Το λογισμικό χειρουργικού πλάνου exoplan στο Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2020-21 του Ινστιτούτου Μέριμνα

Digident, κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών, συστημάτων και λογισμικών οδοντικής τεχνολογίας, πρώτη στην Ελλάδα διαθέτει το λογισμικό υπολογιστικά καθοδηγούμενης χειρουργικής οδοντικών εμφυτευμάτων, exoplan.

Στο περιβάλλον του λογισμικού exoplan, μπορεί κανείς να τοποθετήσει εικονικά τα εμφυτεύματα συνυπολογίζοντας την αξονική τομογραφία και το ψηφιοποιημένο εκμαγείο του ασθενούς.

Στη συνέχεια σχεδιάζει τον χειρουργικό οδηγό με τον οποίο θα τοποθετήσει, κατά το χειρουργείο, τα εμφυτεύματα με ακρίβεια βάθους και κλίσης στην αυστηρά προκαθορισμένη θέση.

To exoplan είναι προϊόν της γερμανικής εταιρείας exocad GmbH.

exocad GmbH, αποτελεί παγκοσμίου κύρους εταιρεία κατασκευής λογισμικών οδοντικής τεχνολογίας με διανομή σε 120 χώρες και με περισσότερες από 32.000 εγκαταστάσεις τα τελευταία 10 χρόνια.

Υπενθύμιση – Για κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα Implantology 2020-2021 του Ινστιτούτου Μέριμνα η εταιρεία μας προσφέρει εντελώς δωρεάν το λογισμικό exoplan. Με τη βοήθειά του αλλά και την μοναδική μας εκπαίδευση και υποστήριξη, οι συμμετέχοντες θα τοποθετήσουν τα εμφυτεύματά τους στη διάρκεια του προγράμματος αλλά και εκείνα στο ιατρείο τους μετά το τέλος του course.