Όταν κάποιοι … LEADING IMPLATOLOGY TO THE TOP

H εταιρεία Southern Implants μας έχει συνηθίσει στις top επιστημονικές εκδηλώσεις, οι οποίες ενθρονίζουν την οδοντιατρική επιστήμη στη θέση που της ταιριάζει.

Αυτό απέδειξε και στη 2η ημερίδα LEADING IMPLATOLOGY TO THE TOP που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εξαιρετικές παρουσιάσεις από τους χαρισματικούς ομιλητές:

Δρ Κ. Νικολόπουλο, Δρ Π. Γιουβάνογλου, Δρ N. Κρόμπα, Δρ Δ. Τασάκο, Δρ Χρ. Μαρκόπουλο, Δρ Κ. Παπαιωάννου, οι οποίοι παρουσίασαν πολλά περιστατικά που χρειάζονταν μοναδικές και πολύπλοκες θεραπείες αλλά τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και οι ασθενείς ευχαριστούσαν τους γιατρούς τους μέσα από ένα υγιές και άψογο αισθητικά χαμόγελο.

Αίσθηση έκανε η εισήγηση των κ.κ Τασάκου – Μαρκόπουλου, οι οποίοι εξήγησαν τη τεχνική D.S.D και ομολογουμένως εντυπωσίασαν τους συναδέλφους τους.

Ο κος Νικολόπουλος “μαέστρος” μιας ομάδας εμφυτευματολόγων που αποζητούν πάντα το καλύτερο για τον ασθενή.

Η κα Ηρώ Παντελιά και η ομάδα οργάνωσης του συνεδρίου, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και όσους συνετέλεσαν στη διεξαγωγή του  ενώ είχε φροντίσει να κάνει δώρο στους συμμετέχοντες εκτός του καθιερωμένου Folder, κάτι πολύ πρακτικό: ένα power bank.

Οι φωτογραφίες με το Α/Μ αποτέλεσμα είναι του κου Στέλιου Μποσταντζή, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών της Southern Implants.