UP3D ΑCADEMY: Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Μάη για οδοντοτεχνίτες και εκπαιδευόμενους

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνα: 697 41 88 392 / 210 33 04 051
Ε-mails: info@waxodental.com ger.koutavas@gmail.com
Website: www.waxodental.com

H UP3D Academy στο πλαίσιο του νέου στοιχήματος της για τον κλάδο ανακοινώνει το καθιερωμένο μηνιαίο σεμινάριο αυτού του μήνα καθώς και τα νέα εμβόλιμα που θα καθιερωθούν επίσης κάθε μήνα.

Το ΣΚ 6-7 Μαΐου (10:15 π.μ. -15:30 μ.μ.) θα διεξαχθούν παράλληλα λοιπόν στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας στην Πριγκηποννήσων 29, 11363 Αθήνα: 

  1. Το 2ήμερο hands on σεμινάριο ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ Ι + ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ I
    Για όσους παρακολουθούν πρώτη φορά τον εκπαιδευτικό μας κύκλο σπουδών .
  2. Το 2ήμερο επίσης hands on σεμινάριο ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΙΙ-ΓΝΑΘΟΛΟΓΙΑ-ΑΡΘΡΩΣΗ-ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ + ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΙ
    Για όσους έχουν παρακολουθήσει το 1ο, και στο οποίο θα παρευρεθεί online και η συνεργάτης μας υπεύθυνη ψηφιακού σχεδιασμού στα εργαστήρια SHERER, U.S.A.

Το κόστος για κάθε ένα από τα 2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ είναι 285€ ή 235€ για 1+1 άτομα.

Γίνονται με μεθόδους individualized teaching (εξατομικευμένης εκπαίδευσης) σε γκρουπ των πέντε ατόμων για αυτό οι ενδιαφερόμενοι για κράτηση θέσης μπορούν να καλούν  στο 697 41 88 392 / 210 33 04 051.

Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν εκπαιδευτικά προϊόντα αξίας 350€ στα οποία ό,τι διδάχτηκαν στη διάρκεια του διημέρου είναι καταγεγραμμένα ώστε να μπορούν να  τα χρησιμοποιήσουν και να τα εφαρμόσουν οποτεδήποτε ακόμα και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα από το σεμινάριο.

Επίσης, λαμβάνουν το EXOCAD εκπαιδευτικό στικάκι USB dongle για πρακτική εξάσκηση στο χώρο τους σύμφωνα με όσα διδάχτηκαν που είναι καταγεγραμμένα σε αρχεία γραπτά και multimedia και τα οποία παίρνουν μαζί τους.

Είναι ευπρόσδεκτοι επίσης, να επαναλάβουν όσες φορές θέλουν τα σεμινάρια αυτά με δωρεάν την συμμετοχή τους αρκεί να δηλώσουν έγκαιρα ότι το επιθυμούν.