Η Ημερίδα με τίτλο ” Next To Επόμενο Επίπεδο”, ολοκληρώθηκε με απόλυτη ικανοποίηση και χαρά των συμμετεχόντων!

Από την MEDICROSS

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 99 11 632 – 210 99 45 618 | E-mail: info@medi-cross.gr

Οι Συμμετέχοντες ήταν κλινικοί, Οδοντικοί Τεχνολόγοι, φοιτητές οδοντιατρικής και Οδοντοτεχνικής.

Η Ημερίδα με Εμπνευστή τον κύριο Ψαρρή Ηλία, αφενός και την κυρία Στεφανοπούλου Παναγιώτα σ’ ότι αφορά στον τίτλο από την άλλη, συνοδοιπόρους τον κύριο Κρόμπα Νικόλαο, τον κύριο Καπαγιαννίδη  Δημήτριο και τον κύριο Σπύρο Ζηνέλη και διοργανωτή την εταιρεία Medicross, έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Daios.

Ήταν η πρώτη  φορά που η Medicross διοργάνωσε Ημερίδα εκτός Έδρας και έπεται συνέχεια!

Next To Επόμενο Επίπεδο την Άνοιξη του 2024 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ευχαριστούμε πολύ το εργαστήριο Praxis Dental, το εργαστήριο του κυρίου Κλέπκου, το εργαστήριο του κυρίου Παπαφλωράτου, τον κύριο Τσιφουτάκο Διαμαντή (Εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης), τον κύριο Τοκίτση Ευστράτιο (Εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης) , τον κύριο Αδάκτυλο Ηρακλή (Οδοντίατρος), τον κύριο Ξιμίνη Ευάγγελο (Οδοντίατρος), τον κύριο Αλειφτήρα Γεώργιο (Οδοντίατρος), την κυρία  Μπούση Ιλιάνα (Οδοντίατρος-Αγγλία), τον κύριο Σώμο Αλέξανδρο (Οδοντίατρος), τον κύριο Καραδήμα Λεωνίδα (Οδοντίατρος), τον κύριο Κλούφη Ηρακλή (Εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης), τον κύριο Κλαδιανό Σπύρο (Οδοντίατρος), τον κύριο Ιωάννη Μινάκη (Εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης), τον κύριο Μωυσιάδη Παναγιώτη (Οδοντοτεχνίτης Εργαστηριούχος), την κυρία Μαυρούδη Μαρία (Φοιτήτρια), τον κύριο Αριστείδη Καραμαούνα (Φοιτητής Οδοντιατρικής), τις κυρίες Σαουλίδου Νόπη και Τελειογλανίδου Μαρία από το Εργαστήριο Τελειογλανίδης, την κυρία Παπακυριάκου Ντόρα, την κυρία Κάγια Αικατερίνη (Οδοντίατρος), τον κύριο Τριανταφυλλούδη Γεώργιο (Οδοντίατρος), τον κύριο Παπαγεωργίου Γεώργιο (Εργαστηριούχο Οδοντοτεχνίτη), την κυρία Τζιώτη Ιωάννα (Φοιτήτρια Οδοντοτεχνικής από το εργαστήριο του κυρίου Τζιώτη Ιάκωβου), την κυρία Αργυροπούλου Σταματία (Οδοντίατρος) και την κυρία Τσαλιγοπούλου Ευθυμία (Οδοντίατρος) .

Τέλος, ευχαριστούμε το toothnews.gr για το επικοινωνιακό μέρος προώθησης της ημερίδας μας.

Να είστε όλοι καλά και μείνετε συντονισμένοι για τις επερχόμενες εκδηλώσεις της εταιρείας μας!

🔎 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ της Ημερίδας

 


ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Θέμα:
Από την ομορφιά στην ελκυστικότητα. Η ψυχική ανάγκη του ασθενούς για αρμονία.

Περίληψη:
Η αρμονική προσθετική αποκατάσταση είναι προϊόν της μορφολειτουργικής ενότητας, της ομορφιάς και εν τέλει του κάλλους. Η αντίληψη της αρμονικής αποκατάστασης από τον ασθενή περιλαμβάνει τα αντικειμενικά στοιχεία της μορφολειτουργικής ενότητας, της ομορφιάς αλλά και της υποκειμενικής ελκυστικότητας. Ποιές είναι οι αρχές της ελκυστικότητας που θα προσδώσουν στον ασθενή την μορφική αλλά και ψυχοσωματική αρμονία; Αυτές θα αναλυθούν κλινικά μέσα από μία συσχέτιση μορφολειτουργικών και αισθητικών αρχών.ΖΗΝΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Θέμα:
Σύγχρονες εξελίξεις στα υλικά και στις μεθόδους κατασκευής των ολοκεραμικών αποκαταστάσεων.

