Το Εργαστήρι 86 εγκατέστησε μηχανολογικό εξοπλισμό AMANN GIRRBACH

Στα πλαίσια της νέας δυναμικής συνεργασίας με την παγκοσμίου φήμης αυστριακή εταιρεία AMANN GIRRBACH, το Εργαστήρι 86 εγκατέστησε μηχανολογικό εξοπλισμό νέας ψηφιακής τεχνολογίας.

Πρόκειται για:

  • Ceramill Motion 2 DNA Κοπτικό 5 αξόνων υγρής και ξηράς κοπής με μεγάλη ποικιλία υλικών υψηλής απόδοσης και μεγίστης ακριβείας.

            – Ceramill Therm 3 Φούρνος Σύντηξης Ζιρκονίου.

  • Ceramill Map 600 DNA Scanner ανοικτού τύπου με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, blue light τεχνολογίας και αξιόπιστο αποτέλεσμα.
  • 3D Printer NextDent 5100 for Ceramill Εκτυπωτής με τεχνολογία Figure 4™ για υψηλή παραγωγικότητα και ευελιξία.

            – LC-3D Print Box Περιλαμβάνει 12 UV λαμπτήρες για ταχύτερο και ομοιόμορφο πολυμερισμό.

            – LC-3D Mixer Για εξασφάλιση σταθερότητας ιδιοτήτων του υλικού για ομοιογενή εκτύπωση.

Για την κατασκευή των προϊόντων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο υλικά του εργοστασίου AMANN GIRRBACH, λόγω της εξαιρετικά υψηλής τους ποιότητας, αλλά και της άμεσης διάθεσης υλικών για όλα τα παραγόμενα είδη.

Η παραγωγική διαδικασία και τα εξαγώγιμα προϊόντα εκτελούνται βάσει των πιστοποιημένων συστημάτων ποιότητας του Εργαστήρι 86 ISO 9000:2012 και ISO 13485:2015.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι 16 μήνες μετά της εγκατάστασης του Laser Sintering TruPrint 1000 Multilaser της TRUMPF και την επιτυχημένη πορεία του, το Εργαστήρι 86 προχωρά δυναμικά, αποκτώντας μια πλήρη σειρά μηχανημάτων νέας ψηφιακής τεχνολογίας. Αυτό σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία, προσφέρουν ασφαλές, σταθερό, υψηλών απαιτήσεων και ανταγωνιστικό προϊόν.