Wax Tree: Η νέα μέθοδος για αποκαταστάσεις IPS e.max press από την Ivoclar Vivadent

Γρήγορο, εύκολο και οικονομικό
Παράγει έτοιμα δέντρα από κερί για την παραγωγή των αποκαταστάσεων IPS e.max press, χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο λογισμικό προσθήκης.

Παρουσίαση Προϊόντος  /  IVOCLAR VIVADENT

Η λειτουργία «Wax Tree» συνδυάζει την σύγχρονη τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D printing) με τη δοκιμασμένη τεχνολογία πρεσαρίσματος. Χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο, οι αποκαταστάσεις IPS e.max press μπορούν να παραχθούν εύκολα και οικονομικά.

Το λογισμικό προσθήκης «Digital Press Design – Wax Tree» επιτρέπει την σύνδεση πολλών μεμονωμένων αποκαταστάσεων επάνω σε ένα δέντρο από κερί. Αυτό μειώνει σημαντικά τη διαδικασία τοποθέτησης αγωγών. Οι αγωγοί τοποθετούνται αυτόματα στις αποκαταστάσεις και ευθυγραμμίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες του Οδηγού IPS Sprue. Αυτό βελτιώνει την ασφάλεια και την ποιότητα της διαδικασίας πρεσαρίσματος. Μεμονωμένες διορθώσεις στη θέση των αγωγών και στο μήκος των καναλιών πρεσαρίσματος εξακολουθούν να είναι δυνατές.

Ανοιχτό για πολλούς χρήστες
Τα δέντρα από κερί μπορούν να κατασκευαστούν με τη χρήση ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή. Στην συνέχεια μπορούν να μεταφερθούν στην διαδικασία πρεσαρίσματος. Η μορφή εξόδου του δέντρου από κερί είναι ένα ανοιχτό STL format. Ως εκ τούτου, όλοι οι συμβατικοί τρισδιάστατοι εκτυπωτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ένα εξαχνούμενο υλικό κατάλληλο για την τεχνική πρεσσαρίσματος IPS e.max press.

Ευέλικτη χρήση
Το λογισμικό βασίζεται στο λογισμικό CAM «CAMbridgeTM» από την 3Shape, το οποίο είναι διαθέσιμο ως λογισμικό προσθήκης για τους πελάτες της Wieland. Όσοι δεν είναι πελάτες της Wieland, αλλά κατέχουν ένα οδοντιατρικό σύστημα 3Shape μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό μέσω του λεγόμενου «second dongle».

Το IPS e.max® είναι σήμα κατατεθέν της Ivoclar Vivadent AG.