Το πρώτο Hands on σεμινάριο και παρουσίαση του iphysio και του εμφυτεύματος Naturactis by Aksion Tech

Η Αksiontech αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Γαλλικής εταιρίας εμφυτευμάτων Lyra Etk και του καινοτόμου συστήματος iphysio στην Ελλάδα και στην Κύπρο, πραγματοποίησε στις 18 Σεπτεμβρίου το πρώτο Hands on σεμινάριο και παρουσίαση του iphysio και του εμφυτεύματος Naturactis.

Στο θεωρητικό μέρος έγινε παρουσίαση διαφόρων κλινικών περιστατικών μέσω τον οποίων αναδεικνύονται τα πλεονεκτήματα του iphysio τόσο όσον αφορά τον οδοντίατρο στην κλινική του πράξη όσο και τα πλεονεκτήματα στον ασθενή.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη και στη συνέχεια να εξασκηθούν και οι ίδιοι στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων Naturactis και iphysio σε 3D μοντέλα γνάθων που προσομοιάζουν με πραγματικό οστό.

Ο κύκλος των σεμιναρίων αυτών θα συνεχιστεί κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο πρακτικό κομμάτι hands on με τοποθέτηση εμφυτευμάτων και γνωριμία με τα πρωτόκολλα τρυπανισμού του χειρουργικού κιτ καθώς και τοποθέτηση iphysio πάνω στο εμφύτευμα και τοποθέτηση προσωρινής στεφάνης πάνω στο iphysio.

Οι ημερομηνίες για το επόμενο σεμινάριο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 🔎