Οδοιπορικό με την ΗeraCeram & τον Δ. Κεσμετζή στην Κύπρο

Με πολύ επιτυχία ο κος Δημήτρης Κεσμετζής, έκανε τη δεύτερη παρουσία του στην Κύπρο αφού παρουσίασε το θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο με θέμα: ” Διαστρωμάτωση με πορσελάνη HeraCeram και χρωματισμός βάσει χρωματολογίου MATRIX “.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν Οδοντίατροι και Οδοντοτεχνίτες στις πόλεις Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία. Φαίνεται ο κος Δ. Κεσμετζής να κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των Κυπρίων συναδέλφων του και να γίνεται απαραίτητος για τις γνώσεις, την εμπειρία και το τρόπο που μεταδίδει ό,τι διδάχθηκε από την Ηeraeus Kulzer. Αρωγός στο οδοιπορικό του στην όμορφη Κύπρο η εταιρεία Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε.

To οδοντοτεχνικό εργαστήριο του κου Δημήτρη Κεσμετζή λειτουργεί από το 1995 με έδρα το Βόλο. Προσφέρει εργασίες από όλο το φάσμα της οδοντοτεχνικής, με έμφαση στις αισθητικές αποκαταστάσεις με μεταλλοκεραμικά, ολοκεραμικά υλικά, τις επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις, εμφυτεύματα, ολικές & μερικές οδοντοστοιχίες, όψεις, onlay-inlay-maryland και την ψηφιακή σχεδίαση και κατασκευή CAD CAM.

Tags

#2016