Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Wagro

Το Σάββατο 19/01/2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της WAGRO. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τις ομιλίες ήταν:

Αυξητικοί παράγοντες και CGF στην εμφυτευματολογία, στην αναγεννητκή οδοντιατρική, στην αισθητική της περιστοματικής περιοχής, στην χειρουργική στόματος, στην ultrasonic piezosurgery στην GBR (κατευθυνόμενη οστική αναγέννηση) και στην χρήση  BMP’s (Bone morphogenetic proteins).

Ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν πληθώρα κλινικών περιστατικών και διεξήχθη κλινική επίδειξη των τεχνικών αυτών σε live περιστατικά από τους Prof.Ioannis Georgakopoulos, Prof.Andrea Palermo, Prof.Paola Pederzoli και Dr.Tiziano Batani.

*Οι εικόνες μεγενθύνονται

Ο πρόεδρος της WAGRO International, Prof.Ioannis Georgakopoulos μαζί με τους καθηγητές και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του πανεπιστημίου του Bari, Aldo Moro πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

*Οι εικόνες μεγενθύνονται

Ενώ κάνοντας τον απολογισμό της χρόνιας ο Πρόεδρος επισήμανε «Αυτό το χρόνο η WAGRO κατάφερε να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε περισσότερες από 40 χώρες»  ενώ ανακοίνωσε πως «τα εθελοντικά  προγράμματα μόλις ξεκίνησαν».

*Οι εικόνες μεγενθύνονται

Για πληροφορίες επόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 36 24 881 ή μέσω e-mail στο wagro.info@gmail.com