Ζήστε την διαφορά: Σύντομοι χρόνοι πολυμερισμού με Bluephase PowerCure

Παρουσίαση ΠροϊόντοςIVOCLAR VIVADENT

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.ivoclarvivadent.com | E-mail: yerasimos.tsepas@ivoclarvivadent.com

Dealers Ελλάδος:
Oral Vision ΕΠΕSADENT AEΒΕdentalcon trading ltd.

Η τέχνη της αποτελεσματικότητας.

Βελτιώστε την χρονοβόρα τεχνική διαστρωμάτωσης και μειώστε τον χρόνο θεραπείας που απαιτείται για τις οπίσθιες αποκαταστάσεις περισσότερο από το μισό(1) με το σύστημα προϊόντων 3s PowerCure – επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την ίδια αισθητική και ποιότητα όπως και πριν.

Θα προτιμούσατε να επιλέξετε χαμηλή ημιδιαφάνεια και αισθητικά αποτελέσματα ή υψηλή ημιδιαφάνεια και μεγάλο βάθος πολυμερισμού; Δεν τίθεται πλέον θέμα επιλογής για αισθητική ή για αποτελεσματικότητα.

Οι σύνθετες ρητίνες 4-mm Tetric PowerFill και Tetric PowerFlow συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα και των δύο ιδιοτήτων, ώστε να προσφέρετε και τα δύο.

Όταν τοποθετούνται άμεσες αποκαταστάσεις ομάδος Ι και ΙΙ σε μόνιμα οπίσθια δόντια, φωτοπολυμερισμοί 3 δευτερολέπτων(2) από την μασητική πλευρά είναι επαρκείς για όλα τα βήματα πολυμερισμού στη λειτουργία 3sCure.

Φωτοπολυμερίστε τα Adhese Universal, Tetric PowerFill και Tetric PowerFlow με ένταση φωτός 3.000 mW/cm2 χρησιμοποιώντας το Bluephase PowerCure. Θα  παρατηρήσετε σίγουρα τον χρόνο που κερδίζετε!

Περισσότερα σχετικά με το Bluephase PowerCure