Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Ariston Academy IS ON THE ROAD

28 Ιουνίου - 29 Ιουνίου

Το Ariston Academy ταξιδεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! | Ariston Dental

Μετά την τεράστια επιτυχία του 3ου Ετήσιου Συνεδρίου Ariston Academy τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, η Ariston Dental ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό πως το Ariston Academy IS ON THE ROAD!

Ακολουθήστε μας στη Θεσσαλονίκη 28-29 Ιουνίου για ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της σύγχρονης εμφυτευματολογίας, με θέμα: “Χειρουργική & Προσθετική Εμφυτευματολογία: Οδηγώντας το Μέλλον”!

Τοποθεσία:   Makedonia Palace Hotel Thessaloniki

 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ   ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τον διακεκριμένο ομιλητή Dr. Γιάννη Βεργούλη και να μάθετε για τα βιολογικά καθοδηγούμενα πρωτόκολλα στη χειρουργική και προσθετική αποκατάσταση.

Επιπλέον, ο Αμερικανός Dr. Mariano Polack θα μοιραστεί την εμπειρία του στην επιτυχημένη αποκατάσταση στη σύγχρονη εμφυτευματολογία.

Τέλος, ο Dr. Μηνάς Λεβέντης θα επικεντρωθεί σε καινοτόμες πρακτικές και σύγχρονες εφαρμογές στη διατήρηση και ανακατασκευή της φατνιακής ακρολοφίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλητών και εξασφαλίστε τη θέση σας σε αυτό το πρωτοποριακό συνέδριο που θα σας εξοπλίσει με τις τελευταίες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Χειρουργικής & Προσθετικής Εμφυτευματολογίας! ⇒ https://bit.ly/3w4RdGc

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Ιουνίου
Τέλος:
29 Ιουνίου
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Ariston Dental
Τηλέφωνο:
210 80 30 341
Email:
info@aristondental.com
Ιστοσελίδα:
https://www.aristondental.com/index.php/el/

Άλλο

Θέμα
Χειρουργική & Προσθετική Εμφυτευματολογία: Οδηγώντας το Μέλλον
Ομιλητής
Dr. Γιάννης Βεργούλης,Dr. Mariano Polack,Dr. Μηνάς Λεβέντης