Zirconium Aesthetics με Μιχάλη Παπαστάμο – Oral Vision – Ivoclar Vivadent ICDE

Zirconium Aesthetics ήταν το θέμα του σεμιναρίου που πραγματοποίησε η εταιρεία Oral Vision το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

Εισηγητής ήταν ο κος Μιχάλης Παπαστάμος οποίος για άλλη μια φορά απέδειξε ότι έχει “αισθητική” και εμπειρία που δεν αφήνει αδιάφορο κανένα.

Στο σύγχρονο εργαστήριό του Dental Aesthetic ο κος Παπαστάμος, ανέπτυξε με λεπτομέρεια τα πάντα γύρω από την εξέλιξη του οξειδίου ζιρκονίου στην οδοντιατρική προσθετική, κανόνες μορφολογίας αισθητικής ζώνης, διαχείριση και επιλογές νέας γενιάς ζιρκονίων βάσει διαφορετικών κλινικών ενδείξεων, διαχείριση φθορισμού, MICROLAYERING πάνω δε ζιρκόνιο PRIME με ημιδιαφάνειες EMAX ceram selection, τεχνικές STAINING μονολιθικών καινοτόμων ζιρκονίων PR.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα θεωρητικό – πρακτικό σεμινάριο με υλικά τελευταίας τεχνολογίας ( Ivoclar Vivadent ICDE ) με την υποστήριξη της Oral Vision που συνεχίζει να έχει το κίνητρο της συνεχούς ενημέρωσης για την οδοντιατρική και την οδοντοτεχνική εξέλιξη και έναν εισηγητή (Μιχάλης Παπαστάμος) που δεν χρειάζεται συστάσεις.