Το μέλλον της τρισδιάστατης εκτύπωσης για το ψηφιακό εργαστήριό σας βρίσκεται εδώ, τώρα!

Παρουσίαση Προϊόντων / Ivoclar Vivadent AG

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.ivoclarvivadent.com

Περισσότερες πληροφορίες και πωλήσεις:

Oral Vision: 210 775 5009 | Sadent: 211 102 2900

Το PrograPrint® είναι ένα τρισδιάστατο σύστημα εκτύπωσης, προσανατολισμένο στο μέλλον, για χρήση στα οδοντοτεχνικά εργαστήρια. Η λειτουργία του είναι εύκολη και μπορεί να ενταχθεί γρήγορα στην υπάρχουσα ροή της  εργασίας σας, ενώ υποστηρίζει τον ψηφιακό προσανατολισμό του εργαστηρίου σας. Τα βήματα εργασίας είναι «ενστικτώδη» και τα αποτελέσματα μπορούν να αναπαραχθούν και να είναι ακριβή.

Σχεδιασμένο ειδικά για οδοντιατρικές εφαρμογές, το PrograPrint αποτελεί μέρος μιας  δοκιμασμένης ροής εργασίας. Το σύστημα περιλαμβάνει λογισμικό, συντονισμένα υλικά και κατάλληλες συσκευές για εκτύπωση, καθαρισμό και τελικό πολυμερισμό.

Ακρίβεια 3D: PrograPrint PR5

Το PrograPrint PR5 παράγει αποτελέσματα εκτύπωσης υψηλής ακρίβειας, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο Light Engine. Η βαθμονόμηση πραγματοποιείται αυτόματα και εξασφαλίζει σταθερή ένταση φωτός. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη της επιθυμητής ακρίβειας σε ολόκληρη την πλατφόρμα κατασκευής. Με το PrograPrint PR5, τα αντικείμενα παράγονται με ακρίβεια στις λεπτομέρειες, που σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερη από εκείνη των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνονται με μηχανική κοπή από το PrograMill PM7.

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής έχει υψηλή ανάλυση 4 εκατομμυρίων εικονοστοιχχίων – pixels, που βασίζεται στην τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του φωτός και μέγεθος πλατφόρμας κατασκευής 125 x 78 χιλ. Το μέγεθος των εικονοστοιχείων – pixels των 49 μm και η ικανότητα επίτευξης πάχους στρώματος από 50 έως 100 μm, σημαίνει ότι μπορούν να παραχθούν τυπωμένα αντικείμενα υψηλής ακρίβειας, όπως απαιτείται.

Το καινοτόμο σύστημα με τις φύσιγγες, PrograPrint Cartridge, επιτρέπει τον εύκολο και καθαρό χειρισμό των υλικών. Η εκτύπωση των αντικειμένων σας γίνεται εύκολη, χάρη στη λειτουργία αυτόματης αναγνώρισης υλικού και στην απλή λειτουργία της συσκευής, μέσω της οθόνης αφής.

Υλικά υψηλής ποιότητας: ProArt Print

Τα φωτοπολυμεριζόμενα υλικά εκτύπωσης ProArt Print (Model, Splint και Wax) επιτρέπουν την παραγωγή αδιαφανών και λεπτομερών εκμαγείων εμφυτευμάτων ή αντιγραφής εκμαγείων, διαφανών ναρθήκων και χειρουργικών ναρθήκων, καθώς και ομοιωμάτων που πρόκειται να εξαχνωθούν για την κατασκευή συμπιεζόμενων κεραμικών αποκαταστάσεων. Οι ειδικές ιδιότητες των υλικών ProArt Print βασίζονται στην πολυετή εμπειρία μας και επιτρέπουν την επίτευξη αποτελεσμάτων υψηλής ακρίβειας.

Αποτελεσματικός καθαρισμός: PrograPrint Clean

Το PrograPrint Clean χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των αντικειμένων με ισοπροπανόλη. Οι λεπτομέρειες και η ακρίβεια των εκτυπωμένων αντικειμένων διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του καθαρισμού. Η μονάδα καθαρισμού με τη λειτουργία καθαρισμού δύο σταδίων, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την πλατφόρμα κατασκευής PrograPrint PR5. Επιπλέον, η συσκευή καθαρισμού έχει δοκιμαστεί από την Technical Inspection Association (TÜV). Ο μαγνητικός αναδευτήρας που αλλάζει την κατεύθυνση περιστροφής, επιτρέπει τον πλήρη και γρήγορο καθαρισμό μέσα σε διάστημα 4 έως 15 λεπτών.

Συσκευή φωτοπολυμερισμού καθολικής χρήσης: PrograPrint Cure

Τα εκτυπωμένα αντικείμενα ολοκληρώνονται με τελικό πολυμερισμό στη μονάδα PrograPrint Cure. Εδώ, τα εκτυπωμένα αντικείμενα πολυμερίζονται σε τελικό στάδο με ειδικά αναπτυγμένη τεχνολογία LED και υψηλή ένταση φωτός 274 mW/cm2 (+/- 10%). Η διαδικασία πολυμερισμού εντείνεται από τη στοχευμένη διανομή εσωτερικών κατόπτρων και διαρκεί περίπου 1 έως 2 λεπτά. Τα εκτυπωμένα αντικείμενα μαζί με την πλατφόρμα κατασκευής PrograPrint PR5 μπορούν να εισαχθούν με συμβατικό τρόπο στον θάλαμο πολυμερισμού. Τα προκαθορισμένα προγράμματα πολυμερισμού, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της οθόνης αφής, κάνουν τη χρήση της συσκευής εύκολη και άνετη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας μεμονωμένα προγράμματα για άλλα υλικά, όπως για την φωτοπολυμεριζόμενη εργαστηριακή ρητίνη SR Nexco.

Η ανάπτυξη του συστήματος PrograPrint βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα των οδοντιατρικών. Συγκεκριμένα, η ανάπτυξη των φωτοπολυμεριζόμενων υλικών και των συντονισμένων συσκευών φωτοπολυμερισμού βασίζεται σε ένα ευρύ και ολοκληρωμένο φάσμα γνώσεων. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά προϊόντα και συντονισμένη ροή εργασίας για τις οδοντιατρικές αποκαταστάσεις σας.

Επεκτείνετε το ψηφιακό σας χαρτοφυλάκιο και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της προσθετικής και όχι αφαιρετικής τεχνικής κατασκευής στον τομέα των οδοντιατρικών. Το σύστημα PrograPrint είναι διαθέσιμο τώρα. Το μέλλον της τρισδιάστατης εκτύπωσης για το ψηφιακό σας εργαστήριο βρίσκεται εδώ, τώρα!

Δείτε περισσότερα:

Digital Enamel:

Digital Dentistry:

Ivoclar Vivadent:

https://www.ivoclarvivadent.com/en/laboratory-professional/prograprint-pr5