Προ-γυαλισμένη εκτύπωση 3D με το UltraGLOSS™ της ASIGA | KALANTIDIS

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 38 31 336, 2310 23 20 88 | E-mail: contact@kalantidis.gr | Website: www.kalantidis.gr

Η UltraGLOSS™ της Asiga σας επιτρέπει να εκτυπώνετε τμήματα με διαυγή επιφάνεια που έχει ήδη γυαλιστερό φινίρισμα, απομακρύνοντας την ανάγκη για χειροκίνητη μεταποίηση μετά την εκτύπωση.

Δεν απαιτούνται ειδικές ενέργειες μετά την εκτύπωση. Απλώς εκτυπώστε τα τμήματα σας χρησιμοποιώντας τα νέα δοχεία υλικού UltraGLOSS™ της Asiga και στη συνέχεια πλύνετε και σκληρύνετε κανονικά ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή του υλικού.

Το αποτέλεσμα; Μια προ-γυαλισμένη επιφάνεια απευθείας από τον εκτυπωτή 3D.

Υψηλή ακρίβεια σε όλες τις εκτυπώσεις ανεξαρτήτων επαναλήψεων και η ασφάλεια άριστης ποιότητας σε κάθε εργασία.

  • Τεχνολογία SPS™ Smart-Positioning-System. Η τεχνολογία SPS εγγυάται ότι κάθε layer εκτυπώνεται με απόλυτη ακρίβεια. Ο έλεγχος της ακρίβειας εκτύπωσης του κάθε layer χωριστά είναι το ¨κλειδί¨ ώστε να επιτυγχάνονται σταθερά αποτελέσματα όσον αφορά την συνολική ακρίβεια διαστάσεων.
  • Ανοιχτό Σύστημα. Διαθέτει 100% ανοιχτό σύστημα ρητινών και περισσότερες από 400 προ-ρυθμισμένες ρητίνες που διασφαλίζουν το αποτέλεσμα.
  • 4K Super-Fast Λειτουργία εκτύπωσης. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, η λειτουργία της Asiga μειώνει το μέγεθος του pixel για να αυξήσει την ακρίβεια και την ανάλυση χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα της εκτύπωσης.
  • Εσωτερικό Ραδιόμετρο. Διαθέτει εσωτερικό Ραδιόμετρο το οποίο παρακολουθεί ενεργά την ένταση της πηγής LED κατά τη διάρκεια κάθε εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας την σωστή έκθεση στο φως κάθε layer.

Η παραγωγικότητα εκτοξεύεται ενώ παραμένει σταθερά υψηλή η ποιότητα εκτύπωσης.

11 εκμαγεία οριζόντια σε 25 λεπτά.
26 εκμαγεία κάθετα σε 1 ώρα και 10 λεπτά.