Τα εγκαίνια της Κλινικής Laser & Μικροσκοπίας του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής του Α.Π.Θ

Την Τετάρτη 28/02/18 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο Αγιασμός της νέας Κλινικής του Laser και Μικροσκοπίας του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά εν ενεργεία μέλη ΔΕΠ του Τμήματος αλλά και αφυπηρετήσαντες συνάδελφοι, φοιτητές, οδοντίατροι αλλά και εκπρόσωποι εμπορικών οίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τον χώρο και τις δυνατότητες του, παρουσίασαν ο Πρόεδρος της Οδοντιατρικής Καθ. Λ. Ζουλούμης, η Δ/ντρια του Εργαστηρίου Οδοντικής Χειρουργικής Καθ. Ε. Κολινιώτη-Κουμπιά και ο Συντονιστής της Κλινικής Καθ. Κ. Τολίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίδειξη της δυνατότητας παρουσίασης κλινικού περιστατικού σε απομακρυσμένο ακροατήριο (αμφιθέατρο και YouTube) από τον Πανεπιστημιακό Υπότροφο του Εργαστηρίου Δρ Δ. Στράκα.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παριστάμενους για την τιμητική παρουσία τους και ξεκινούμε πλέον τον προγραμματισμό της νέας Κλινικής που θα περιλαμβάνει πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους συναδέλφους οδοντιάτρους, παραμείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε.

Tags

#2018