Σύστημα κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων MGuide της MIS

Παρουσίαση Προϊόντος / ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 77 11 605 | Website: www.negrin.gr | E-mail: info@negrin.gr

MGuide | Peace of Mind with Personalised Digital Dentistry

Το σύστημα MGuide είναι το πιο εξελιγμένο και ταυτόχρονα μοναδικά απλό σύστημα κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων.

Ο  ανοιχτός και διαφανής νάρθηκας είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένος ώστε να επιτρέπει μέγιστο πεδίο ορατότητας, καλύτερο καταιονισμό oρού και ευκολότερη πρόσβαση από όλες τις γωνιές χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης του σε κανένα από τα στάδια του χειρουργείου.

Κατάλληλος για χειρουργική διαδικασία με/ή χωρίς κρημνό, γεγονός που το διαφοροποιεί από τους περισσότερους νάρθηκες της αγοράς.

Είναι κατασκευασμένος από σκληρό, βιοσυμβατό και  ανθεκτικό υλικό. Η 3D cad/cam σχεδίαση εξασφαλίζει ανώτατο επίπεδο ακρίβειας.

  • Ελαφρύς για μεγαλύτερη άνεση του ασθενούς.
  • Ο σχεδιασμός του νάρθηκα MGuide γίνεται με το λογισμικό MSoft της ΜΙS, το οποίο είναι εξατομικευμένο για τα εμφυτεύματα MIS.
  • Επιπλέον, οι χειρουργικές κασετίνες MGuide απλοποιούν  την τοποθέτηση εμφυτευμάτων καθώς δεν απαιτούνται επιπλέον κλειδιά καθοδήγησης  (spoons).
  • Τα ειδικά σχεδιασμένα δαχτυλίδια (sleeves) στον νάρθηκα MGuide σε συνδυασμό με μοναδικά τρυπάνια με stopper της χειρουργικής κασετίνας , σταματάνε στην επιθυμητή θέση και βάθος με ακρίβεια και ασφάλεια. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται μέσα από τον νάρθηκα: από τον πρώτο τρυπανισμό έως και την τοποθέτηση του εμφυτεύματος.

MCenter Hellas – Κέντρο ψηφιακού σχεδιασμού 

Το MCenter Hellas, στελεχωμένο από έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέρει ολοκληρωμένες, ποιοτικές υπηρεσίες ψηφιακής οδοντιατρικής για τον σχεδιασμό τοποθέτησης εμφυτευμάτων, σχεδιασμό και εκτύπωση νάρθηκα κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων, λεπτομερή χειρουργικό σχεδιασμό καθώς και προσωρινές προσθετικές λύσεις με γνώμονα την απλότητα και την άνεση.

Κάθε περιστατικό συζητιέται διεξοδικά μεταξύ του γιατρού και του MCenter Hellas είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης στα γραφεία της εταιρείας ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ Dental.

To ΜCenter αναλαμβάνει την εκτύπωση του νάρθηκα και την παράδοση του στο γιατρό μαζί με τα εμφυτεύματα του πλάνου θεραπείας, την προσωρινή προσθετική εργασία και όλα τα άλλα απαραίτητα παρελκόμενα και εργαλεία.

⇒ Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://www.mis-implants.com/products/mguide/mguide-videos και δείτε tutorial βίντεο σχετικά με τις χειρουργικές κασετίνες και την διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων με την χρήση νάρθηκα MIS MGuide.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με το MCenter Hellas στο 📞 210 77 11 605 και μάθετε πως μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας περιστατικό MGuide για κατευθυνόμενη τοποθέτηση εμφυτευμάτων.