Πιστοποίηση 3Shape για τα κοπτικά DGShape-Roland

H 3Shape, από τις δημοφιλέστερες κατασκευάστριες εταιρείες 3D dental scanners, πιστοποίησε τα κοπτικά DWX-4 και DWX-42W της DGShape by Roland για την αξιόπιστη συμβατότητα τους με το λογισμικό της, Trios Design Studio.

Το λογισμικό TRIOS Design Studio της 3Shape επιτρέπει στους επαγγελματίες να ολοκληρώνουν εντός της ίδιας μέρας προσθετικές εργασίες, δίνοντας τους τη δυνατότητα όχι μόνο να σαρώνουν, αλλά να σχεδιάζουν και να παράγουν αρχεία για κοπή στεφανών, ένθετων / επενθέτων, γεφυρών, veneers, και επιεμφυτευματικών εργασιών (screw-retained crowns). Τα κοπτικά που μπορούν να συνεργαστούν με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ελέγχονται, αξιολογούνται και πιστοποιούνται από την 3Shape.

Το DWX-42W και το DWX-4 της DGSHAPE αποτελούν ιδανικές λύσεις για οδοντιατρικές κλινικές που θέλουν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τεχνολογίας CAD/CAM για άμεση κατασκευή αποκαταστάσεων υψηλής αισθητικής και ακρίβειας.

Και τα δύο μηχανήματα προσφέρουν εύκολη λειτουργία και απλές διαδικασίες συντήρησης που τα καθιστούν ιδανικά για τους επαγγελματίες. Γνωστά για την αξεπέραστη αξιοπιστία τους, τα κοπτικά DWX έχουν λάβει τις καλύτερες κριτικές από τους χρήστες τους για την ανεπιτήρητη λειτουργία τους και την εξαιρετική ποιότητα αποτελέσματος που παράγουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Atlas Digital, αντιπροσωπεία της DGShape-Roland, www.dentaldigital.gr, τηλ. 210 98 45 771.