Βγήκε ο νικητής του διαγωνισμού μας

Έληξε πριν από 4 ημέρες με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός που διοργάνωσε το toothnews.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Medicross και αφορούσε μια δωρεάν συμμετοχή αξίας 500 € στο διαδραστικό σεμινάριο FACE Analysing course στις 5 και 6 Μαίου 2017.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Μαριάννα Σαλάππα και κερδίζει την μία ΔΩΡΕΑΝ θέση αξίας 500€

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο

Μετά την λήξη του διαγωνισμού η κα Όλγα Χαντζή ιδιοκτήτρια της Medicross δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό. Είναι μια πολύ σημαντική ενέργεια για την εταιρία μας η διοργάνωση του FACE Analysing course με εισηγητή τον διεθνούς φήμης  M.D.T Jan Schuenemann.
Ειδικά για τους Οδοντιάτρους πιστέψτε με είναι χρυσή ευκαιρία όσοι μπορέσουν να το παρακολουθήσουν θα ωφεληθούν τα μέγιστα.

H Medicross μετά από μια σειρά πολλών σεμιναρίων που έχουν επιτευχθεί με επιτυχία την τελευταία πενταετία, κυρίως  για εργαστηριούχους –  βοηθούς  Οδοντοτεχνίτες και σε μεικτό κοινό Οδοντοτεχνίτες και Οδοντιάτρους, αποφάσισε να διοργανώσει για πρώτη φορά ένα σεμινάριο που αφορά κυρίως Οδοντιάτρους.

Οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ζευγάρια κατανοώντας πως μπορούν να μεταφέρουν με την χρήση του FB ANALYSER όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του προσώπου του ασθενούς στον αρθρωτήρα και στο συνεργάτη Οδοντοτεχνίτη.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά  με κάποιες ακόμη εκπλήξεις… Μείνετε συντονισμένοι”

Με εκτίμηση για την Medicross
Όλγα Χαντζή