SILVER PLUG: ΒΥΣΜΑ ΑΠΟ ΖΕΟΛΙΘΟ ΑΡΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ ΚΟΧΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟΥ ABUTMENT

Νέο Προϊόν / ARISTON DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.aristondental.com | E-mail: info@aristondental.com

Μετά την προσθετική αποκατάσταση των οδοντικών εμφυτευμάτων, η οπή πρόσβασης της βίδας του κολοβώματος είτε παραμένει χωρίς έμφραξη ή εµφράσσεται µε διάφορα είδη υλικών (π.χ., σφαιρίδια βάμβακος, γουταπέρκα, ταινία τεφλόν ή κερί). Αυτές οι τεχνικές δεν παρέχουν µία αντιβακτηριδιακή απόφραξη, έχοντας ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη βακτηρίων και κακοσμία στα εσωτερικά τμήματα των εμφυτευμάτων (Rimondini et al. 2001, Park et al. 2012) (Gross et al. 1999, AI-Omari et al. 2010).

Οι Quirynen and van Steenberghe (1993) παρατήρησαν την παρουσία μιας σημαντικής ποσότητας μικροοργανισμών στο ακρορριζικό τµήµα της βίδας του κολοβώματος και κατηγόρησαν τη μικροβιακή διαρροή στη διεπαφή κολοβώματος – εμφυτεύματος ως την πιο πιθανή προέλευση της βακτηριακής μόλυνσης.

Σε µία άλλη μελέτη, οι Ouirynen et al. (1994) απέδειξαν την παρουσία βακτηριακής διαρροής κατά μήκος των στοιχείων του συστήματος εμφυτευμάτων Branemark, τόσο στη διεπαφή κολοβώματος – εμφυτεύματος όσο και από την οπή πρόσβασης του κολοβώματος.

Οι Hermann et al. (2001) και Broggini et al. (2003) θεώρησαν ότι η βακτηριακή διαρροή στο οστικό επίπεδο του φατνιακού οστού ήταν ένα από τα σημαντικότερα αίτια χρόνιας φλεγμονής και απορρόφησης του οριακού οστού γύρω από εμφυτεύματα δύο τεμαχίων.

Ενδείξεις

Το SilverPlug® είναι µία συσκευή κατασκευασμένη από πολυμερές που περιέχει ΖΕΟΛΙΘΟ ΑΡΓΥΡΟΥ (SILVER ZEOLITE). Το SilverPlug® μειώνει σε σημαντικό βαθμό το ποσοστό των αναερόβιων βακτηρίων που αποτελούν τα πιο παθογόνα βακτήρια για τους περιεμφυτευματικούς ιστούς. Η μείωση της βακτηριακής μόλυνσης προφυλάσσει τους περιβάλλοντες περιεμφυτευματικούς μαλακούς ιστούς από τη φλεγμονώδη διεργασία.

Χαρακτηριστικά

  • Στερεό και εύκολο στους χειρισμούς.
  • Εύκολα συμπιέσιμο για τέλεια έμφραξη. 
    του κοίλου εσωτερικού χώρου του abutment.
  • Εύκολο στην τοποθέτηση και την αφαίρεσή του.

Πώς επιδρά ο ζεόλιθος αργύρου πάνω στα βακτήρια;

  1. Διασπά την κυτταρική μεμβράνη.
  2. Διασπά την αλυσίδα του DNA.
  3. Αναστέλλει τα ένζυμα.

SilverPlug®: Η απόφραξη αργύρου

  • Χάρις στο σχήμα του και την ελαστική του σύσταση, εφαρμόζει τέλεια στον κοίλο εσωτερικό χώρο του κολοβώματος κάθε συστήματος εμφυτευμάτων.
  • Tο SilverPlug® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόφραξη του εσωτερικού χώρου των κοχλιούμενων στεφανών και κολοβωμάτων.
  • Το SilverPlug® μειώνει τη βλεννογονίτιδα. Βοηθά στην εξάλειψη της φλεγμονής γύρω από το εμφύτευμα, η οποία συνήθως συµβαίνει μετά τη φόρτιση και αποτελεί το κύριο αίτιο της απώλειας οστού.

ΤΟ 80% ΤΩΝ «ΥΓIΩΝ» ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟYΛΑ ΜΕ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΙΤΙΔΑ

Η βλεννογονίτιδα γύρω από εμφυτεύματα, σε συνδυασμό µε µία φτωχή προσήλωση στο πρωτόκολλο στοματικής υγιεινής στο σπίτι, αυξάνει τον κίνδυνο περιεμφυτευµατίτιδας (5ο  Συνέδριο ITI). Χάρις στο SilverPlug®, η βλεννογονίτιδα μειώνεται δραστικά. Τα υγιέστερα ούλα είναι πιο αποτελεσματικά για την πρόληψη της περιεμµφυτευµατίτιδας.

ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΠΙΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΜΦΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΕΦΛΟΝ, ΤΟ 20% ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ

Η χρήση ακατάλληλων υλικών για την έμφραξη του εσωτερικού χώρου του abutment είναι υπεύθυνη για την παραμονή βακτηρίων, τα οποία προκαλούν περιεμφυτευματίτιδα και πολύ σοβαρές συστηματικές νόσους.

ΤΟ SilverPlug® ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ABUTMENT

Η χρήση ενός υλικού, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο και πιστοποιημένο για την έμφραξη του κοίλου εσωτερικού χώρου του abutment, προστατεύει τα εμφυτεύματά σας από την περιεμφυτευματίτιδα, αποφεύγοντας έτσι κάθε νομική συνέπεια για χρήση ακατάλληλων υλικών.

Συσκευασία:

Διαθέσιμο σε συσκευασία των 20 τεμαχίων

 

Χωρίς τη χρήση SilverPlug®

 

Με τη χρήση SilverPlug®

   

 

  Περισσότερα για το SilverPlug®  

 

Δείτε αναλυτικά το προϊόν στο ακόλουθο βίντεο:

 

Περισσότερες Πληροφορίες για το προϊόν:

Κατεβάστε το Αρχείο (PDF, Unknown)

*Αν δεν βλέπετε την παρουσίαση του προϊόντος πατήστε ανανέωση σελίδας.