Perfit ZR | Δίσκοι Zιρκονίας Kορυφαίας Ποιότητας

Παρουσίαση Προϊόντος / ATLAS DIGITAL

Τηλέφωνο: 210 98 45 771 | Website: www.dentaldigital.gr | E-mail: info@dentaldigital.gr

Το Perfit ZR της Vatech έχει εξαιρετική διαπερατότητα και υψηλής ποιότητας απόδοση χρωμάτων, αναλύοντας το φάσμα του εκπεμπόμενου φωτός, λαμβάνοντας υπόψη πόσο φως μεταδίδεται όταν η αποκατάσταση τοποθετείται στο στόμα σε σύγκριση με όταν είναι εκτός στόματος.

Τέλειο Χρώμα που ταιριάζει στον οδηγό αποχρώσεων VITA, απλοποιεί το χρωματισμό: Tο Perfit ZR αποδίδει το χρώμα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόχρωση VITA. Επομένως δεν απαιτείται περίπλοκος χρωματισμός μετά την επεξεργασία. Αυτό καθιστά εύκολη και γρήγορη την εργασία ακόμη και για αρχάριους που δεν έχουν εμπειρία ή δεν γνωρίζουν τις τεχνικές χρωματισμού της ζιρκονίας.

Η Vatech, θυγατρική της Vatech Networks, είναι μια κορυφαία εταιρεία αναγνωρισμένη διεθνώς στον τομέα του εξοπλισμού οδοντικών ακτινογραφιών. Αξιοποιώντας την πάνω από 20 χρόνια εμπειρία της, έχει επεκταθεί στα υλικά ζιρκονίας οδοντιατρικής χρήσης, κατασκευάζοντας προϊόντα που έχουν κατακτήσει την αγορά. Με ένα αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου τα υλικά της Vatech οδηγούν σε λιγότερες ρωγμές και θρυμματισμό κατά την κοπή και τη χρήση.

Αντιπροσωπεία: Atlas Digital AE

🤳 Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