Renfert Dental meets Sadent & Oral Vision

Ένα πολύ ενδιαφέρον Sales Course πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τους Davide Demuro, Area Sales Manager και την κα Ιωάννα Δεληγιάννη, Product Management της Renfert.

Οι νέοι Dealers της εταιρείας για την Ελληνική αγορά, οι εταιρείες Sadent και Oral Vision συναντήθηκαν στα γραφεία της Sadent και στο εργαστήριο του κου Θανάση Καλογερόπουλου, το οποίο είναι πιστοποιημένο εργαστήριο της Renfert.

Οι συναντήσεις ήταν σε πολύ φιλικό κλίμα και οι δύο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από την συνεργασία που ξεκίνησε.

Το toothnews.gr συνάντησε μερικούς από τους νέους συνεργάτες της Renfert, οι οποίοι μας δήλωσαν τα εξής πολύ ενθαρρυντικά ιδιαιτέρως για τα νέα προϊόντα της Γερμανικής εταιρείας.

Demuro

Davide Demuro, Area Sales Manager

Είμαστε εδώ για να γνωρίσουμε τους νέους μας Dealers στην Ελλάδα.

Η Renfert είναι μια  οικογενειακή εταιρεία με έδρα την Νότιο Γερμανία.

Τα τελευταία 9 χρόνια ειδικευόμαστε στα προϊόντα που έχουν χρήση στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο.

Δύο ημέρες τώρα οργανώσαμε ένα Sales Course γιατί για εμάς είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που πουλάνε τα προϊόντα μας να είναι σε θέση να δώσουν την τέλεια συμβουλή και την άρτια λύση σε κάθε πελάτη.

Επίσης, θα παρουσιάσουμε  τα νέα μας προϊόντα. Το ένα είναι το EASY view 3D και το άλλο το Auto Spin, καθώς  και κάποια άλλα  που βοηθούν την καθημερινή ρουτίνα στο εργαστήριο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα είναι σαν δεύτερο σπίτι γιατί εδώ έχω αρκετούς φίλους.

Καλή επιτυχία εύχομαι στην Sadent και την Oral Vision!

 

 


Δεληγιάννη Ιωάννα, Product Management

Xαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Ελλάδα.

Είμαι οδοντοτεχνίτρια και εδώ και 5 χρόνια είμαι υπεύθυνη για την παραγωγή και προώθηση ενός μέρους των προϊόντων της Renfert.

Δηλαδή “συνοδεύουμε” τα προϊόντα, τα παρουσιάζουμε και παρατηρούμε πως θα τα αποδεχτούν οι ενδιαφερόμενοι, μας δίνουν ή μας γεννιούνται ιδέες και φροντίζουμε να τις προωθήσουμε και να τις υλοποιήσουμε.

Σήμερα συνοδεύω τον Davide και θα παρουσιάσω το EASY view 3D.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή αρχή στην Sadent και την Oral vision, τους νέους Dealers της Renfert!

 


Ξενουδάκης Γιώργος, Memodent, Oral Vision

Τα περισσότερα παιδιά της Dental Vision είναι πλέον μαζί μας .

Η Renfert είναι μια εταιρεία που την δούλευαν, την ξέρουν κι εμείς τώρα τους δίνουμε την ευκαιρία να συνεχίσουν να την δουλεύουν.

Πιστεύω ότι η αγορά θα δεχτεί και τα νέα προϊόντα, τα οποία είναι πρωτοποριακά και μοναδικά.

Καλωσορίζουμε την Renfert στην εταιρεία μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να της δώσουμε ευχαριστημένους πελάτες. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να κάνουμε την κάθε ημέρα του οδοντικού τεχνολόγου εύκολη.

 


Θανάσης Καλογερόπουλος, Renfert Technical Consultant

Η κα Δεληγιάννη, Product Management και ο κος Davide Demuro, Area Sales Manager, ήρθαν  στην χώρα μας για να γνωρίσουν τους καινούριους συνεργάτες, την Sadent και την Oral vision.

Στο εργαστήριο μου, το οποίο είναι πιλοτικό εργαστήριο της Renfert, ήρθαν να παρουσιάσουν τα νέα μηχανήματα της εταιρείας EASY view 3D και το Auto Spin.

Προσωπικά θα έχω την ευθύνη που είχα πάντα, δηλαδή να τους στηρίζω, να τους υποστηρίζω σε ότι χρειάζονται και να προωθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καινούρια μηχανήματα.

Εδώ και 10 χρόνια, είμαι τεχνίτης επιδείξεων για την εταιρεία και ουσιαστικά Opinion Leader, έχω δηλαδή συμβουλευτικό ρόλο για τα καινούργια προϊόντα της Renfert.

Πείτε μας ιδιαιτέρως για το EASY view 3D

Θεωρώ ότι είναι ένα καινοτόμο προϊόν,  δουλεύει ο τεχνίτης σε μεγέθυνση αλλά και τρισδιάστατα!

Χρησιμοποιείται για επιδείξεις, παρουσιάσεις αλλά μπορεί να περάσει εύκολα και στην καθημερινή εργασία στο εργαστήριο και να μας αλλάξει τον τρόπο και την στάση που δουλεύουμε.

Χρειάζεται μόνο μια οθόνη ΗΥ για να δουλέψει. Θα μπορούσε η Renfert να εισχωρήσει στον ψηφιακό κόσμο με το πεπατημένο τρόπο Scanner, Cad κ.λ.π. αλλά προτίμησε το EASY view 3D ένα τελείως διαφορετικό προϊόν.

Είναι κάτι που λείπει από την Ελληνική αγορά και πιστεύω ότι θα βρει τεχνίτες που θα το λατρέψουν. Άλλωστε η ανταπόκριση στην Ευρώπη είναι πολύ μεγάλη, πέραν των προσδοκιών της εταιρείας!