Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης στην Ουλοβλεννογόνια Πλαστική Χειρουργική | Έναρξη 15/2/2024

Από την Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 7780671, 210 7716671 | Website: www.proodoseoe.gr | E-mail: eoe@otenet.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το νέο (σε ισχύ) τροποποιημένο Καταστατικό, το οποίο ψηφίστηκε στην Καταστατική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης στις 25 Ιουνίου 2022 δίνεται η δυνατότητα σε όσους συναδέλφους το επιθυμούν να γίνουν Ακόλουθοι -Φίλοι της Εταιρείας. Ο τίτλος αυτός αποδίδεται σ’ όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν συστηματικά στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας και διαθέτουν πτυχίο οδοντιατρικής από εγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή του Εξωτερικού.

Η  ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 75€  και συμπεριλαμβάνει αφενός τη συνδρομή του περιοδικού «Οδοντοστοματολογική Πρόοδος» και αφετέρου το προνόμιο της έκπτωσης 20% σ’ όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Εταιρείας (εξαιρείται το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης στα Οδοντικά Εμφυτεύματα).

Στο πλαίσιο αυτό και ειδικά για φέτος με την εγγραφή σας προσφέρεται μια έκπτωση της τάξης του 25% στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης στην Πλαστική Χειρουργική του Περιοδοντίου συμπεριλαμβανομένης και της ετήσιας συνδρομής!!

Για περισσότερες πληροφορίες και την εγγραφή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Εταιρείας ( κ. Πολυχρονοπούλου Κατερίνα, τηλ. 210 77 80 671).

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η πρωτοβουλία αυτή, πιστεύουμε ότι θα παροτρύνει τόσο νέους όσο και παλαιότερους συναδέλφους να παραμένουν μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις της σύγχρονης Οδοντιατρικής. Επιπρόσθετα, θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν κλινικά στην άρτια εξοπλισμένη κλινική στους χώρους της Εταιρείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Κατεβάστε το Αρχείο (PDF, Unknown)

*Εάν δεν βλέπετε το πρόγραμμα, πατήστε ανανέωση σελίδας