Φωτορεπορτάζ από τις … επιτυχημένες συνταγές της Dental Vision

Μια ξεχωριστή ημερίδα διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, από την εταιρία Dental Vision, με θέμα “Συνταγές επιτυχίας για τέλεια αισθητικά αποτελέσματα“.

Πέντε ειδικοί, οδοντίατροι και οδοντοτεχνίτες, επιστρατεύτηκαν για να προτείνουν τις δικές τους “συνταγές”. Η κάθε μια διαφορετική, από άλλη σκοπιά και με το δικό της χαρακτήρα, έδωσε μια άλλη γεύση στους ακροατές, που τις παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ξεχωριστός ήταν και ο τόπος, το Gazarte, ένας πολυχώρος συναυλιών, τέχνης και διασκέδασης, όπου για πρώτη φορά φιλοξένησε εκδήλωση από τον οδοντιατρικό κλάδο: πέτρινοι τοίχοι, χαμηλός φωτισμός, πολυθρόνες με τραπεζάκια αλλά και καναπέδες κοσμούσαν το χώρο.

Έξω από τα συνηθισμένα και το ωράριο διεξαγωγής της ημερίδας, η οποία διήρκησε από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ κατόπιν ακολούθησε πάρτυ στην ατμοσφαιρική βεράντα του Gazarte με θέα το Γκάζι και την Ακρόπολη.

Ακολουθεί η δήλωση της Κας Μαγκριώτη:

Στην Dental Vision πιστεύουμε ότι η διαρκής ενημερώση και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δουλειά μας και βοηθάει στο να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Ταυτόχρονα ειδικά σήμερα, στη δύσκολη εποχή που ζούμε, χρειαζόμαστε και να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Με αυτό το σκεπτικό οργανώσαμε σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο την ημερίδα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εξαιρετικούς εισηγητές μας που με τόση προθυμία ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόσκλησή μας: την κυρία Ίλεια Ρούσσου, τους κυρίους Νίκο Κρόμπα, Μιχάλη Παπαστάμο, Ηλία Ψαρρή και τέλος τον κύριο Vincezo Musella, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα της Dental Vision που δούλεψε για να γίνει αυτή η διοργάνωση. Ευχαριστώ ακόμα, την εταιρία Renfert και τον κύριο Davide Demuro για την υποστήριξη και βοήθειά του και τέλος το Gazarte για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

Πάνω απ’ όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η ανταπόκρισή τους μας δίνει τη χαρά και την ώθηση να προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Εύχομαι να έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι και να τους έχει μείνει μια όμορφη γεύση από τις συνταγές μας.

Στο επανιδείν!”


Όταν η επιτυχία γίνεται διασκέδαση!
Φωτογραφικό αφιέρωμα από το αξέχαστο πάρτυ που ακολούθησε στην ατμοσφαιρική βεράντα του Gazarte με θέα το Γκάζι και την Ακρόπολη.

Η επιτυχία της εκδήλωσης της Dental Vision συνεχίστηκε τη δεύτερη ημέρα με το πρακτικό σεμινάριο στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Dental Aesthetic του Μιχάλη Παπαστάμου και ομιλητή τον Vincenzo Musella.