PrograMILL Dry: Κατευθύνσου σε ένα καλύτερο ψηφιακό μέλλον με την πιο έξυπνη επιλογή!

Παρουσίαση Προϊόντος / ORAL VISION

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 77 55 900 | E-mail: dental@oralvision.gr

Η Oral Vision κλείνοντας πλέον μια πλήρη 3ετή εμπειρία σε όλο το Ivoclar Digital χαρτοφυλάκιο, παρέχει την μεγάλη εμπιστοσύνη μιας ολοκληρωμένης after sales υποστήριξης.

Η Oral Vision έχοντας μια φρέσκια πνοή στην σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα, έρχεται με οδηγό τον σεβασμό προς το αγαθό της οδοντιατρικής υγείας, και με όραμα τη σωστή, συνεπή και σύγχρονη ενημέρωση των προϊόντων της, έχει ως σκοπό την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών ασφαλώς με βασικό γνώμονα την εμπιστοσύνη.

Καινοτομία, σύγχρονα σεμινάρια και μοντέρνα υποστήριξη είναι τρεις από τους βασικούς άξονες μιας νέας επιχειρηματικής παρουσίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η εξειδικευμένη οπτική της εταιρίας, την καθιστά ικανή να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του κάθε οδοντιατρείου και εργαστηρίου, και ανάλογα να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για καθένα ξεχωριστά.

Στην Oral Vision, οι συνεχώς αναπτυσσόμενες γνώσεις καθώς και οι σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας είναι τα βασικά κριτήρια που κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να λάβει υπόψη του.

🤳 Επικοινωνήστε με την Oral Vision στο 210 77 55 900 για να ενημερωθείτε πλήρως και να περιηγηθείτε λεπτομερώς στον κόσμο της Ivoclar Digital, με σκοπό να ανακαλύψετε όλα τα προνόμια που σας προσφέρει αλλά και για τις τρέχουσες προσφορές σε όλο τον IVOCLAR DIGITAL εξοπλισμό.