Σεμινάρια επαγγελματικής εξέλιξης οδοντιάτρων: 4η ενότητα

Με εμπειρία 22 ετών στην χειρουργική και προθετική εμφυτευματολογία και με το πλεονέκτημα της πολύ στενής σχέσης με τον καθηγητή PI Branemark, ο οδοντίατρος Νίκος Κρόμπας, μοιράστηκε την Παρασκευή 17/ 1/ 2014 και το Σάββατο 18 / 1 / 2014 με συναδέλφους του την εμπειρία και τις γνώσεις, για την αποφυγή αποτυχιών και την δημιουργία ενός επιτυχημένου εμφυτευματολογικού ιατρείου.

Ολοκληρώθηκε η 4η ενότητα των σεμιναρίων Επαγγελματικής Εξέλιξης Οδοντιάτρων με αναμονή την έναρξη της 5ης ενότητας στις 15/ 2 / 2014.

Το αποκορύφωμα του σεμιναρίου ήταν η διαδικτυακή συνομιλία του κου Κρόμπα και των παρευρισκομένων με τον μοναδικό καθηγητή PI Branemark, ζωντανό θρύλο της εμφυτευματολογίας! Επίσης εντύπωση έκανει η εισήγηση του περιοδοντολόγου και συνεργάτη της κας Στεφανοπούλου και κου Κρόμπα, κου Δημήτρη Παπαδημητρίου για την ευκρινή παρουσίαση και μεταδότικότητά του.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι οδοντίατροι:
Άννα Γιωργατζή, Δημήτρης Καλαντζης, Διαμαντής Τασσόπουλος,Μάριος Κρομμύδας, Μιχάλης Καλαϊτζάκης, Andrea Menoni BoxTechnique, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Χατζηεμμανουήλ και Βανέσσα Ζήρου.

Η εταιρεία ANEN DENTAL σαν χορηγός και ο κος Στάθης Γρίλλης υποστήριξαν το σεμινάριο.