Το Ariston Academy ταξιδεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! | Ariston Dental

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 80 30 341 | Website: www.aristondental.com | E-mail: info@aristondental.com

Μετά την τεράστια επιτυχία του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου Ariston Academy τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, η Ariston Dental ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό πως το Ariston Academy IS ON THE ROAD!

Ακολουθήστε μας στη Θεσσαλονίκη 28-29 Ιουνίου για ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της σύγχρονης εμφυτευματολογίας, με θέμα: “Χειρουργική & Προσθετική Εμφυτευματολογία: Οδηγώντας το Μέλλον”!

Τοποθεσία: 📍 Makedonia Palace Hotel Thessaloniki

✔ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ✔ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τον διακεκριμένο ομιλητή Dr. Γιάννη Βεργούλη και να μάθετε για τα βιολογικά καθοδηγούμενα πρωτόκολλα στη χειρουργική και προσθετική αποκατάσταση.

Επιπλέον, ο Αμερικανός Dr. Mariano Polack θα μοιραστεί την εμπειρία του στην επιτυχημένη αποκατάσταση στη σύγχρονη εμφυτευματολογία.

Τέλος, ο Dr. Μηνάς Λεβέντης θα επικεντρωθεί σε καινοτόμες πρακτικές και σύγχρονες εφαρμογές στη διατήρηση και ανακατασκευή της φατνιακής ακρολοφίας.

🔗 Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλητών και εξασφαλίστε τη θέση σας σε αυτό το πρωτοποριακό συνέδριο που θα σας εξοπλίσει με τις τελευταίες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Χειρουργικής & Προσθετικής Εμφυτευματολογίας! ⇒ https://bit.ly/3w4RdGc

Σας περιμένουμε!