Επίδειξη Dental CAD/CAM Συστημάτων από την Atlas Digital

Σας προσκαλούμε να γνωρίστε από κοντά τις δυνατότητες των ολοκληρωμένων ψηφιακών λύσεων της Atlas Digital και την ευελιξία & ευκολία της ψηφιακής δημιουργίας οδοντικών αποκαταστάσεων.

Στο χώρο επιδείξεων της Atlas θα δείτε και θα συμμετάσχετε στην παραγωγή μιας οδοντικής εργασίας και θα ενημερωθείτε για όλα τα νέα που αφορούν τις προτεινόμενες λύσεις.

Με τις ψηφιακές λύσεις ανοιχτής αρχιτεκτονικής της Atlas Digital και την εμπειρία των στελεχών της στις ψηφιακές τεχνολογίες και στην επιστήμη της οδοντικής τεχνολογίας, θα αποκτήσετε μία εμπεριστατωμένη άποψη για το γιατί και το πως, ενώ θα μπορέσετε να δείτε ζωντανά πόσο εύκολα μπορείτε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τις προσθετικές αποκαταστάσεις σας. Θα συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τον προγραμματισμό ενός προσωπικού ραντεβού.

Φέρτε το δικό σας αρχείο για κοπή, ή και το εκμαγείο για σάρωση και συμμετέχετε πρακτικά στην ψηφιακή ολοκλήρωσή μιας οδοντικής αποκατάστασης

Η επίδειξη δεν αποτελεί καμία δέσμευση για εσάς και γίνεται στα πλαίσια της ευρύτερης ενημέρωσης των επαγγελματιών του χώρου για τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες.

Επικοινωνία:
Άννινος Σπύρος: 210 98 45 771
Email: spyros@atlasdigital.gr