To πρώτο διαδραστικό σεμινάριο για Οδοντοτεχνίτες με τον Simon Tucker στην Αθήνα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο εξειδικευμένο διήμερο σεμινάριο Διαχείρισης και Ανάπτυξης Οδοντοτεχνικών Εργαστηρίων στην Ελλάδα, στις 08 και 09 Ιουνίου στα γραφεία της Kulzer στην Αθήνα!

Άνοιξε έτσι κι επίσημα ο κύκλος σεμιναρίων που θα πραγματοποιούνται στο σεμιναριακό χώρο των νέων γραφείων της Kulzer στην Αργυρούπολη, φιλοξενώντας για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα τον μοναδικό Simon Tucker, έναν από τους πλέον χαρισματικούς και καταξιωμένους ομιλητές στον οδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό χώρο.

Το διήμερο σεμινάριο με τίτλο: “Διαχείριση, Οργάνωση, Βελτίωση Αποδοτικότητας και Μάρκετινγκ Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου ” προσέφερε στους συμμετέχοντες οδοντοτεχνίτες και managers οδοντοτεχνικών εργαστηρίων, πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους, να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα το ανθρώπινο δυναμικό και να μετρούν την αποδοτικότητά της επιχείρησης τους!

Διαδραστικές ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων οδοντοτεχνίτη / οδοντιάτρου και αναλυτικές συζητήσεις, εναλλάσσονταν με στατιστικά στοιχεία και σχεδιασμό εξατομικευμένων σχεδίων μάρκετινγκ για τις ανάγκες του κάθε εργαστηρίου.

Η κα. Μαίρη Κωνσταντινίδου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά τον εκπαιδευτή κ. Simon Tucker για την άψογη συνεργασία! Επίσης, το toothnews.gr και την κα Ελευθερία Γεωργοπούλου που ήταν παρούσα στην εκδήλωση!

Θέλετε κι εσείς να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο πρωτοποριακό σεμινάριο και να «απογειώσετε» την επιχείρησή σας;

Η θέληση για μάθηση δε σταματά, οπότε σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για το επόμενο σεμινάριο ” Διαχείρισης και Οργάνωσης Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου ” !  Μείνετε συντονισμένοι!!!

Tags

#2018 #Kulzer