Online παρουσίαση: Το νέο κεραμικό σύστημα HeraCeram Saphir της Κulzer!

Αν δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του κεραμικού συστήματος HeraCeram Saphir τον Ιανουάριο, μπορείτε τώρα να δείτε όλα τα οφέλη του νέου κεραμικού της Kulzer για μεταλλικούς σκελετούς! Εισηγητής: Thomas Backscheider.

Θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά!

ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: Τετάρτη 08 Ιουλίου 2020.
ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ: 19:00.

Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή μας παρουσίαση, εισέλθετε στο διαδικτυακό δωμάτιο στο παρακάτω link: https://us02web.zoom.us/j/87126703000

Σημείωση: Σε περίπτωση που σας ζητηθεί το ¨Meeting-ID¨, παρακαλούμε συμπληρώστε τον παρακάτω αριθμό: 871 2670 3000

Αντιπρόσωπος των κεραμικών συστημάτων HeraCeram, HeraCeram 750 & Saphir είναι η εταιρία Μ. Βιτσαρόπουλος Α.Ε. | Τηλ. Επικ.: 210 65 41 340.

Απαράμιλλα αισθητικά αποτελέσματα στις μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις

Το σύστημα κεραμικών HeraCeram Saphir αποτελεί ιδανική επιλογή για την επικάλυψη συμβατικών κράματων μεταλλοκεραμικής με εύρος CTE (συντελεστή θερμικής διαστολής) από 13,5 έως 14,9 μm/mK.

Με τα κεραμικά HeraCeram Saphir, οι οδοντικοί τεχνολόγοι μπορούν να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα τους στις μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις. Και αυτά τα αποτελέσματα είναι ευκολότερο από ποτέ να επιτευχθούν.

Τα κεραμικά υλικά HeraCeram Saphir βοηθούν τους οδοντικούς τεχνολόγους να φτάσουν σε νέα υψηλά επίπεδα στην επικάλυψη μεταλλικών σκελετών, με την τεχνολογία “Light Booster“, με μια νέα πάστα Opaque, με πολύ εύκολο χειρισμό και εξαιρετική υποστήριξη.

Tags

#2020 #Kulzer