Το δεύτερο από τα προϊόντα της νέας της σειράς σχεδιασμού και παραγωγής wAxiοm για την κινητή προσθετική

Νέο Προϊόν /  WAX-O-DENTAL IN-NOVATIONS – Κουταβάς Μάκη

Μετά από τα wAxiom Wax Bite Rims-πέταλα σε σχήμα “Τ” κατασκευάσαμε και τα wAxiom Wax Bite Rims-ραβδία σε σχήμα “P” για την κατασκευή κέρινων υψών για μερικές οδοντοστοιχίες καθώς και για τοποθέτηση επάνω σε χυτευμένα εφίππια.

  • Σε 3 αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του φούξια, (ή και σε custom επιλογή άλλου χρώματος για ειδικές παραγγελίες) πιο φιλικές προς τον ασθενή και πιο εύχρηστες από τον τεχνίτη που δεν χρειάζεται να αποκηρώσει το π.χ. κίτρινα ή πράσινα κέρινα ύψη και να χρησιμοποιήσει εκ νέου κόκκινο ή ροζ κηρό.
  • Σε 3 σκληρότητες soft, medium και hard.
  • Με προκατασκευασμένο κυρτό σχήμα από κάτω που προσομοιάζει την ακρολοφία της γνάθου για την αποφυγή της χρονοβόρου αυτής προσαρμογής.
  • Σε τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη 13€ τα 44 τεμάχια που καθιστά την χρήση του κηρού-πλάκα ασύμφορο λαμβάνοντας υπόψιν τον χρόνο και την ευκολία που προσφέρουν τα έτοιμα προκατασκευασμένα Wax Bites, ένα από τα προϊόντα της σειράς w-Axiom της WAX-O-DENTAL IN-NOV-EDUCATION.
    Μ’ άλλα λόγια, είτε αγοράζει κανείς το προϊόν αυτό είτε τον κηρό-πλάκα, για το οποίο να έχουμε “ίσως” κάτι να πούμε οσονούπω, δηλαδή την πρώτη ύλη, δεν θα υπάρχει ουσιαστική διαφορά στο κόστος, παρά μόνο στην οικονομία χρόνου και ευκολίας.
  • Όπως όλα τα προϊόντα μας, σχεδιάζεται, κατασκευάζεται και παράγεται στις εγκαταστάσεις της waxodental.com από τους ανθρώπους της για τους συναδέλφους τους οδοντοτεχνίτες.
    Στην ελληνική αγορά μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε εμάς είτε μέσω των συνεργαζόμενων εμπορικών ομίλων και στο εξωτερικό μέσω του e-shop waxodental.com και σε ορισμένες αγορές από τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους μας.