Ο νέος κύκλος σεμιναρίων του Ηλία Ψαρρή ξεκινά τον Οκτώβριο!

Οι εγγραφές για τον νέο κύκλο σεμιναρίων ξεκίνησαν!

Ο στόχος αυτής της εκπαίδευσης είναι να εμβαθύνει στη γνώση της οδοντοτεχνικής τέχνης, με επιστημονική τεκμηρίωση και να αναπτύξει τις δεξιότητες του κάθε συμμετέχοντα στο υψηλότερο επίπεδο, έτσι ώστε να δημιουργήσει έναν σωστό και σίγουρο για τις δυνατότητες του επαγγελματία.

Η εκπαιδευτική περίοδος θα έχει διάρκεια οχτώ μήνες, Οκτώβριος 2016 – Ιούνιος 2017 και σε κάθε μήνα αντιστοιχούν 25 ώρες πρακτικής εξάσκησης.

Τα σεμινάρια θα ξεκινούν 10:00 το πρωί έως 16:00 το απόγευμα.

Συμπεριλαμβάνεται, καφές, βουτήματα, αναψυκτικά και ζεστό γεύμα στο τέλος της ημέρας.

Το κόστος είναι μηνιαίο και συμπεριλαμβάνει: διδακτέα ύλη, υλικά (όπως εκμαγεία πολυουρεθάνης φατνιακά, ακρυλικό για μεταβατικές, πορσελάνη όπτησης, πυρήνες διπυριτικού λιθίου (e-max) και ζιρκονίας), συσκευές Wax electric και no flame, ειδικά κεριά μοντελαρίσματος διαγνωστικού κερώματος.

Για συμμετοχές, πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210 96 00 519 ή να στείλετε e-mail στο info@psarris-ilias.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Οκτώβριος:
Πρώτο Σαββατοκύριακο: Γνωριμία με το στοματογναθικό σύστημα, ανάλυση μορφολογίας και πρακτική εξάσκηση άνω οδοντικού φραγμού οπισθίων δοντιών.
Δεύτερο Σαββατοκύριακο: Ολοκλήρωση του άνω οδοντικού φραγμού με πρόσθια δόντια.

Νοέμβριος:
Πρώτο Σαββατοκύριακο: Θεωρία και πρακτική εξάσκηση κάτω γνάθου οπισθίων δοντιών .
Δεύτερο Σαββατοκύριακο: Θεωρία και πρακτική εξάσκηση κάτω γνάθου προσθίων δοντιών . Μάθημα φωτογραφίας και φωτογράφιση των εργασιών .

Δεκέμβριος:
Πρώτο Σαββατοκύριακο: Σχέδιο αποκατάστασης, μοντελάρισμα, δημιουργία μεταβατικής με πρόσθιο οδηγό και σύγκλειση.
Δεύτερο Σαββατοκύριακο: Μοντελάρισμα οπισθίων δοντιών, δημιουργία μεταβατικής με ακρυλικό και ανάλυση σύγκλεισης.

Ιανουάριος:
Πρώτο Σαββατοκύριακο: Σάββατο / Παρουσίαση από τον επίκουρο καθηγητή βιοϋλικών του πανεπιστημίου Αθήνας κύριο Ζηνέλη Σ. με θέμα «Ολοκεραμικά συστήματα: Τί πρέπει να γνωρίζουμε». Κυριακή / Δημιουργία πυρήνων ζιρκονίας και διπυριτικού λιθίου.
Δεύτερο Σαββατοκύριακο: Σάββατο / Παρουσίαση φυσικών δοντιών σε διαφορετικές φωτιστικές συνθήκες σε σχέση με τα κεραμικά υλικά. Κατεργασία πυρήνων. Κυριακή / Φωτογράφιση, χρωματοληψία και ανάλυση κεραμικών υλικών ανά ηλικία.

Φεβρουάριος:
Πρώτο Σαββατοκύριακο: Παρουσίαση περιστατικών, δόμηση, όπτηση σε πυρήνες ζιρκονίας στην αισθητική ζώνη, επιφανειακή διαμόρφωση.
Δεύτερο Σαββατοκύριακο: Δόμηση και όπτηση οπισθίων δοντιών, επιφανειακή διαμόρφωση και σύγκλειση σε πυρήνες ζιρκονίας.

Μάρτιος:
Πρώτο Σαββατοκύριακο: Μοντελάρισμα όψεων, ενθέτων και μονολιθικών οπισθίων και προσθίων δοντιών. Διαδικασία πυροχώματος και θερμό συμπίεσης του υλικού.
Δεύτερο Σαββατοκύριακο: Παρουσίαση περιστατικών και τεχνικές δόμησης με PowerPoint, ενδοστοματική φωτογράφιση, χρωματοληψία, φωτογράφιση προσώπου. Θα ακολουθήσει επίδειξη δόμησης και πρακτική εξάσκηση από τους συμμετέχοντες.

Απρίλιος:
Πρώτο Σαββατοκύριακο: Μέταλλο- πορσελάνη. Παρουσίαση από τον επίκουρο καθηγητή βιοϋλικών του πανεπιστημίου Αθήνας κύριο Ζηνέλη Σ. με θέμα «Μέταλλα και οι ιδιότητές τους και συστήματα κατασκευής μεταλλικών σκελετών». Σχεδίαση και κατεργασία μεταλλικών σκελετών.
Δεύτερο Σαββατοκύριακο: Δόμηση και όπτηση γέφυρας τεσσάρων δοντιών.

Μάιος:
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν μπροστά στην πρόκληση, να αναλάβουν πραγματικά περιστατικά με όλο το πρωτόκολλο της εκπαίδευσης από την αρχή ως το τέλος.

Την τελευταία ημέρα του κύκλου εκπαίδευσης θα απονεμηθούν πιστοποιητικά και cd με το περιεχόμενο της εκπαίδευσης. Τέλος θα γίνει αξιολόγηση από τους συμμετέχοντες για το επίπεδο εκπαίδευσης που παρακολούθησαν και το βράδυ του Σαββάτου συνάντηση για δείπνο.