Προσθετικός νάρθηκας MGuide

Παρουσίαση Προϊόντος / ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 77 11 605 | E-mail: info@negrin.gr| Website: www.negrin.gr

O Προσθετικός MGuide είναι ένας εξατομικευμένος νάρθηκας, σχεδιασμένος για να βοηθήσει στην ακριβή τοποθέτηση μιας άμεσης φόρτισης κοχλιούμενης προσωρινής γέφυρας όταν ακολουθείται διαδικασία καθοδηγουμένης τοποθέτησης εμφυτευμάτων.

Η μετάβαση από τη χειρουργική επέμβαση στην προσθετική αποτελεί το πλέον απαιτητικό στάδιο της άμεσης φόρτισης.

Η συνδυασμένη χρήση του χειρουργικού νάρθηκα MGuide και του προσθετικού νάρθηκα MGuide διασφαλίζει μια απλή και ομαλή ροή εργασίας, περιλαμβάνοντας τον Οδοντίατρο, το Οδοντοτεχνικό εργαστήριο και το MCenter.

Η καινοτομία αυτή αποτελεί μια επανάσταση στον τομέα της ψηφιακής οδοντιατρικής, προσφέροντας πραγματική πρόσθετη αξία στην διαδικασία της άμεσης φόρτισης.

✅ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ακρίβεια

Ο Προσθετικός νάρθηκας σταθεροποιείται με ειδικά άγκιστρα συγκράτησης στα υπάρχοντα σημεία του χειρουργικού νάρθηκα ευθυγραμμίζοντας την προσωρινή προσθετική γέφυρα με το προσχεδιασμένο σχέδιο θεραπείας.

Αποτελεσματικότητα

Η τοποθέτηση προσωρινών προσθετικών εργασιών χωρίς την ανάγκη επαναλαμβανόμενων προσαρμογών στην σύγκλιση, συντελεί σε μια συντομότερη και πιο αποτελεσματική διαδικασία.

Αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις της ψηφιακής οδοντιατρικής.

Σύστημα ΜGuide

Το σύστημα MGuide είναι το πιο εξελιγμένο και ταυτόχρονα μοναδικά απλό σύστημα κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων.

Ο  ανοιχτός και διαφανής νάρθηκας είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένος ώστε να επιτρέπει μέγιστο πεδίο ορατότητας, καλύτερο καταιονισμό ορού και ευκολότερη πρόσβαση από όλες τις γωνιές χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης του σε κανένα από τα στάδια του χειρουργείου.

Κατάλληλος για χειρουργική διαδικασία με/ή χωρίς κρημνό, γεγονός που το διαφοροποιεί από τους περισσότερους νάρθηκες της αγοράς.

⇒ Μάθετε περισσότερα για το σύστημα MGuide της MIS ΕΔΩ