Πρεμιέρα για την SHERA με την MediCross & τον CDT Θ. Καλογερόπουλο

” Μάρτυρες ” μιας νέας συνεργασίας υπήρξαν οι:  Αννίτα Τσαουλή, Κλεοπάτρα Δευτερίγου,Τζένη Τάππα, Στέλλα Ιωαννίδου, Στέλλα Ιωάννου και Αινείας Τζούρας την Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουνίου.

Πρόκειται γα τη νέα συνεργασία του CDT Αθανάσιου Καλογερόπουλου με την MediCross.

Εμπνευστής της ιδέας και εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο CDT Θανάσης Καλογερόπουλος. Οι συμμετέχοντες κατασκεύασαν αναλογικό φατνιακό εκμαγείο, το οποίο είναι απαραίτητο για υψηλής αισθητικής αποκαταστάσεις .

Το σεμινάριο είχε θεωρητικό και πρακτικό μέρος ενώ πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο του κου Καλογερόπουλου Ak lab κι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η κα Όλγα Χαντζή από την πρώτη κιόλας στιγμή αγκάλιασε την ιδέα με ενθουσιασμό, την ίδια μάλιστα στιγμή που “ κλείδωνε ” την συνεργασία με την γνωστή εταιρεία κατασκευής εξειδικευμένων Οδοντοτεχνικών γύψων, σιλικονών και αναλωσίμων για τους ψηφιακούς 3d Printers SHERA.

Επ’ ευκαιρία του πρώτου σεμιναρίου με τον CDT Θανάση Καλογερόπουλο και τα υλικά της εταιρείας SHERA μας δήλωσε:

« Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινήσαμε συνεργασία με τον Θανάση!

Ψάχναμε καιρό τώρα και οι δύο αφορμή να συνεργαστούμε δίχως να παραβιάζουμε ηθικούς κανόνες αμφότεροι με αλλά άτομα, χώρους ακόμη και εταιρείες που και οι δύο συνεργαζόμαστε και την βρήκαμε.

Τη προηγούμενη Παρασκευή λοιπόν ξεκίνησε ένας νέος κύκλος σεμιναρίων ,επικεντρωμένα στην επαγγελματική κάρτα του εκάστοτε εργαστηρίου που δεν είναι άλλο από το εκμαγείο.

Η παρουσίαση του Θανάση ήταν ακριβής, σαφέστατη , αναλυτική με κάθε λεπτομέρεια βασισμένη στις τεκμηριωμένες γνώσεις του σχετικά με το θέμα δίνοντας οδηγίες στους συμμετέχοντες, οι οποίοι με την σειρά τους κατασκεύασαν  από ένα φατνιακό εκμαγείο με υλικά της εταιρείας SHERA. Οι συμμετέχοντες αποτέλεσαν μια καταπληκτική ομάδα με θετική ενέργεια  και το σεμινάριο διεξήχθη σε πολύ ωραίο κλίμα με τον εξαιρετικό Θανάση Καλογερόπουλο ».

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για το 2ο σεμινάριο κατασκευής φατνιακού εκμαγείου.