Shera Hard rock με την Medicross & τον CDT Θ. Καλογερόπουλο

Το  δεύτερο κατά σειρά θεωρητικό και πρακτικό σεμινάριο για κατασκευή Φατνιακού εκμαγείου (Εκμαγείο Geller) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 02 και το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2018 από την εταιρεία Medicross .

Εισηγητής ήταν ο CDT Aθανάσιος Καλογερόπουλος συνεργάτης της Medicross και τεχνικός σύμβουλος της Shera Werkstoff GmbH.

Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε στο εργαστήριο του κου Καλογερόπουλου ΑΚ Dental Lab.

Οι συμμετέχοντες ενθουσιασμένοι από τις γνώσεις, την εμπειρία, την ηρεμία του κου Καλογερόπουλου κατασκεύασαν με την επίβλεψη του, εκμαγείο με κινητά κολοβώματα με ταυτόχρονη διατήρηση των μαλακών ιστών.

Η κα Όλγα Χαντζή διευκόλυνε την διεξαγωγή του σεμιναρίου σε όλους τους τομείς και έδειχνε ενθουσιασμένη από τον τρόπο που δέχθηκαν οι οδοντοτεχνίτες του σεμιναρίου τις δυνατότητες του υλικού. Ευχαριστεί πολύ τις κυρίες Ιωάννα Φίλου, Γεωργία Βαλιώτη και τους κυρίους Βασίλη Ξουλόγη, Χρήστο Δίπλα, Χρήστο Τσάνταλη, Κρέτσα Βαγγέλη, Απόστολο Μπέη για την συμμετοχή τους και για τα πολύ καλά τους λόγια.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί  την συνεργάτιδα του εργαστηρίου ΑΚ Dental Lab, κα Τζένη Τράπαλη για την πολύτιμη βοήθειά της στην επιτυχημένη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Τις γευστικές απολαύσεις που δοκίμασαν οι συμμετέχοντες είχε αναλάβει το Pilabar Healthy Bistrot, του κου Νίκου Ραπτόπουλου.

Όλοι οι συμμετέχοντες  εκτός των πιστοποιητικών συμμετοχής,  πήραν τα εκμαγεία που κατασκεύασαν μαζί τους και 1 kgr υπέρσκληρη Shera Hard rock τύπου 4, δωρεάν.

Η κα Χαντζή μας δήλωσε ότι το ίδιο σεμινάριο πρόκειται να «ταξιδέψει» το νέο έτος και εκτός Αττικής μια και της ζήτησαν  οδοντοτεχνίτες άλλων πόλεων να έχουν τη συγκεκριμένη εμπειρία!