Νέο scanner της smartoptics – Activity 845

Η τελευταία γενιά τρισδιάστατων scanner της smart optics ηγείται στην αγορά με υψηλή ποιότητα και ακρίβεια με αξιόπιστη και συμπαγή κατασκευή.

Παρουσίαση Προϊόντος  /  ELEMENT DENTAL

Με εξαιρετική ακρίβεια 10 μικρών, τα scanner λευκού φωτός παρέχουν ανοιχτά αρχεία (stl files), που προσφέρουν την καλύτερη εφαρμογή και την πιο ακριβή απεικόνιση για κάθε είδους οδοντιατρική αποκατάσταση.

Η νέα σειρά activity αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε με τη συνεργασία οδοντοτεχνικών εργαστηρίων και κλινικών με σκοπό την εύκολη καθημερινή χρήση. Πολλά χρόνια εμπειρίας και δοκιμών οδήγησαν στην εργονομική σχεδίαση. Η νέα, πλήρως αυτοματοποιημένη εφαρμογή τρισδιάστατου καλιμπραρίσματος απλοποιεί τόσο την χρήση όσο και τον αυτόματο υπολογισμό των θέσεων των εμφυτευμάτων για τον σχεδιασμό εμφυτευματικών δοκών.

Το activity 845 ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή ταχύτητα και ακρίβεια του. Η σάρωση ενός κολοβώματος διαρκέι λιγότερο από ένα λεπτό, η ψηφιοποίηση μιας γνάθου ή μιας γέφυρας τριών τεμαχίων χρειάζεται μόλις 90 δευτερόλεπτα. Η σάρωση 12 ξεχωριστών κολοβωμάτων με τη χρήση της εφαρμογής multiCase διαρκεί 80 δευτερόλεπτα, ανεβάζοντας τον πήχη στον τομέα της ταχύτητας.

Το τελευταίας τεχνολογίας, μεγαλύτερο πεδίο σάρωσης και το πλήρως αυτόματο σύστημα τριών αξόνων εγγυάται απόλυτη ακρίβεια στις μεγάλες γέφυρες και στις εμφυτευματικές δοκούς.

* Εξαιρετικά γρήγορο, πλήρως αυτόματο scanner.
* Καινούργιο, μεγάλο πεδίο σάρωσης
* Ιδανικό για κοχλιούμενες εργασίες
* Πολύ γρήγοροι χρόνοι σάρωσης και σχεδιασμού
* Ακριβέστατα αποτελέσματα από το αυτόματο καλιμπράρισμα.
* Ακρίβεια εως και 10 μικρών.
* Εξαγωγή ανοιχτών αρχείων (stl)
* Χωρίς ετήσια επιβάρυνση χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Element Dental
5 Nestoros Teloglou, 54636 Thessaloníki

Τηλ. (2310) 204000, fax (2310) 247 966 Email: info@elementdental.com