν και αγγίζουν τη ψυχή μας »

Είναι ίσως από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις επιστημόνων ο Γεράσιμος Δουβίτσας. H μακρόχρονη πανεπιστημιακή του καριέρα, σε κλινικό και διδακτικό επίπεδο στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών, τα συγγραφικά του ενδιαφέροντα και η δράση του στο Όμιλο Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών αυξάνει τη βεβαιότητα όσων τον γνωρίζουν, οτι είναι ένας ολοκληρωμένος πνευματικά άνθρωπος, πιστός στη φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής.

Διαβάστε την συνέντευξη

Τσανακτσίδης Δημήτρης

« Μια συνάντηση μαζί του, μια συνέντευξη, μια άλλη μορφή καταγραφής της στάσης ζωής του ιατρού και ανθρώπου που ονειρεύεται μια οδοντιατρική σε “μεγέθυνση” »

Κανένας δεν ξέρει εκ των προτέρων, αν θα ενδιαφέρουν το κοινό οι επιλογές των προσώπων που θα παρουσιαστούν με συνέντευξη στο toothnews.gr. Προσωπικά δικαιώθηκα με την επιλογή και τη γνωριμία μου με τον Οδοντίατρο κο Δημήτρη Τσανακτσίδη.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κεσμετζής Δημήτρης

« Η έρευνα, η γνώση και η δημιουργία είναι έννοιες που είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την πορεία μου στο χώρο »

Ο Δημήτρης Κεσμετζής είναι ένας καθημερινός άνθρωπος που τον κάνεις φίλο σου γρήγορα. Είναι ο χαρακτήρας που δείχνει πως μέσα από τη δυσκολία συνάντησε τον εαυτό του, ένας άνθρωπος υπερήφανος που επιβίωσε μέσα από ανυπέρβλητα προβλήματα, δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του. Aρχίσαμε την κουβέντα μας με τη κλασική ερώτηση.

Διαβάστε την συνέντευξη

Βλαχόπουλος Νώντας

« Δεν θα ήθελα να είχα γεννηθεί έτοιμος. Μ’ αρέσει να διορθώνομαι και να γίνομαι καλύτερος μέσα από τη γνώση και τη σκληρή δουλειά »

Ποιοτικός ή απλώς άριστος γνώστης της οδοντικής τεχνικής; Ο Νώντας Βλαχόπουλος είναι ένας Οδοντοτεχνίτης ιδιαιτέρως αγαπητός στην οδοντοτεχνική οικογένεια. Κανένας δεν θα βρεθεί να αμφισβητήσει την προσφορά του στην προώθηση της ελληνικής οδοντικής τεχνολογίας στο εξωτερικό.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κωνσταντινίδου Μαίρη

« Ο τρόπος πώλησης προϊόντων έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, πλέον η εκπαίδευση έχει πάρει πρωταρχικό ρόλο »

Θα μπορούσα να προγραμματίσω μια συνέντευξη με την κα Μαίρη Κωνσταντινίδου μόνο και μόνο επειδή η φήμη της στην Οδοντιατρική & Οδοντοτεχνική αγορά προηγείται της επιτυχημένης εργασίας της στην Heraeus Kulzer Dental στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Διαβάστε την συνέντευξη

Κουϊμτζής Θεόδωρος

« Κάλλιο το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν. Το 30% των τραυματισμών στην περιοχή της κεφαλής συμβαίνει κατά την αθλητική δραστηριότητα »

Το toothnews.gr ανέθεσε στον πρόεδρο της ΕΕΑΘΛΟ, κ. Θεόδωρο Κουϊμτζή D.D.S, C.E.S,Msc, καταξιωμένο παιδοδοντίατρο και πολύ ευαισθητοποιημένο άνθρωπο, να μας συστήσει την ΕΕΑΘΛΟ και να μας εξηγήσει την αιτία και το σκοπό της ύπαρξης στο χώρο των Επιστημονικών Εταιριών, της Οδοντιατρικής και του Αθλητισμού.

Διαβάστε την συνέντευξη

Παπαστάμος Μιχάλης

« Εύχομαι τη μέρα που θα σταματήσω να είμαι δημιουργικός και να έχω μεταφέρει στους νέους οδοντοτεχνίτες αυτό τον ιό της καλής οδοντοτεχνικής »

Ο κος Μιχάλης Παπαστάμος δε χρειάζεται συστάσεις στον οδοντοτεχνικό χώρο. Προσπάθησε και προσπαθεί με σκληρή δουλειά, εξειδικευμένες γνώσεις, πολλές ώρες απομόνωσης πάνω από ένα εκμαγείο ή έναν υπολογιστή για να φθάσει σε αξιόλογα επίπεδα, όπως λέει για τον εαυτό του.

Διαβάστε την συνέντευξη