Εξατομικευμένοι αθλητικοί νάρθηκες

Στις 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Medicross (στο σύγχρονο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Dental e Lab) πρακτικό σεμινάριο κατασκευής αθλητικού νάρθηκα από τον Dr Θοδωρή Τασόπουλο και ακολούθησε κατασκευή νάρθηκα από τους συμμετέχοντες οδοντοτεχνίτες με την επίβλεψη του γνωστου προσθετολόγου. Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.

Ο κος Σ. Χατζηγεωργίου για άλλη μια φορά ήταν άψογος οικοδεσπότης ενώ η κα Ο. Χαντζή που είχε την ευθύνη και την υποστήριξη του σεμιναρίου φρόντισε να λειτουργήσουν όλα όπως έπρεπε με επαγγελματισμό και φροντίδα για το χώρο της οδοντοτεχνικής επιστήμης. Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνονται οι οδοντοτεχνίτες που συμμετείχαν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου με την κα Χαντζή και τον Dr Θοδωρή Τασόπουλο, τον κο Σ. Χατζηγεωργίου.

Οι οδοντοτεχνίτες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Κατερίνα Κατωπόδη, Στάθης Χαραλάμπους, Αρουτζίδης Χαράλαμπος, Βάσω Παπαδοπούλου, Μάρκου Χρήστος, Νικολινάκος Νίκος, Τσέρτος Μάριος, Μαρία Χριστοδούλου, Καρασσούλος Δημήτρης, Κακάτσης Γιάννης.