Σεμινάριο κεραμικών υλικών HeraCeram και HeraCeram 750 στην Γερμανία

Ακολουθώντας πιστά την δέσμευσή της προς τους πελάτες της για συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη στη χρήση των προϊόντων της, η Kulzer και η αντιπρόσωπος εταιρεία για τα κεραμικά υλικά HeraCeram στην Ελλάδα, Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε., συνδιοργάνωσαν ακόμα ένα επιτυχημένο σεμινάριο, αποκλειστικά για χρήστες των κεραμικών υλικών HeraCeram και HeraCeram 750!

To τριήμερο σεμινάριο με τίτλο: ” HeraCeram – Easy/Middle/Matrix layering “ πραγματοποιήθηκε στις 13-15 Απριλίου στο Pirmasens της Γερμανίας, στο εργαστήριο του Opinion Leader της Kulzer για τη σειρά HeraCeram, CTD Thomas Backscheider.

O ίδιος ήταν και ο εισηγητής του σεμιναρίου, το οποίο έδωσε την ευκαιρία σε 5 οδοντοτεχνίτες από την Ελλάδα να ανακαλύψουν περισσότερα για την φιλοσοφία του υλικού και τη διαδικασία απόδοσης των οπτικών ιδιοτήτων του φθορισμού, της οπαλιότητας και της διαφάνειας (σύστημα Matrix) αναβαθμίζοντας έτσι έμπρακτα την καθημερινή τους εργασία!

Το εν λόγω σεμινάριο αποτελεί πια παράδοση στον οδοντοτεχνικό χώρο και παρέχεται δωρεάν σε νέους και παλαιότερους χρήστες που επενδύουν στα υλικά HeraCeram και HeraCeram 750!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες για ακόμα ένα εξαιρετικό σεμινάριο!

Οι εικόνες και οι εργασίες των συμμετεχόντων οδοντοτεχνιτών μιλούν από μόνες τους!!!

Tags

#2018 #Kulzer