Θεμελιώδεις αρχές προσθετικής και χειρουργικής εμφυτευματολογίας με τον Dr. Ζήνωνα Ευαγόρου | Ariston Dental

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 80 30 341 | Website: www.aristondental.com | E-mail: info@aristondental.com

Συμμετέχει: Η Ομάδα οδοντιάτρων ψηφιακών σχεδιασμών της Ariston Dental

O Dr. Ζήνωνας Ευαγόρου συμμετέχει στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο Ariston Academy που θα διεξαχθεί στις 23-24 & 25 Φεβρουαρίου στο Athenaeum InterContinental.

Το μετασυνεδριακό σεμινάριο το οποίο πραγματοποιείται την Κυριακή 25/2, έχει θέμα:

«Θεμελιώδεις αρχές προσθετικής και χειρουργικής εμφυτευματολογίας»

Θεωρητικό μέρος:

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των βασικών αρχών της προσθετικής αποκατάστασης των εμφυτευμάτων καθώς και της χειρουργικής τοποθέτησης τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους για τη μακροχρόνια επιτυχία των εμφυτευμάτων και των επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων.

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται στον οδοντίατρο που αποκαθιστά και τοποθετεί εμφυτεύματα με όλες τις πληροφορίες σχετικά με:

  • Βασικές αρχές επιεμφυτευματικής προσθετικής ανάλογα με τον τύπο του εμφυτεύματος,
  • Διαφορές συγκολλούμενων – κοχλιούμενων αποκαταστάσεων,
  • Επιλογή Ti-base, angled screw channels,
  • Επιεμφυτευματικές Γέφυρες & Στεφάνες, τι αλλάζει στην επιλογή των προσθετικών υλικών,
  • Αποτυπώματα εμφυτευμάτων, ψηφιακή & αναλογική μέθοδος,
  • 3D positioning & προσθετικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία,
  • Επιλογή υλικών επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων,
  • Η σύγκλειση σε επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις.

Πρακτικό μέρος:

Θα ακολουθήσει hands-on πλήρως καθοδηγούμενης τοποθέτησης εμφυτεύματος μέσω προκατασκευασμένου χειρουργικού νάρθηκα fully guided ακολουθώντας τις αρχές που προηγήθηκαν στο θεωρητικό μέρος. Θα συμμετέχει η ομάδα οδοντιάτρων της Ariston Dental που επιμελείται τους ψηφιακούς σχεδιασμούς. Θα γίνει επίδειξη της κασετίνας fully guided της Paltop και οι συμμετέχοντες θα τοποθετήσουν ένα εμφύτευμα με πλήρη καθοδήγηση.

Την Παρασκευή 23/2 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία και το πρακτικό session του Dr. Ιωάννη Βεργούλλη ενώ το Σάββατο 24/2, θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες των Prof. Dr. Στρατή Παπάζογλου, Dr. Mariano Polack και η θεωρία και το πρακτικό μέρος του Dr. Rawad Samarani.Την Κυριακή 25/2 θα ολοκληρωθεί το 3ο Ετήσιο Συνέδριο Ariston Academy με το μετασυνεδριακό σεμινάριο του Dr. Ζήνωνα Ευαγόρου.

⇒ Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα και να κάνετε την εγγραφή σας στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο Ariston Academy πατώντας ΕΔΩ!  


Λίγα λόγια για τον Dr. Ζήνωνα Ευαγόρου Prosthodontist, Cosmetic Dentist, Implantologist

Ο Δρ. Ζήνωνας Ευαγόρου αποφοίτησε από το το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου εισήχθηκε ως πρωτεύσας λαμβάνοντας υποτροφίες των Ιδρυμάτων Κρατικών Υποτροφιών Ελλάδας και Κύπρου. Ολοκλήρωσε την εξειδίκευση του στο University of Freiburg στη Γερμανία στην Προσθετική & Επιστήμη των Βιοϋλικών, την Προ-προσθετική Χειρουργική και την Εμφυτευματολογία κάτω από την καθοδήγηση των Jörg Strub, Wael Att και Benedikt Spies. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά ιατρεία στη Γερμανία και στην Ελβετία. Αυτή τη στιγμή ασκεί την οδοντιατρική στη γενέτειρα του την Πάφο στην Κύπρο, με αποκλειστική ενασχόληση στην προσθετική, ψηφιακή οδοντιατρική, την εμφυτευματολογία και τις αισθητικές αποκαταστάσεις. Είναι Active Member στην Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής, διοικητικό μέλος στην Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής, Key Opinion Leader της VP Innovato Holdings, ΙΤΙ Fellow, υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Freiburg και ασχολείται ενεργά με την οδοντιατρική εκπαίδευση πραγματοποιώντας διαλέξεις και κλινικά hands-on σεμινάρια σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.