Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

21ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο

8 Δεκεμβρίου 2018 - 9 Δεκεμβρίου 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε) και η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Ο.Ε.Β.Ε.) συνδιοργανώνουν με τη συμμετοχή του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος (Ε.Σ.Ο.Ε.) το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην Αθήνα στις 08-09 Δεκεμβρίου 2018.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς και κλινικούς  ορθοδοντικούς και επιστήμονες συναφών ειδικοτήτων όπως  οι: Καθ. Emile Rossouw (Chairman of Orthodontics, Eastman Dental Center, Rochester,USA),Καθ. Mark Hans (Chairman of Orthodontics, Case Western Reserve University,Cleveland, USA), Καθ. Santiagο Isaza Pengo και Stefano Negrin (Ιταλία), Καθ. Μόσχος Παπαδόπουλος  και Καθ. Δημήτρης Χαλαζωνίτης (Ελλάδα), Δρ Σπύρος Λαζάρου (Ελλάδα), Αν. Καθηγητής Νεόφυτος Δημητριάδης (Κύπρος). Επιπρόσθετα, θα συμμετέχουν πολλοί  άλλοι διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου αφορούν σε:

  1. Θεραπευτικά πρωτόκολλα του ασθενή με σχιστία.
  2. Ψηφιακές Ορθοδοντικές τεχνικές.
  3. Έγκλειστα Δόντια.
  4. Ασθενείς με κρανιοπροσωπικές και οδοντοπροσωπικές σκελετικές ανωμαλίες.
  5. Η συμβολή της Ορθοδοντικής στην Διεπιστημονική αντιμετώπιση προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας.
  6. Ορθοδοντικές Τεχνικές οι οποίες θα αναπτυχθούν σε στρογγυλά τραπέζια και ενδιαφέρουσες προφορικές και επιτοίχιες ανακοινώσεις.

Την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί επιπλέον θεωρητικό προσυνεδριακό σεμινάριο με θέμα “H Aπεικόνιση στην Ορθοδοντική” από τους Καθηγητές Δ. Χαλαζωνίτη, Κ.Τσιχλάκη, M. Hans και θα ακολουθήσει τετράωρη πρακτική άσκηση σε computers από τον Καθ.  Δ.Χαλαζωνίτη.

Την πρώτη μέρα του συνεδρίου θα διεξαχθεί παράλληλα και η 5η Ημερίδα Ορθοδοντικής-Οδοντοτεχνικής, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων  εκδηλώσεων.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, ο Επαγγελματικός Σύλλογος Ορθοδοντικών Ελλάδος διοργανώνει στρογγυλό τραπέζι, στο οποίο θα συζητηθούν εκτενώς όλα τα επαγγελματικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με προφορική ή επιτοίχια ανακοίνωση, μπορούν να στείλουν abstract, χρησιμοποιώντας την επισυναπτόμενη φόρμα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Κατεβάστε το Αρχείο (PDF, Unknown)

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
8 Δεκεμβρίου 2018
Τέλος:
9 Δεκεμβρίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Wyndham Grand Athens.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 2
Αθήνα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google