Η Scandinavian Dental Group (SDG) ανοίγει ένα υπερσύγχρονο σχεδιαστικό γραφείο Dental CAD-CAM στην Αθήνα, επεκτείνοντας την παρουσία της στην Ελλάδα

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2310 47 8800 | E-mail: info@sdg.gr

Η SDG πρωτοπορεί εδώ και χρόνια προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της οδοντοτεχνικής. Ο ιδρυτής, κ. Καλπακίδης, ξεκίνησε δημιουργώντας το πρώτο του οδοντοτεχνικό εργαστήριο στη Στοκχόλμη και στη συνέχεια δημιούργησε αυτό της Θεσσαλονίκης, βασισμένος σε διεθνή πρότυπα. Αποφασισμένος να επενδύσει περαιτέρω στην Ελλάδα, βρίσκεται πλέον στην οργάνωση ενός νέου σχεδιαστικού κέντρου στην Αθήνα, όπου η οδοντοτεχνική συναντάει την τεχνητή νοημοσύνη και δημιουργεί τις πιο εκσυγχρονισμένες μεθόδους κατασκευής.

Το νέο γραφείο θα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε νέους αλλά και πιο έμπειρους οδοντοτεχνίτες, με έμφαση στη λεπτομέρεια για την επίτευξη τελειότητας στα αποτελέσματα. Μ’ αυτή την επέκταση, η SDG συνεχίζει να ξεχωρίζει στον οδοντοτεχνικό κλάδο και δείχνει τη σαφή προσήλωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών καθώς και τη δέσμευσή της για συνεχή καινοτομία και βελτίωση.