H WAX-O-DENTAL IN-NOV-EDUCATION-Μάκης Κουταβάς παρουσιάζει το νέο της προϊόν CUSTOM Κασετίνα Προγομφίων και από σκληρό-όχι πλαστικό κερί

Νέο Προϊόν / WAX-O-DENTAL IN-NOVATIONS – Κουταβάς Μάκης

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 33 04 051 | Website: www.waxodental.com

Κατόπιν προτροπής φίλων πελατών και χάρη στην δυνατότητα που μας παρέχει η φύση των προϊόντων μας που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας στην έδρα μας από συναδέλφους σας, επιχειρήσαμε να καταστήσουμε την κασετίνα των δοντιών πορσελάνης MEGA CERAMIX ακόμα πιο συμφέρουσα και χωρίς φύρα, παρέχοντας γεφυρώματα προγομφίων μιας και αυτοί είναι συνήθως που χρησιμοποιούνται ως ενδιάμεσα ενώ με τους γομφίους που περισσεύουν για να μετατραπούν σε προγομφίους χάνεται ουσιαστικά η έννοια του «έτοιμου» ενδιαμέσου.

Επίσης, η κασετίνα καθώς και όλα τα γεφυρώματα μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και από σκληρό-άκαμπτο και όχι μόνο από το οργανικό πλαστικό κερί με τα οποία έγιναν γνωστά ως τώρα.

Είτε για πληροφορίες και σύνθεση της δικής σας παραγγελίας είτε για δειγματισμό στον χώρο σας εντός Αττικής, μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. 210 33 04 051, 69 74 18 83 92, στο mail: info@waxodental.com, αλλά και στο inbox της σελίδας μας στο fb Waxodental Innoveducation eshop-Μak Koutavas/Mack Koutavas και στο e-shop www.waxodental.com .