Πένθος για την οικογένεια Παπάζογλου: Πέθανε ο πατέρας και ιδρυτής της εταιρείας DENTALCOM, κος Γιώργος Παπάζογλου!

Ο ιδρυτής της εταιρείας DENTALCOM, κύριος Γεώργιος Παπάζογλου δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας! Έφυγε στις 21 Φεβρουαρίου 2024 εν ώρα εργασίας. Που μπορούσε να είναι άλλωστε ένας τόσο δημιουργικός άνθρωπος;! Μια ζωή από το 1954 στην Οδοντιατρική αγορά… μια ζωή που δεν ήθελε να αποχωριστεί και γι’ αυτό επέλεξε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο γραφείο του στον πρώτο όροφο του κτιρίου της εταιρείας!

Ο κύριος Γιώργος «έφυγε» αναπάντεχα όμως δεν θα ξεχασθεί.

Οι συζητήσεις μαζί του ήταν και ευχάριστες άλλα και ωφέλιμες. Ήταν άτομο κοινωνικό και είχε άποψη κρυστάλλινη σε πολλά θέματα. Το ύφος του σοβαρό αλλά ταυτόχρονα χαρούμενο. Δεν έκανε ποτέ άδικες και αυστηρές κρίσεις. Τα λόγια του σοφά και μετρημένα και το βλέμμα του σε γέμιζε σιγουριά και γαλήνη.

Λία, Στρατή κι όλη η οικογένεια της Οδοντιατρικής – Οδοντοτεχνικής σας θεωρεί τυχερούς που είχατε ένα τέτοιο πατέρα! Είμαστε σίγουροι πως θα σας καθοδηγεί και θα σας προσέχει όλους από ψηλά!

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 12:00 μ.μ. θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στο ναό του  Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή. Η ταφή θα ακολουθήσει στο νεκροταφείο Αγίας Παρασκευής.

Θα είμαστε όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο!

Αντί στεφάνου η οικογένεια παρακαλεί πολύ να κατατεθούν τα χρήματα στον ακόλουθο λογαριασμό της Φλόγας https://www.floga.org.gr/en/how-to-help/make-a-donation/