The Dental Advisor | Αξιολόγηση ClearfilTM Universal Bond Quick

CLEARFIL Universal Bond Quick THE DENTAL ADVISOR

H επιλογή των συντακτών : +++++ (Άριστο) 98% συνολική βαθμολογία

Το CLEARFIL Universal Bond Quick είναι ένα διεθνές συγκολλητικό σύστημα με MDP μονομερές και μονομερές αμιδίου, το οποίο απελευθερώνει φθόριο και προσφέρει την τεχνολογία της «άμεσης συγκόλλησης».

Το μονομερές του αμιδίου γρήγορα διεισδύει την οδοντίνη και την αδαμαντίνη, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αναμονής μετά την εφαρμογή του.

Δε χρειάζεται αρκετό τρίψιμο κατά την εφαρμογή του συγκολλητικού παράγοντα στην οδοντίνη.

Επιπρόσθετα, είναι περισσότερο υδρόφιλο από το ΗΕΜΑ και προσροφά λιγότερο υγρό. Το MDP μονομερές δημιουργεί ισχυρό χημικό δεσμό με τον υδροξυαπατίτη για εξαίρετη συγκόλληση.

Όταν αναμιγνύεται με το CLEARFIL DC Activator, το οποίο διατίθεται σε φιαλίδια των 4ml, αυτός ο συγκολλητικός παράγοντας μετατρέπεται σε διπλού πολυμερισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτοπολυμεριζόμενες και διπλού πολυμερισμού ρητινώδεις κονίες και σύνθετα υλικά ανασύστασης κολοβωμάτων.

Το CLEARFIL Universal Bond Quick διατίθεται σε φιαλίδια των 5ml, πακέτο των 3 φιαλιδίων και ως συνήθη συσκευασία που περιέχει 1 φιαλίδιο συγκολλητικού παράγοντα, 3 ml σύριγγα του K-ETCHANT Syringe αδροποιητικού, 20 ρύγχη, ένα δοχείο διανομής, 50 λεπτά βουρτσάκια εφαρμογής και ένα προστατευτικό κάλυμμα αποφυγής έκθεσης από το φως.

Επίσης το CLEARFIL Universal Bond Quick διατίθεται σε μονές δόσεις των συσκευασία 50 ή 100 τεμαχίων μαζί με 3 ml σύριγγα του K-ETCHANT Syringe αδροποιητικού, 20 ρύγχη και 50 λεπτά βουρτσάκια εφαρμογής αντίστοιχα.

Αξιολόγηση των σημαντικότερων χαρακτηριστικών του

Το CLEARFIL Universal Bond Quick αξιολογήθηκε από 31 συμβούλους για συνολικά 1065 εφαρμογές.

  • Εύκολο στη διανομή και εφαρμογή του.
  • Διατίθεται σε φιαλίδιο και μονές δόσεις.
  • Καλό ιξώδες-δημιουργεί λεπτό επίστρωμα στην επιφάνεια εφαρμογής του.
  • Γρήγορο, απλό και με ευέλικτη χρήση.
  • Κατάλληλο για όλες τις διαδικασίες συγκόλλησης

[TABS_R id=17801]