UP3D ACADEMY: To EMIRATES PROJECT, το ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον κλάδο, και οι νέοι κύκλοι σεμιναρίων για αυτήν την σεζόν

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνα: 697 41 88 392 / 210 33 04 051
Ε-mails: info@waxodental.com ger.koutavas@gmail.com
Website: www.waxodental.com

Η UP3D ACADEMY στον απόηχο του πρόσφατου και καθιερωμένου 2ήμερου μηνιαίου σεμιναρίου της, the FUNDAMENTALS of MORPHOLOGY and of DIGITAL DESIGN που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, ανακοινώνει το EMIRATES PROJECT, τους νέους κύκλους σεμιναρίων, και το ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τον κλάδο.

Απαριθμώντας ήδη μέσα σε 2,5 μήνες από τον περασμένο Φλεβάρη και την ίδρυσή της, τους πρώτους 15 μαθητές της και μέλη της, μεταξύ των οποίων ορισμένοι έμαθαν ή ξαναθυμήθηκαν το βασικότατο αυτό μάθημα της μορφολογίας, άλλοι πιο προχωρημένοι (λ.χ. κεραμίστες) διαπίστωσαν και διόρθωσαν λάθη που είχαν μάθει και εφάρμοζαν καθημερινά στην εργασία τους, όλοι ωστόσο εφαρμόζοντας παράλληλα στον δικό τους χρόνο τις γνώσεις που απέκτησαν στην πράξη χρησιμοποιώντας το δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό EXOCAD dongle και όλοι ανεξαιρέτως φεύγοντας με όλο το μάθημα στα χέρια τους σε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πακέτο, εκπαιδευτικών κασετινών-έντυπο εγχειρίδιο-usb με multimedia αρχεία και word αρχεία οδηγιών για τον σχεδιασμό με το EXOCAD ώστε να μην είναι αποτελέσει άλλη μια 2ήμερη σεμιναριακή εμπειρία, η οποία ακόμα και για αυτούς που δεν θα πάνε την Δευτέρα στην δουλειά να τα εφαρμόσουν, θα είναι για πάντα στην διάθεσή τους και σε όλες τις μορφές εφικτές για εξάσκηση και εφαρμογή αλλά και οποτεδήποτε το αποφασίσουν.

Σ’ αυτή την λογική και φιλοσοφία της δια βίου συμβολής στην εξέλιξή τους και του κλάδου, είναι ευπρόσδεκτοι να το παρακολουθήσουν εκ νέου ΔΩΡΕΑΝ όσες φορές το επιθυμήσουν.

Όσο για το EMIRATES PROJECT, που περιλαμβάνει 2μηνη ΔΩΡΕΑΝ τεχνική εκπαίδευση στις υπό κατασκευήν μετεκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του εργαστηρίου SMILE LINK του ομίλου επιχειρήσεων PRO LINK στο ABU DHABI, το ως γνωστό, πλουσιότερο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (UAE), επιδοτημένη με 4.000€ συνολικά για το διάστημα των 2 μηνών, των εξόδων στέγασης και των ταξιδιωτικών εγγράφων (visa) για κάθε ενδιαφερόμενο, με προοπτική απασχόλησης από το εν λόγω εργαστήριο με μισθό κατά μ.ό. 3.000€ και άνω, θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ολοκληρώσει ως τότε τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  1. Nα είναι τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι των Τ.Ε.Ι, Α.Τ.Ε.Ι ή συναφούς πανεπιστημιακής σχολής*.
  2. Να παρακολουθήσουν τουλάχιστον 1 φορά και με την σειρά που αναφέρονται:
    α. Το 2ήμερο σεμινάριο της UP3D ACADEMY στην ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ και τον ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ που θα διεξαχθεί σε 2 εβδομάδες, το 1ο ΣΚ του Ιούνη (3-4 Ιουνίου) και το οποίο θα διεξαχθεί στα ελληνικά και στις εγκαταστάσεις μας με κόστος 285€ (ή 235€ κατά άτομο για 1+1 άτομα).
    β. Το 2ήμερο σεμινάριο της UP3D ACADEMY “The FUNDAMENTALS OF GNATHOLOGY and of Digital Design-II” στην ΓΝΑΘΟΛΟΓΙΑ και τον ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ-ΙΙ, που θα διεξαχθεί επίσης σε 2 εβδομάδες, το 1ο ΣΚ του Ιούνη (3-4 Ιουνίου) και το οποίο θα διεξαχθεί στα ελληνικά και στις εγκαταστάσεις μας και σε απευθείας σύνδεση με ελληνικής καταγωγής αμερικανίδα υπεύθυνο ψηφιακού σχεδιασμού της  αλυσίδα SHERER DENTAL LABS, U.S.A., με κόστος επίσης 285€ (ή 235€ κατά άτομο για 1+1 άτομα).
    γ. Το 4ήμερο σεμινάριο αγγλόφωνης τελικής προετοιμασίας των ενδιαφερομένων για την ένταξή τους στο EMIRATES PROJECT, xωρισμένο σε δύο 2ήμερα, το 1ο εκ των οποίων θα διεξαχθεί (ΣΚ) στις 8-9 Ιουλίου, το 2ο (ΣΚ) 29-30 Ιουλίου κόστους συμμετοχής 1000€ συνολικά. Θα ακολουθήσει και ένα (πιθανόν και 2ο) επαναληπτικό που θα διεξαχθεί προς το τέλος του Ιουλίου για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν σε κάποιο από τα 2 προκαθορισμένα, και σε ένα από εκείνα του Ιουλίου, θα παρευρεθεί και ο ιδιοκτήτης του κέντρου μετεκπαίδευσης του εργαστηρίου SMILE LINK, Αnas Assi.

Το στοίχημα για την UP3D ACADEMY από την ίδρυσή της το οποίο άρχισε να κερδίζεται από την πρώτη στιγμή που βλέπαμε τα μέλη μας και τους μαθητές μας να αποζητούν και να κατακτούν την γνώση παραβλέποντας τους όποιους περιορισμούς τους μπροστά στον στόχο τους, για την νέα σαιζόν πλέον είναι όχι μόνο να «επαναπατριστούν» και να εργαστούν εν τέλει στον κλάδο μας τόσοι άνθρωποι που σπούδασαν ή σπούδαζαν οδοντοτεχνική και οι οποίοι όχι από επιλογή τους αλλά εξαιτίας των δυσμενών επαγγελματικών συνθηκών και συνθηκών κατάρτισης δραστηριοποιούνται σε άλλα επαγγέλματα αλλά και να εμπλουτίσουν τον κλάδο μας με νέο αίμα, νέες ιδέες και τον αναβαθμίσουν τόσο στο επιστημονικό και τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο νοοτροπίας αλληλεγγύης και μακρόπνοης συνεργατικής στρατηγικής συμπεριφοράς.