Τεχνολογία CAD-CAM και Ολοκληρωμένες Λύσεις

Μια ακόμα παρουσίαση της Atlas Digital ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Αθήνα, το Σάββατο 3 Μαΐου 2014. Πάνω από 120 επαγγελματίες και φοιτητές του κλάδου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τεχνολογία CAD-CAM, από τα υλικά έως τον εξοπλισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η Atlas, με αιχμή του δόρατος τα κοπτικά μηχανήματα της Roland και το νεότερο μοντέλο της DWX-4 που είναι το οικονομικότερο κοπτικό της αγοράς.

Με άμεσο τρόπο απαντήθηκαν πολλά από τα «γιατί» και «πως» που απασχολούν τους επαγγελματίες σχετικά με τη νέα τεχνολογία, τα πλεονεκτήματά της, τα ανοιχτά και κλειστά συστήματα CAD-CAM και τα υλικά.

Ο κος Σπύρος Άννινος, Dental Product Manager της Atlas, ανέλυσε θέματα τεχνολογίας και υλικών, ενώ ο κος Σπύρος Ζηνέλης, επίκουρος καθηγητής της οδοντιατρικής σχολής Αθηνών, αναφέρθηκε εκτενέστερα στη ζιρκονία ως υλικό κατασκευής προσθετικών αποκαταστάσεων.

Ένα ευχάριστο και «εμψυχωτικό» κλείσιμο έκανε ο κος Γιάννης Καλογεράκης, γνωστός εκπαιδευτής στελεχών, που με τον δικό του γλαφυρό τρόπο μας «έμαθε» πως η επιτυχία είναι ανεξάρτητη από τις δύσκολες εποχές και στηρίζεται στην διάθεση για αλλαγή και στην αγάπη για αυτό που κάνει ο καθένας.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε ζωντανή επίδειξη του κοπτικού DWX-50, με προβολή της διαδικασίας κοπής σε γιγαντοοθόνη.

Η Atlas Digital αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού και προωθεί ολοκληρωμένες, ανοιχτής αρχιτεκτονικής, ψηφιακές λύσεις κατασκευής οδοντικών προσθέτων. H τεχνογνωσία της, η πολυετή εμπειρία της και η εξειδίκευσή της στις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τη γνώση των αναγκών των οδοντοτεχνιτών, της προσφέρουν το πλεονέκτημα να μπορεί να παρέχει πλήρη υποστήριξη και τεχνική κάλυψη στους επαγγελματίες.