Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

21o Συμπόσιο Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης

Δεκέμβριος 7 - Δεκέμβριος 8

>Το πρόγραμμα του Συμποσίου

> Κάντε την Εγγραφή σας εδώ

Λίγα λόγια για το 21o Συμπόσιο
Στην εποχή που διανύουμε, η συνεχής αύξηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η βελτίωση της τεχνολογίας αλλά και τα πολυδιάστατα πεδία εφαρμογών των τεχνολογικών επιτευγμάτων στην καθημερινή ζωή, έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας εν τω συνόλω.

Ασφαλώς, και η Οδοντιατρική όχι μόνο ακολουθεί τη μετάβαση στη νέα εποχή, αλλά ευεργετείται, μεταξύ των πρώτων επιστημών, εφόσον η υλοποίηση των αλλαγών και η υιοθέτηση των τεχνολογικών επιτευγμάτων σε πολλούς τομείς, επιτελείται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την τεχνολογική ανακάλυψη. Καλείται λοιπόν ο σύγχρονος οδοντίατρος να παντρέψει τη δεδομένη γνώση και εμπειρία, με νέα μέσα, νέα υλικά και τεχνικές.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας των υπολογιστών, η εξέλιξη των βιοϋλικών, η ανακάλυψη και μαζική παραγωγή εξοπλισμών όπως τα laser, είναι μερικά μόνο από όσα θαυμάσια έχει να επιδείξει το σύγχρονο οδοντιατρικό οπλοστάσιο. Ασφαλώς δεν καταργούνται τα θεμέλια της Οδοντιατρικής επιστήμης. Οφείλουμε όμως να αποδεχτούμε ότι οι δυνατότητές της αλλά και τα πεδία εφαρμογών της ολοένα και διευρύνονται.

Όλα τα μέλη της ΙΤΙ Ελλάδος και Κύπρου θα παρακολουθήσουν δωρεάν το 21ο Συμπόσιο μόνο με Προεγγραφή.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Δεκέμβριος 7
Τέλος:
Δεκέμβριος 8
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Άλλο

Θέμα
Σύγχρονη οδοντιατρική τεχνολογία. Επεκτείνοντας τα όρια της γενικής οδοντιατρικής
Ομιλητής
Νίκος Μακρής, Ιωσήφ Σηφακάκης, Κλαίρη (Κλεοπάτρα) Παπαδούλη, Σπύρος Στεφόπουλος, Αναστασία Αγραφιώτη, Ιωάννης Φουρμούζης, Νίκος Μάρκου, Μαρία Αναγνώστου, Κωνσταντίνος Μανταλενάκης, Χαράλαμπος Αποστολίδης, Νικήτας Συκαράς, Σοφοκλής Βογιαζής, Κωνσταντίνος Σέργης, Ίλεια Ρούσσου, Στρατής Παπάζογλου, Νίκος Α. Λυγιδάκης, Κωνσταντίνα Χατζηδημητρίου, Νίκος Ν. Λυγιδάκης

Χώρος Διεξαγωγής

Αίγλη Ζαππείου
Κήπος Ζαππείου
Αθήνα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google