Προσφορά για όλες τις παραγγελίες στάνταρ κασετινών κέρινων γεφυρωμάτων

WAX-O-DENTAL IN-NOV-EDUCATION e-shop

Η WAX-O-DENTAL CERAMIX™ κέρινων ενδιαμέσων-μπλοκς για μεταλλοκεραμική συγκεντρώνει μια επιλογή από τις 100 πιο διαδεδομένες φόρμες και μεγέθη που παραγγέλνουν οι πελάτες μας ενσωματωμένα σε 6άρες , 4άρες και 8άρες.

Από οργανικό, ευλύγιστο και εύκολο στο σκάλισμα ανώτερης ποιότητας κερί, όλα τα ενδιάμεσα είναι σχεδιασμένα και σκαλισμένα από τον John Koutavas.C.D.T για την αποφυγή χρονοβόρων προσθαφαιρέσεων και για αύξηση της παραγωγικότητας βασισμένη απλώς στην επιλογή του μεγέθους που αρμόζει στην περίπτωσή σας.

Σημείωση: Καμμία διχρωματική διαφοροποίηση είναι απαραίτητη καθώς είναι προφανέστατες οι ανατομικές διαφορές μεταξύ των οπίσθιων ενδιαμέσων άνω και κάτω γνάθου.

Η κασετίνα SPEED WAX-UP & MOCK-UP Kit προτείνεται ως ένα σύστημα το οποίο όχι απαραίτητα αλλά κατά βάση σε συνδυασμό με το IPS e-max προσφέρει προδιαγραφές άριστου αποτελέσματος ήδη από το στάδιο του διαγνωστικού κερώματος χωρίς καν το κέρωμα να αποτελεί πλέον μια χρονοβόρα διαδικασία όπως φαίνεται στις ως άνω φωτογραφίες.

H κασετίνα περιέχει κέρινες όψεις-γέφυρες από 100% οργανικό, ευλύγιστο και ευκολοσκάλιστο. Χάρη στις 104 φυσικές φόρμες δοντιών ενσωματωμένες σε 6άρες, 4άρες πρόσθιες και οπίσθιες 8άρες με προκατασκευασμένη σύγκλειση επιτρέπουν παραγωγική δυνατότητα ανώτερη από πολλές άλλες μεθόδους για: Διαγνωστικά κερώματα/προσωρινές, Επεμφυτευματικές περιπτώσεις, Μόνιμες εν θερμώ ακρυλικές γέφυρες, Θερμοπρεσσαριστή κεραμική, ολοκεραμικές όψεις (facings).

H κασετίνα SPEED WAX-UP & MOCK-UP™ Kit περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη ποικιλία στην αγορά κέρινων όψεων-γεφυρών αλλά και όμοιων γεμάτων γεφυρωμάτων -ενδιαμέσων, όλες σχεδιασμένες από τον Κουταβά Ιωάννη.C.D.T. Τα κέρινα γεφυρώματα διατίθενται σε οργανωμένη τμηματοποιημένη κασετίνα με πίνακα-φωτογραφία στο καπάκι των μεγεθών σε φυσικό μέγεθος ανά τμήμα της κασετίνας και με έξτρα χώρο για την αποθήκευση των μονών ενδιαμέσων που υπολείπονται μετά την διαχωρισμό των κέρινων γεφυρών στην αντίστοιχη σωστή θέση (σύμφωνα με τον πίνακα), για την αποφυγή απωλειών.

Πλεονεκτήματα:

♦ Εξοικονόμηση χρόνου χάρη στην ποικιλία φυσικών σχημάτων-μεγεθών, ενδιάμεσων δηλαδή κωνικο-ωοειδή, κωνικοτετράγωνων, τετραγωνο-ωοειδών κτλ.

♦ Εξοικονόμηση χρόνου στην θέση του ενδιαμέσου χάρη στα ήδη υπάρχοντα γεμάτα κέρινα γεφυρώματα-ενδιάμεσα συμβατά και όμοια με τα αντίστοιχα κούφια-όψεις.

♦ Από πραγματικό, όχι πλαστικό, ευλύγιστο για την προσαρμογή σε όλα τα οδοντικά τόξα, αλλά και ευκολοσκάλιστο πλέον οργανικό κερί και δια τούτο συμβατό με όλα τα συστήματα θερμοπρεσσαριστής πορσελάνης όπως το e-Max αλλά και αποκήρωσης.

♦ Εξοικονόμηση προσπάθειας χάρη στις 8άρες με προκατασκευασμένη γναθολογική σύγκλειση PAT.No.1005890.

♦ Aποφυγή απωλειών χάρη στην οργανωμένη κασετίνα σύμφωνα με τον πίνακα-φωτογραφία σε πραγματικό μέγεθος.  

♦ Άριστο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα σε άνω-κάτω γναθολογικές περιπτώσεις χάρη στα οπίσθια κούφια veneer αλλά και γεμάτα ενδιάμεσα (8άρες) σε διάφορα μεγέθη με προκατασκευασμένη σύγκλειση.

Η κασετίνα περιλαμβάνει:

♦ 104 κέρινα γεφυρώματα.

ΔΩΡΟ: 1 διαγνωστικό κερί για συμπλήρωση των όψεων στο ίδιο χρώμα.

ΔΩΡΟ: 1 κολλητικό add-on κερί για την τοποθέτηση των όψεων πάνω στο εκμαγείο επίσης χρήσιμο σε συνθήκες διόρθωσης-συμπλήρωσης διαγνωστικού κερώματος χωρίς την δυνατότητα επαρκούς θέρμανσης και τήξης του κεριού για μοντελλάρισμά του λ.χ. στο οδοντιατρείο, καθώς είναι χαμηλότηκτο και πολύ μαλακό.

Τιμή : 49,50€ 40€