Περίληψη:
Τα ολοκεραμικά συστήματα βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και σε επίπεδο μεθόδων κατασκευής λόγω απαιτήσεων για αυξημένη αισθητική απόδοση και λειτουργικότητα. Έτσι τα τελευταία χρόνια αναπτυχθήκαν μονολιθικά συστήματα Ζιρκονίας καθώς και υλικά με βάση τη Ζιρκονία με αυξημένη ημιδιαφάνεια καθώς και πλάκες διαβαθμισμένης ημιδιαφάνειας. Στις πιο πρόσφατες εξελίξεις συμπεριλαμβάνεται η 3-διάστατη εκτύπωση αποκαταστάσεων Ζιρκονίας. Η ομιλία πραγματεύεται όλες τις σύγχρονες εξελίξεις με δεδομένα από τη διεθνή βιβλιογραφία που σχετίζονται με τις ιδιότητες, την ποιότητα και την κλινική μακροβιότητα αυτών των αποκαταστάσεων.ΨΑΡΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

Θέμα:
Από τα εντυπώματα του παρελθόντος στις εκτυπώσεις του μέλλοντος.

Περίληψη:
Παίρνοντας την εμπειρία από το παρελθόν και ότι αποτύπωμα μας έχει αφήσει, ταξιδεύουμε στο μέλλον με μεγαλύτερη βεβαιότητα. Έχοντας μαζί τη δυναμική της γνώσης και της εμπειρίας, ανοίγουμε νέους δρόμους για εφαρμογές και τεχνικές που θα μας δώσουν χαρακτηριστικά που αναζητούσαμε πάντα, που προσεγγίζουν τη βιολογία την αισθητική αλλά και την ευκολία.ΚΡΟΜΠΑΣ ΝΙΚΟΣ

Θέμα:
Μια Φιλοσοφία και Πρακτικές Οδηγίες Δημιουργίας ενός Ιατρείου Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης με έμφαση στην Αριστεία , την Ολοκλήρωση και την Επιτυχία.

Περίληψη:
Το Απόσταγμα της 39χρονης πορείας ενός Οδοντιάτρου με πάθος για την Αριστεία, Κλινική και Προσωπική, θα παρουσιαστεί, με έμφαση στις  Φιλοσοφικές Πεποιθήσεις και τα Πρακτικά Βήματα που είναι η προϋπόθεση για να εξελιχθούμε στο Επόμενο Επίπεδο .

Με τη παρουσίαση πολλών εξαιρετικά  δύσκολων περιστατικών θα διδαχθεί η μεθοδολογία που απαιτείται για την διάγνωση και την δημιουργία του σχεδίου θεραπείας  καθώς και ένας αποτελεσματικός τρόπος παρουσίασης με στόχο την δημιουργία μιας θεραπευτικής σχέσης και συμμαχίας με τους ασθενείς μας.

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες μας Οδοντοτεχνίτες, Ειδικούς οδοντίατρους και Βοηθούς αποτελούν το κλειδί για την Επιτυχία και Ευτυχία μας στο ιατρείο και θα γίνει αναφορά στην προσωπική μου φιλοσοφία .

Η Αξία και η Χρησιμότητα νέων τεχνολογιών θα αποτιμηθεί με γνώμονα την πραγματική ποιοτική αναβάθμιση , την ευκολία και την επενδυτική δαπάνη.

Η έμφαση στην Ολική Στοματική Αποκατάσταση σε δόντια και εμφυτεύματα και η μεγάλη σημασία της συνεχούς μελέτης και βελτίωσης μας στην κατανόηση της Σύγκλεισης , των Παρασκευών και της Συγκόλληση θα υπογραμμιστεί με δοκιμασμένα πρωτόκολλα.

Τέλος, θα συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο η Οδοντιατρική μπορεί να αποτελέσει όχι μόνο ένα προσοδοφόρο επάγγελμα αλλά και ένα βασικό συστατικό μιας Ζωής που την έχουμε ζήσει καλά.